- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #236.421
Bana şuan ilk 3 apart kürdan gibi geliyor düşün nekadar alıştığımıBen dün akşam spreysiz ilk aparatı alamamıştım ve üçüncü kez yine spreyle (ama bu kez çok çok az) denemiştim. Bugün tamamen spreysiz denedim. Başta yönü öğrenmeme rağmen yine takıldım çıktım. Sonra dedim ki “pes etme. Tekrar dene. Olmazsa tamam, yine spreyle yap, alışana kadar sprey kullan. Kimse sana yapamadın diye kızmayacak. Sadece deniyorsun.” Bunları söyleyerek ikinci kez tekrar soktum. Takıldığım ve dokununca rahatsız hissettiğim yere geldim. Orada sadece ama sadece ve aşırı sakin, farkında olarak hisse odaklandım. Kendime dedim ki “bak bu his acı değil. Asla değil. Acırsa kontrol sende, yavaşça çıkarırsın. Ama bu acı değil. Hissedebileceğin maksimum da bu zaten, bundan daha fazla canını sıkacak bi his olmayacak. Spreyle uyuştuğunda upuzun şeyi soktun, arkada kocaman yer olduğunu biliyorsun. Bu hissi ilk kez duyumsadığın için sana tuhaf geliyor ama bak aslında bu acı değil” dedim, kendimi bu cümlelerle telkin ettim. Bu esnada hafif, minik minik sağ sollar yaptım, bastırmadım bile. Hop kaydı gitti. Benim için çok önemliydi bu aşama. İll kez, uyuşmadan, hissederek aparatın tamamını almayı başardım. Hissedilen tek şey sanırım idrar kesesine baskı oluyor, çişin gelmiş gibi gıcıkımsı tuhaf bi his. Asla acı değil, asla sızı değil ve asla yanma değil. Kendinize odaklanın, hissettiğinize odaklanın, o an hissettiğiniz şeyi abartıyor olabilir misiniz buna odaklanın ve sürekli kendinizle konuşup telkin edin. Benden yine uzun ama faydalı olmasını umduğum bi deneme tecrübesi :)
(Yine uzanarak, popo altımda minik bi yastıkla ve bepantol kullanarak yaptım denemeyi)
Ha bir de az önce de söyledim, takıldığım yer geçince, yani bi kere girince bol bol git gel yaptım, takıldığım yerden de elli kez geçtim, hiiç bişi hissetmedim. Sadece çişimi getiriyor gibiydi. Onun da zamanla geçeceğini söylüyor buradaki arkadaşlar. Yani bi kere girdiniz mi tamamdır, saniyelik bi cesaret arkadaşlar, kendinize güvenin.
Ben artık girişiyorum bu işe deneme öncesi kaç dk çalışayım @nesyaaaaaBana şuan ilk 3 apart kürdan gibi geliyor düşün nekadar alıştığımı
Canım yendikten sonra acaba spreysiz yapamam mı ne olacak diye saçma sapan düşünüyorsun bu da önce ki psikolojilerine bağlı olarak ama takma daha şuan çok yeni 1 aya normale binecek merak etme spreyi bıraktığında da acı falan olmayacak yanma vs olur bunları takma şuan daha çok yeni bitti artık yendin kötü düşünmeKızlar yaaaa eşime bir hal oldudün gece yine istedi bir şeyler kırılmasın diye tamam dedim ana yarıdan sonra çok batma hissettim eşim ittikçe battı resmen niye böyle yaaa niye normale dönmüyor
Amin canım benım ınsallah oyle bır doktordur arastırdım kaba taslak dogru adres gıbı :)Vajinusmus ile ilgilenen jinekolog çok doğru bir karar olmuş diğer doktor seçeneklerini yaşayarak tecrübe eden biri olarak söylüyorum doktor ile yanlız görüş muaye edecek sadece bakacaktır en önce cem keçenin kitabını falan da tavsiye ederse parmak egzersizi tavsiye edecektir. Allah kolaylık versin ve yardımcınız olsun
