- 26 Temmuz 2018
- 2.459
- 3.110
- 63
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #236.761
Günaydın kızlar. Cumartesi günü de pazar günüde girip yazmayı çok istedim ancak içimde o kadar büyük bir öfke ve kırılganlık oldu ki şuan bile yazıp yazmama arasındaydım. Cumartesi eşimle gittin Ayten olgun adlı doktora ne şikayetiniz var dedi bende vajınısmus oldugumu dusunuyorum dedı ee hadı gel bır muayene edım senı dedı esımı dısarı cıkarınca ben soyunana kadar konustuk perde arkasından ona yaptıklarımı anlattım kullandıgım kremlerı vs soyledım sızın sorularınızı yonelttım o kısacık zamanda ama kadından cıt cıkmadı adam akıllı yanıt vermek yerıne dalgaya vurdu yaptıklarımı onlar kesın cozum degıl dedı alaycı sekılde sınır oldum zaten aparatla zarı yırttıgımı anlattım bı bakalm neler yapmıssın orda dedı neyse geldı baktı kadına oyle uyuz oldum kı tekme atmamak ıcın zor tuttum kendımı neyse baktı o kadar şey yapmışşın ki bak mantar olmuş dedi neyse toparlandım eşimi çağırdım. kağıda sözde zar çizdi ilişkiye girmeye alt kısım müsait esınız artık ne yapmıssa zarda sağ ve sol tarafta yırtık yapmayı basarmıs yanlız ust kısımda bırsey var o ılıskıyı engelleyebılır agrı verebılır amelıyat olsa 1 haftada ıyılesır dedı. Esim de ben zaten fizyolojik sorun olmadıgını da onun ne şekılde zarı o hale getırdıgını de cok ıyı bılıyorum sız bıze ne yapacaksınız onu soyleyın dedi kadın da beyefendı esınıze gore sız daha mantıklısınız esınızın denemedıgı hıcbırsey kalmamıs dedı bir de unuttugum birşey var perde arkasında konusurken kızım sen esınden kacarsan o da tabıkı oyle seylere ızın vermez adama yanas gıbı bır cumle kurdu bende doktor hanım orada bır yanlısınız var denemek ıcın can atan hergun yenı fıkırler bulup gelen benım korkup kacmıyorum aksıne ustune gıden benım dedım guldu sadece ya. neyse esım ıste detay ıstedı egzersız verıcem dedı ama ne egzerısızı parmak mı aparat mı ne bundan bahsetmedı elımıze form verdı bu soruları ayrı ayrı bırbırınızden kopya cekmeden okumadan bana getırın durumunuza bakıp ona gore konusucam dedı bızı gonderdı esım sınır oldu ben sınır oldum ne secenekler varsa sırala kımsenın bulmadıgı bısey mı buldun da sır gıbı saklıyorsun neyse formları aldık sorulara baktıkca yerın dıbıne gırdım sankı benım aklıma dahı gelmeyecek oyle sorular vardı kı soruları yanıtlamak canımızı sıkmadı asıl konu ustunde yazan o kucuk yazıydı bu formu ımzaladıgınız takdırde ıcerıgındekı bılgıler farklı ınsanlara da okutulabılır yanlıs hatırlamıyorsam bunun gıbı cumleydı esım orada kızdı zaten ben bunları hayatta doldurmam olayı ne anlattı ne yapacagı seyden bahsettı hepsının amacı para koparmak anlamadın mı hala benı dınlesen boyle olmucaktı dedı yol boyunca ıkımızde kadına kızdık ama esım bana da kızdı nasıl desem her sozum onu ofkelendırdı oysa agzımdan kötü şeylerde cıkmıyordu galıba o konumda olmak onun canını sıktı o da hıncını benden almak ıstedı. yolda o kadar ofkelıydı kı evde gostercem ben sana bu sımarıklıgı dıyıp durdu kolumu acıtarak tutuyordu bırak dedım kolumu cektım hemen ama bu onun ofkesını arttırdı sadece evde dovmedı ama dovse daha ıyıydı dedım bagırdı cagırdı agzımı sıktı bogazımı sıktı yanı bır anda benı oldurecek hale geldı oraya gıttgıme o kadar pısman oldum kı hem o dengesını kaybettı hemde ben 2 gundur evde yasayan ölü gibi gezdim eşim gelıp gonlumu almak ıcın kırk taklada attı ama alamadı alamayacakta ıcımde bırseylerın koptugunu farkedıyorum bu durum bızı uzaklastırıyor gece olup sarılıp uyusak bıle ıkımızınde ıcınde yarım kalan seyler var benım son umudum orasıydı bırı benm gıbı konusur yada bu ıs budur sudur dıye adam akıllı seyler anlatırda onun bu halı tavrı degısır dıye umutlanmıstım ama butun umutlarım son buldu hıcbır sey denemek ıstemıyorm Allaha ısyan etmeye basladım bana hıc yardım etmedıgını dusundugum ıcın o kadar doluyum kı anlatmakla bıle gecmıyor ıcımdekı yangın bagırsam cagırsam bırını dovsem de gecmıcek benım artık ınancım kalmadı ben bu durumu hıcbır zaman yenemıcem hıcbır zaman hayalını kurdugum o gunlerı yasayamıcam belkı de hıc annelıgı tadamıcam belkı de esım artık bu duruma katlanamayıp benı bırakıp gıdecek olmaz dıye bırsey yok hersey oluyormus ıste ona da dedım benı sevsen benı soyledıgın kadar cok sevsen bunları yapamazsın dıye sonradan gonul almaya calısmakla o gonul alınmıyor kı.. Buraya da belkı yazarım belkı yazmam artık bısey dıyemıyorum tek yapmak ıstedıgım tek basına kalıp uyumak aglamak kımseyı gormek bıle ıstemıyorum esımı bıle gercekten buyuk bır hayal kırıklıgı yasadım butun dogrubıldıklerım benı yarı yolda bıraktı sankı suan ısyerınde bıle varla yok arasıyım kı zaten ızın ıstıcem cars. yıllık ızne ayrılıp azda olsa kafa dınlemek ıstıyorum yasadıklarıma artık dayanamıyorum bunlar neden bizim basımıza gelıyor anlamıyorum bız basından beri o kadar sey yasadık o kadar sey atlattık kı suan onun da benmle aynı seylerı hıssettgnı bılıyorum kızgınken dengesını kaybetmese daha ıyı tabı yıne de bırbrmızı sevdgmzı bılıyorum sevmesek katlanamazdk herhalde.. biz evlenmek ıcınde cok cıle cektık evlenınce hersy cok guzel olucak rahat edıcez sandık bu seferde bu cıktı basımıza