- 7 Eylül 2018
- 1.096
- 936
- 73
- 31
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #236.721
AminnnnnÖyle tabi Allah herkesin yardımcısı olsun
Sprey evet psikolojik olarak acımayacak diye düşündürdüğünden çok rahatlattı tabi doktorumun telkinleri de rahatlattı bayağı ki ben 1 yıldır bunların hiç birini yapamıyordum zorlama aşamasına bile geldim ama bi yerde yanlış yapıyorum sanki o basınç hissi çok kötü zorlamadan nasıl nasıl girecek ki şaştım valla ya:/ zorlayıncada basınç oluyor
Teşekkür ederim bu özenli cevabından ötürü bu mesaj dahi umutlandırdı beni bir basamak daha :)) gerçekten söylediğin ana nokta çok önemli daha önce o kadar yazı okudum böyle düşünmemiştim bizler parmağımızı ya da herhangibir aparatı korkarak canımız yanacak diye alırken bu rahatsızlığı olmayan insanlar bu duygunun merakıyla yaşıyor Ve o zaman herşey normalinde gidiyor onlar için bende bu bakışla ve merak hissi ile çalışmalarıma başlayacam bugün eşim aparatları aldı, bende parmakla tanıma ve keşfetme aşamasından itebilme aşamasına geldikten sonra 1.boy aparattan başlıcam ara ara gelişmelerden haberdar ederim buradan iyi akşamlar
Suan evet yaklasık 2 bucuk hafta falan oldu yeneli ama her allahın günü yapmıyoz yani bişiler akışında gidiyor canımız ne zaman isterse yani ben dün bile önce aparat sonra eşimle yaptık çünkü aparatı ilk soktugumda bile hafif kasıyorum kendimi buyüzden o kasılma kısmını aparatla atıp eşimle direk birleşme kısmını bırakıyorum iyide oluyor.
Teşekkür ederim canım bilgiler için ben aparat kullanmıyorum eşli deneme yapıyorum birden değil yavaş yavaş yapmayı denicem .inşallah o his oluşmaz tekrar çok kötü çünkü bütün emeklerimi çöpe attı sabıkama yine umutsuz olmamaya çalışıyorumGeçenlerde de yazdım. Birden tek hamlede itmeye kalkışınca basınç oluyor ve sanki gitmiyor gibi geliyor. Vajina aparatı tamamen sardığı için sert giriş çıkış yapınca aparatla beraber sanki vajinayı da öne arkaya çekiştiriyorsun gibi oluyor o da rahatsız ediyor. Ay umarım doğru anlatabilmişimdir. Çok sakin ve yavaşça kaydırarak ilerlet. Her seferinde bi santim kaydırıp bekliyormuşsun gibi. Tamamen girince bikaç kez kegelle rahatlatıyorum ben kendimi. Sonra yavaş yavaş git gel yapıyorum. Hala basınç gibi bir şey oluyor çünkü dediğim gibi aparat tam kaymıyor içeride. Git gel yapa yapa, zihinsel olarak uyarılmış hissetmesem de, vajinam ıslanıyor, böylelikle aparatı git gel yapmak çok kolay oluyor kayıp gidiyor, o zaman basınç hissi minimum oluyor.
Ben her yeni boy aparatı bir kez speyle alıp yapabileceğime ikna oluyorum. Sonrakileri spreysiz yapıyorum. Bu yöntem işime yaradı. Spreyle de yapsam spreysiz de yapsam egzersizden sonra aşağı tarafta bi tuhaflık, üzerine oturdukça çişim gelmiş gibi bi his oluyor. İkinci üçüncü egzersizde giderek azalıp yok oluyor. Umarım sorunlarına cevap verebilmişimdir.
Yok canım 2 parmak git gelden sonra denedim ben şu anda rahatım tek sorunum p.. tamamı girmiyor bi yerden sonra batma hissi oluyor
Teşekkür ederim canım bilgiler için ben aparat kullanmıyorum eşli deneme yapıyorum birden değil yavaş yavaş yapmayı denicem .inşallah o his oluşmaz tekrar çok kötü çünkü bütün emeklerimi çöpe attı sabıkama yine umutsuz olmamaya çalışıyorum
Çok rahat söylüyorum bu hastalık cesaret işi üzerine gitmemle yenmem sadece 1 ayımı aldı ama 4 senelik evliyim hep boşa kürek çekmişim
Zehra’dan haber alan oldu mu yaa görüşmesi nasıldı acaba bir şey de yazmadı. Ya da yazdı da ben mi kaçırdım?
Saol canım inşallhAy evet şimdi okudum sonraki mesajlarını. Ama olsun penis içinde deneyebilirsin aynılarını. Asla öyle düşünme. Bi gün olur bi gün olmaz. Hiç bi zaman emeğin boşa gitmez. Sabırlı ol ama azmini yitirme.
