- 26 Temmuz 2018
- 2.459
- 3.110
- 63
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #236.901
oolucak kuzum ama eşine engel olma o kadar gırmıs emın ol gerısıde gırecektir hersey zamanla oluyor bak ama sen esıne manı olma bız cogu sefer kendımıze kıyamıyoruz ama bıraz dısımızı sıkmamız lazımBen spreysiz krem siz aldım ama bebe yagı vardı bacak ve kollarım cok kasıldı eşinimi yine ittim esim bir senelik evliyiz ilk defa bı ıs konusunda sana kızdım cıkarttırdın git gel yapacaktım o derece girdiğini ben hissettim dedı ınsallah olur dedıgin gıbı bu asmaya bile cok zor geldık esim dokunuyordu ama parmak tir aparat tir asla yapmam diyordum sımdı neler neler. Esim sabah uyandığımzfa en rahat uykuyu bugun uyudum dedı cok cok şükür bu gunlere
Bu kadar olmusken gerıısde olur yavas yavas Allah hepimizin yardımcısı olsun :)oolucak kuzum ama eşine engel olma o kadar gırmıs emın ol gerısıde gırecektir hersey zamanla oluyor bak ama sen esıne manı olma bız cogu sefer kendımıze kıyamıyoruz ama bıraz dısımızı sıkmamız lazım
Tabi canım haber veririm :) sen bizim motivasyon kaynağımız oluyorsun, terapistlerin parayla yaptığı işi bize vakit ayırıp saatlerce anlatıyorsun . Ne güzel insanlarsiniz siz :)Teşekkür ederiz :) Hadi bakalım, bize de mutlaka yaz ne oldu ne bitti :)
hayır amaç o zor yeri aşmak onun öncesine zaten giriyor şimdi 2. aparatı bi kere zorla ortada zor olan baskı hissettirin kısımda bir keresinde ne yaptım ben bacaklarım sonuna kadar açık ya kegelle hafifçe sık hareketini yaptım bacağıda ufak kapadım o ara aparatı içeri ittim hop içine cekti resmen kegelde hafif sık yapınca vajina içeri doğru kasılır farkettiysen işte tam o an giriyor. aparatı yerleştirirken kegelın bırak hareketi tam o noktaya gelince sık hareketi yapıyorum valla her seferinde de girdi bi dene bakalım sende nasıl olacakAy evet aynen! Ne güzel anladın, çıkarasım gelmiyor bi daha geri giremicem diye. Ki gerçekten çıkınca geri girmiyorum bi daha, uğraşasım gelmiyor. Ama artık uğraşsam iyi olacak.
Mesela şimdi ben ikinci boy aparattayım ya. Zorlanılan yeri hafif zorlayarak bikaç kez gir çık mı yap diyorsun. Daha hiç tamamını almadan yani. Diyelim ilk girdin, aparatın yarısı zaten o zorlandığım yere tekabül ediyor sanırım. Oraya kadar gel geri çık, bi daha gel bi daha çık mı diyorsun? Ben mi yanlış anladım. Dur anlaşıcaz sakin :))
canım 4 ü aldıysan penis te rahat girer yani enasından spreyli iken kafan rahatken girer bence siz yönü düzgün bulamıyorsunuz yani eşinin penisi senin yönlendirmen gerekecek tamam elini sürünce tepki gösteriyor ama benim eşim hala bulamıyor yanlış yöne itiyor direk ben tutuyorum yerleştiriyorum tamam diyorum ondan sonra eşim itiyor ama o iterken bile ben popomu sağ sol yapıyorum. bence senin şuan yönünü ayarlaman lazım onu da ayarlarsan tamamdır.Kızlar egzersız yapın egzersız yaptıkca oraya bıseyın gırıp çıkması sizi şimdiki gibi rahatsız etmeyecek o yanma bende de olurdu eşim pe..ucunu sokmaya çalışırken ama ben aparatlarla yapa yapa o yanma ve acıyacak hissi kayboldu sadece acı yanma olmasada biz başarmış değiliz eşimle en son denediğimizde ucundan biraz fazlası girdi ama ne acı ne yanma ne korku hıssetmedım ancak benım şu aparatla takıldıgım her ne ise eşimlede orada kaldık egzersız yapın