Benimki de oyle dun aradi isyerindeyken evdede yakin davrandi deneme bile yaptik nasil desem kontrolu ona biraktim girisi bu sefer buldu ama denedgmz pozisyon o arkamda benm sirtim donuk sekildeydi cok olmadi ama kendmi olabildgnce serbest birakmama ragmen ucu anca girer gibi oldu gaz verdm oluo iste dogru yerdesin gbi gbi hosuna gitti o penisi kaymasa olucakti yatarken bi kerede benm dedgm sekilde deneyelm sprey kullanalm o zaman kesin olck dedm tamam dedi de bakalm aksam ne olck :)Kıyamam o kadar iyi anlıyorum ki seni.. Ben de öyleydim dün akşam ama bugün aradı napıyosun muhabbet için aradım müsait misin dedi. Geldiğinde de bi normal konuştu davrandı flan bende uzatmadım. Şimdi eve geçicez olur belki bilemiyorum. Ama demem o ki kızıyoruz öfkeleniyoruz am ertesi gün geçiyor biz de bu düzene alışıcaz heralde sakin olmaya çalış kafa dinle biraz sonr düzeleceksiniz zaten nasılsa
Tamam iste en ideali o poz.. zaten inan 3_4 kez inatla deneyin olur o pozisyonda sen poponuda kaldır yukariya hafifch eşinin girişi kolaylasirBenimki de oyle dun aradi isyerindeyken evdede yakin davrandi deneme bile yaptik nasil desem kontrolu ona biraktim girisi bu sefer buldu ama denedgmz pozisyon o arkamda benm sirtim donuk sekildeydi cok olmadi ama kendmi olabildgnce serbest birakmama ragmen ucu anca girer gibi oldu gaz verdm oluo iste dogru yerdesin gbi gbi hosuna gitti o penisi kaymasa olucakti yatarken bi kerede benm dedgm sekilde deneyelm sprey kullanalm o zaman kesin olck dedm tamam dedi de bakalm aksam ne olck :)
Evet o pozısyonda bende kendımı rahat hıssettım ama hıc denemedıgımız ıcın ne yapacagımı basta bılemedım oyle daha kolay olacak gıbı geldı bana da :) spreyi denediğimizde olucak ya buna ınanıorm tam aklımdakı sekılde olursa sorun cıkacagna ınanmıorm benım kı de doktor oncesı costu resmenTamam iste en ideali o poz.. zaten inan 3_4 kez inatla deneyin olur o pozisyonda sen poponuda kaldır yukariya hafifch eşinin girişi kolaylasir
Canım giriş derken yani tamponun boyu kadar giriyor demek istedim benimki 8 cm falan ilerde sorun çıkarıyorTampon girişte bırakılmaz ki, girişten en az bi 4-5 cm daha ileri itmen lazım, yoksa hissedersin varlığını. Penisin yarısı yaklaşık kaç cm oluyor mesela. İşaret parmağından örnek verirsen ne kadar bi mesafe dersin?
Yaaa gördün mü hadi gözünaydın canımGünaydın arkadaşlarım kardeşleriim geceden beri size haber vermek için sabırsızımm. Ben akşam eşimle denedim veee bu derdi yenmişiiiimmmm
Tebrikler, ama sen çok önceden yenmistin, simdi tescillendi,gitgel de sorunsuz oldu degilmi 1&2 dakiidGünaydın arkadaşlarım kardeşleriim geceden beri size haber vermek için sabırsızımm. Ben akşam eşimle denedim veee bu derdi yenmişiiiimmmm
Üstümden kocamaaaan bir yük kalktı resmen ya. Eşimin mutluluğunu görmek için bile her şeye değerdi ne güzel bişeymiş bu dedi onu mutlu görmek daha da güzelYaaa gördün mü hadi gözünaydın canım
Asil iş bundan sonra, düzenli cinsellik ve bebekÜstümden kocamaaaan bir yük kalktı resmen ya. Eşimin mutluluğunu görmek için bile her şeye değerdi ne güzel bişeymiş bu dedi onu mutlu görmek daha da güzel
Bi sıkıntım yok çok şükür zamanla daha da iyi olucak inşallahTebrikler, ama sen çok önceden yenmistin, simdi tescillendi,gitgel de sorunsuz oldu degilmi 1&2 dakiid
Allah esinle çocuklar inizla mutluluk nasip eder inşallahBi sıkıntım yok çok şükür zamanla daha da iyi olucak inşallah
Ne güzel, darısı başımıza :)Bana şuan ilk 3 apart kürdan gibi geliyor düşün nekadar alıştığımı
Canım giriş derken yani tamponun boyu kadar giriyor demek istedim benimki 8 cm falan ilerde sorun çıkarıyor
Günaydın arkadaşlarım kardeşleriim geceden beri size haber vermek için sabırsızımm. Ben akşam eşimle denedim veee bu derdi yenmişiiiimmmm
Woowwwww şükür beee artık çatlamıştıkGünaydın arkadaşlarım kardeşleriim geceden beri size haber vermek için sabırsızımm. Ben akşam eşimle denedim veee bu derdi yenmişiiiimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?