Arkadaşlar vajina boyu,penis boyu v.s takilmayin şunu düşünün 6 cm den 30 cm ye kadar ortalama penis olur, tukiye ortalaması 14 cm yani vajina boyunun onemi yok vajina 6 yida alir, 30 uda, yaradan böle yaratmış, ya anlayın artık olay size dusuyor, eger 1 boy aparat, yada serçe parmak aliyosaniZ, sizde VAJİ yok, anlayın lutfen yuzlerce kez şahit oldum
Regl oldum balım bitince ilk iş bu söylediklerini yapacağım.Bugün ben de ilk defa popoma doğru hissettim batma hissini. İleri itmedim aparatı ama geri de çekmedim, batma yaratan yerde beklettim bi dk falan, sonra his giderek azaldı, hemen kegel yaptım 5-6 kez, tamamen kayboldu o batma hissi. Sonra ilerledim kaydı gitti. Kegeli bi dene bakalım. Ya böyle 5 sn sık 5 sn bırak şeklinde 5-6 kez ya da 20 defa hızlı hızlı sık bırak sık bırak şeklinde. Ama bırakırken tam gevşet, sanki işemeye başlayacakmışsın gibi hisset oradaki tüm kasların gevşemesini, kendilerini salmasını. Bende müthiş iş görüyor bu içerideyken kegel olayı.
Merhaba canım. Hepsiburada da eczaonline mağazasından almıştım ben ordan alabilirsin. Bu arada kayganlık veren bişey mutlaka kullan yoksa çok zorlanırsın ki alamamışsın zaten. Aparatın var mı şu an denedim demişsin amaMerhaba kızlar. Bende bu konuyu uzaktan okuyup anlattıklarınızı uygulamaya çalışanlardan biriyim. 1.5 yıllık evliyim ve eşimle birlikte olamadık. Sanki bir duvar varmış gibi. Doktora gittim psikoloğa gittim yinede olmadı. Kegel parmak egzersizi evde yaptığım aparatlar vs hepsini denedim ilk başlarda zorlansamda içime alabiliyorum. Ama penise gelince olmuyor. Denemeleri yaparken sprey kayganlaştırıcı filan kullanmadım. İnternetten araştırdım fakat karar veremedim aparat almayı düşünüyorum. Nerden ve nasıl temin edebilirim?
Şuan aparatım yok. Evde kendi yaptığım boylarda denemelerim oldu ama çok deneyemedim o yüzden internetten almayı düşünüyorumMerhaba canım. Hepsiburada da eczaonline mağazasından almıştım ben ordan alabilirsin. Bu arada kayganlık veren bişey mutlaka kullan yoksa çok zorlanırsın ki alamamışsın zaten. Aparatın var mı şu an denedim demişsin ama
Canıım gözünaydın olsunnDün gece spreyle ilk gecemi yaşarmış gibi yaşadım ve oldu kızlar ilk turu atlattım.asiri mutluyum.yarisina kadar aldım resmen mutluluktan ağladım.Allah'ıma çok şükür.allah herkese nasip etsin.1 yılım bosuna gitmiş onu anladım.sadece parmak egzersizi yapmıştım o kadar ama eşim çok destek sevinçten ağladım resmen.
Bugün başlayacam diye aldım elime aynayı inceledim bi 10,15 dk küçük dudakların arasındaki pembe dokunun altına doğru olan küçük mukoza şeklinde ortası delik olan “serce parmağın ucu boyutunda nefes verirken oluşan delik” aparatla çalıştığımızda aparatı girdireceğimiz yerin başı heralde vajina girişi yanı gözümün önünde ama oraya zar zor en küçük aparatın başını koydum ama ne itmeye gücüm oldu ne o hissi bedenimle bütünleştirdim umutsuzca bitirdim korku ve kasılma sardı tüm bedenimi doğru yer orası mı ordan mı başlayacağız,üzgünüm eşimde çok üzüldü..Rica ederim, ne mutlu bana :) Kesinlikle öyle. Tüm süreç boyunca bu merak duygusunu canlı tutmaya çalış. Beni de hızlandıran, otomatikman korku duygusunu yok eden şey merak duygumu ön plana çıkarmak oldu. Aparatı alırken rahatsız olacağım bi tuhaflık hissedersem “dur bakayım ne bu, nasıl bi his bu, en fazla ne kadar yoğun hissedilebilir ki, bu hisse rağmen itebilir miyim acaba, iteyim bakayım bi ne olacak” diye geçiriyorum içimden. Böylelikle otomatikman kendine, vajinana, bedenine kulak veriyorsun, sadece bedeninin sesini duyuyorsun ve aslında hissettiğin şeyin acı falan olmadığını anlıyorsun. Mutlaka düzenli olarak uğra buraya, adım adım paylaş. Minicik bi ilerlemeni bile yaz. Kesinlikle başaracaksın, kesinlikle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?