vajinusmusu yenim bi kurban kesıcem dıodum ve yendim suan adak borcum var ama yaza ancak kendini ona şartlama ama alakası yok onu yaptırmadın diye olmicak diye birsey yok bizde öyle bi adette yok mesela hiç görmedim dediğin gibi bişiKonuyla alakası yok ama kızlar ben evlenmeden önce gelın mevludu okutucam evımıze kuran okutucam dıyen bırıydım evlendıkten sonra bu olay olunca bu ıs olmadan okutmam okutmucam demeye basladım sonra ha bugun ha yarın okuturum dıyerek hep erteledım 6 ay oldu hala kuran okutmadım. bugun de işyerındekı ablam sen kuran okutsana belkı o yuzden de ısın rast gıtmıyordur adak adamıs gıbı bırsey oldu kac zamandır dılındeydı ama o konuya bagladın ınat ettın okutmuyorsun ınadı bırak okut artık dedi. Bende de şüphe oldu gercekten boyle bırsey engel olabılır mı resmen dalga gecmıs gıbı oldum o ıs olmazsa kuran okutmam kendımı gelın gıbı gormuyorum dedım. izin alıcam ve hem aparata hem de kuranı çözücem inşallah önemsemedıgımız seyler belkı de etken oluyordur bılemeyız
Adağın varsa olduğunda hemen yapman lazım,makbul olan o durben
vajinusmusu yenim bi kurban kesıcem dıodum ve yendim suan adak borcum var ama yaza ancak kendini ona şartlama ama alakası yok onu yaptırmadın diye olmicak diye birsey yok bizde öyle bi adette yok mesela hiç görmedim dediğin gibi bişi
Ya gerçekten S Selen1212 nin yazdıkları sayesinde dün kendi çapımda ilerleme kaydettim en küçük dilatörü elime aldığımda elim taş kesilir bırak itmek dokundurmak 5cm uzakta olsa bile kapkatı olurdum ana dün en küçüğün 2/3ünü aldım bir nokta var bir yol ordan geçerken hız kazanıyor ve bu beni gerçekten çok mutlu etti , derdi bana merakını ön plana çıkar korkudan ziyade sakin kalarak acaba nasıl bir his bunu hissset ve hissetttiğinin acıdan ziyade yeni bir cisim almak bedene farklı daha önce hissetmediğimiz bir duygu olduğu için bu kadar değişik hissediyoruz ve o hisse alış dedi ve ben bugün yapacağım egzersizde merak duygusunu katacağım dünden sonra artık benimde o duygum korku duygusunu yavaşça geçmeye başladı yeni başlamak isteyen arkadaşlarda bu yoldan gitsin..
Ya gerçekten S Selen1212 nin yazdıkları sayesinde dün kendi çapımda ilerleme kaydettim en küçük dilatörü elime aldığımda elim taş kesilir bırak itmek dokundurmak 5cm uzakta olsa bile kapkatı olurdum ana dün en küçüğün 2/3ünü aldım bir nokta var bir yol ordan geçerken hız kazanıyor ve bu beni gerçekten çok mutlu etti , derdi bana merakını ön plana çıkar korkudan ziyade sakin kalarak acaba nasıl bir his bunu hissset ve hissetttiğinin acıdan ziyade yeni bir cisim almak bedene farklı daha önce hissetmediğimiz bir duygu olduğu için bu kadar değişik hissediyoruz ve o hisse alış dedi ve ben bugün yapacağım egzersizde merak duygusunu katacağım dünden sonra artık benimde o duygum korku duygusunu yavaşça geçmeye başladı yeni başlamak isteyen arkadaşlarda bu yoldan gitsin..
Kegel denedin mi canım ilerleyemediğin yerde?Kızlar dun gece eşimle denedik bası gayet rahat girdi ama yarısından sonrasına ilerleyemıyorz bir basınc bir acı ilerlememize ızın veremiyorum napmalıyım sizceyenmiş sayılır mıyım
Denedim basını öyle alabildim gerisi takılan yerde yanma hissettim bıraktırdım yine Deniycem ama buyuk aparatı kegel le almıstım tamamınıKegel denedin mi canım ilerleyemediğin yerde?
