Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Benden önce yenen tecrübeli arkadaşlarım dünkü mesajım kaynadı arada muhtemelen oldu mu ya sizde de ilişkiden sonra regl gecikmesi kasıklarda ve biraz yukarısında hareketlenme gibi batmalar. Yani regl olucakmışım gibi ama daha hafif belirtiler

Kuzum farketmemişim sorunu yendikten sonra dün 2. Reglimi oldum gecikme olmadı ikisinde de sadece bu ay sırtım belim ve kasıklarımda çok ağrı oldu. Hatta hamileyim sandım ama maalesef. Okul çok soğuktu o Da üşümekten kaynaklanmış. Annem öyle dedi.

Arkadaslar yendim!!!

Bi kere falan da degil defalarca yaptim ve yendim! Sadece kendimi kasmadim gercekten o kadar rahat oldu ki evet bi agri bi baski oluyor ama hepsi girince bitiyor. Sadece baski kaliyor o da zamanla gececek bisey. Yani oyle muthis bir mutluluk ki ikimizde agladik esimle asiri mutlu olduk Allaha sukurler olsun herkes atlatsin insallah

Ah ah ben hala boşa kürek çekiyorum umay araya regl girdi başka sorunlarımız da var denemedim hic gene girdim bunalimlara
Ne sorununuz var balım yaa her sorunun bir çözümü vardır Allah’ın izniyle. Beni örnek al bak neler çektim senelerce ama şimdi bebek planları yapıyoruz. Çok güzel bir duygu Allah herkese tattırsın.

Olsun kuzum sorun değil anladım kaynadı diye yine yazayım dedim:) evet üşümekten de oluyor canım ben zaten çok üşüyen bi tipim normalde de oluyor gerçi bu sefer olmadı öyle ama gecikme beni düşündürdü acaba dengesi mi bozuldu ki. Hamilelik ilk ilişkide olmaz falan diyorlar ne kadar doğru gerçi herkes bişeyler diyor. Gerçi yarım da olsa oluyordu vajinaya boşaldığı daha önce o anlamda ilk değil ama tam ilişki ilkti tabi bilemedim

Tebrikler canım daha öncesinden egzersiz yapabiliyormuydun ? Bende spreyle denedim ama tuhaf hissizlik oluncada yapamadım

İçine boşalabiliyor muydu daha önceden?Bir de yumurtlama zamanına denk gelmiş olabilir mi?ilk gece hamile kalanlar var kuzum olmaz diye bir şey Yok

İçine boşalabiliyor muydu daha önceden?Bir de yumurtlama zamanına denk gelmiş olabilir mi?ilk gece hamile kalanlar var kuzum olmaz diye bir şey Yok
Yarım olduğunda oraya doğru boşaldığı olmuştu ya da vajina ağzına ama bu ilk tabi baya hepsini içime boşaldı çünkü hissettim aktığını Yumurtlama günü değildi aslında regl olmama az kalmıştı ama normalde düzensiz bi periyodum olduğu için beni yanıltabiliyor bazen bilemedim kuzum ya öyle yazmışlar internette zor diye

Tebrikler canım daha öncesinden egzersiz yapabiliyormuydun ? Bende spreyle denedim ama tuhaf hissizlik oluncada yapamadım
Yani tam olarak aşırı egzersiz yapmadım ama eşim çok destek oldu bana hala da oluyor parmak egzersizi yaptık hep sonra da esimle alistirma yaptık arkadan öne önden ara ara yaptık sonra spreyi öğrenince denedim ilk olmadı beceremedim yani dün de bi daha deneyelim dedik bu sefer tam oldu ilk defa yarıya kadar aldım ve ilk tam ilişkimiz oldu yani ilk gece gibi oldu yani.kani gördüm yani çok şükür allahima.mutluluktan ağladım..içim huzur buldu.psikolojim düzeldi yani şimdi biraz yanmam var dünden beri alışmaya çalışıyorum yanmaya geçsin tekrar deniycez.bunyem kendine gelsin.

Ne sorununuz var balım yaa her sorunun bir çözümü vardır Allah’ın izniyle. Beni örnek al bak neler çektim senelerce ama şimdi bebek planları yapıyoruz. Çok güzel bir duygu Allah herkese tattırsın.
eşimin hemoroid ameliyatı olması gerekiyormus canım hem onunla ilgilenmem gerekiyor bu ara oda zaten kendi acisindan bu duruma vakti olmuyor stres icerisindeyim yani şuan bide çalışıyorum iş streside var gece gunduz nabcam diye dusunmekten kafayı yicem

Geçmiş olsun canım. Allah dermansız dert vermesin. Sen içini ferah tut. Eşinin ameliyatı da geçer siz de bu konuya eğilirsiniz yine kafan rahatça devam edersin

Derdi veren Allah dermanını da verir.çok iyi anlıyorum seni ben de çok umutsuzluğa düştüm ama hepsi geçti. Bu Da geçecek dualarımız sizlerle sakın üzülme yavaş yavaş her şey yoluna girecek göreceksin biz buradayız sizlere desteğiz her zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…