Başı girerken acıdı mı ? Bana hep başı girince acıyacakmış gibi geliyor ve çok hızlı bir şekilde içe girecekmiş canımı acıtaçakmış gibi geliyor. Şuan egzersiz yapmaya calişiyorum dünden biraz tahriş olmuş orası dünden beri yanma var. Kulak çöpü ile başlayayım dedim
Bana da oyle geliyordu ama ılerleyemedik bir yerde takıldı kaldı git gel yapmasına da ızın vermedim acıdı sanki baska gidecek yer yokmusya biz zorlıyomusz gibi bıraktık bizde esim oldu daha ne olsun diyor ama nen baktığımda yarısıydı yanı tam degildi. Bende gıris olsa yeter gerisi gelir derdim oyle olmuyormıs cok kolay girdi ilerleme olmadı sevinmelimyim buna cok hissizm
Konuyla alakası yok ama kızlar ben evlenmeden önce gelın mevludu okutucam evımıze kuran okutucam dıyen bırıydım evlendıkten sonra bu olay olunca bu ıs olmadan okutmam okutmucam demeye basladım sonra ha bugun ha yarın okuturum dıyerek hep erteledım 6 ay oldu hala kuran okutmadım. bugun de işyerındekı ablam sen kuran okutsana belkı o yuzden de ısın rast gıtmıyordur adak adamıs gıbı bırsey oldu kac zamandır dılındeydı ama o konuya bagladın ınat ettın okutmuyorsun ınadı bırak okut artık dedi. Bende de şüphe oldu gercekten boyle bırsey engel olabılır mı resmen dalga gecmıs gıbı oldum o ıs olmazsa kuran okutmam kendımı gelın gıbı gormuyorum dedım. izin alıcam ve hem aparata hem de kuranı çözücem inşallah önemsemedıgımız seyler belkı de etken oluyordur bılemeyız
Ben dün anlatamadım nöbetten geldiği için çok yorgundu zaten hemen uyudu bana karşıda soğuk gibiydi belki de bana öyle geldi emin değilim ama ondan habersiz hastaneye gtmeme bozulmuşta olabilir. Öyle şeyleri hoş karşılamıyor herseyden haberı olsun ıstıyor. Bende bakıyorum aparatı haftaiçi elime alamıyorum dün hiç deneme yapamadım kısacık zamanda olcak şey değil sabahlarıda eşim çıkmadan başlayamıodum o da şimdi geç çıkmaya başladı dengemi iyice bozdu anlayacagınız. regl olana kadar benım 3 ve 4 te spreysız rahat olmam lazım spreyle hem hızlı hem cok kolay alıyorum içime ama spreysiz yarısından sonrası girmiyor inat ediyor gibi belki de korkuyorum itmeye. Ben bu yüzden izin alıcam bugün dicem 1 gün 3e gitse diğer gün 4e gitse 3.günde genel tekrar yapsam hadi hiç olmasa bile cumartesiye kadar baya gün var sadece bu işle uğraşırsam olur gibi geliyor aklımı vermem lazım nerede kaldığımı bulmam lazım azcık zamanlarda ben yol cok gec alıyorum kı ben 4ü alınca bu iş bitti sanıyordum ama önemli olan sprey kullanmadan almakmış. Tek kafama takılan bız esımle spreyle denedık ama olmadı aparatın 4ü bile spreyle girdi penis girmedi benım acaba esımden gelen seylere mı bır korkum var parmakta rahatım artık ona alıstırdı ama tek parmagını alabılıyorum 2 parmak hıc denemedı ama önceden parmak ucuna dahı kızardım ızın vermezdım galiba benm eşime bırakmam lazım herseyı canım yansada gık demeden durmalıyım devam dıye moral vermelıyım sessz kalmam yada yuzune bısey demeden bakmam bıle onda moral bozuyor ıstemedıgımı dusunuyor hemen oysa ben o anda aklımdan acımıcak rahat ol gıbı telkınler verıyorum galiba artık kullandıgım sozlerıde degıstırmem gerekıyor o anda zevk almasam bıle zevk aldgmı yansıtan sozler hareketler yapıcam bu sayede esımde kendıne guvenecektır bız onların guvenını de yıkıyoruz ıstemeden de olsa bız ne hıssedıyorsak aslında onlarda oyle hıssedıyor ona kızsam da onu bu duruma getırdığım ıcın kendıme kızıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?