Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ben de öyle derdim, girse gerisi kolay,
girişi aşsam tamamdır derdim ama öyle değilmiş :) Tabii ki sevinmelisin, demek ki aşağıda her şey çok normal ilerliyor. Ama hep diyorum, emeklemeden yürünmez. Belki biraz daha kendi kendine çabalaman gerekiyordur. Peniste çok aceleci davranılmamalı diye düşünüyorum.

Denedim basını öyle alabildim gerisi takılan yerde yanma hissettim bıraktırdım yine Deniycem ama buyuk aparatı kegel le almıstım tamamını

Ooo baya güzel ilerlemişsin. Tamam, böyle böyle olacak. Birinci aparatı alamayan halden hangi noktaya gelmişsin baksana. Bunu sen başardın, kalanı da sen başaracaksın. Oturduğumuz yerden mi oldu bunlar, hayır. Uğraştık çabaladık ter dökdük yeri geldi ağladık. Bu aşamayı da halledeceksindir.

Ben 4 boyu da almıştım. Ama eşle.denerken yarıda kalıyor. Bu niye olur peki yani?

Benim de böyle oldu uzun bir süre o yarıyı 2 yıl aşamadım. Hic ilerleme olamadi. Hala ayni yerdeyim. Denemeyi de biraktim komple zaten.

Ben de bi senedir aynı yerde takılıyordum. Bulduğum yöntemle hallettim şükür. Bırakma lütfen, sayfaları okuduysana yazdım uzun uzun. Sana da uygun gelirde aklına yatarsa bi dene.

Ben 4 boyu da almıştım. Ama eşle.denerken yarıda kalıyor. Bu niye olur peki yani?

Ben henüz o aşamaya gelmedim kuzum. Yaşamadığım, tecrübe etmediğim bir şey. Şimdi ne desem boş. Tamamen penis alabilen arkadaşlar bi püf noktası varsa paylaşın lütfen, biz de öğrenelim.

Bir de zehracım ben yaşadıklarını eşine anlatmamanı öneririm. Erkeklerin bu durumlarda koruma içgüdüleri ön plana çıkıyor. Bu durumu kabullenmesi zor olabilir. Kendini çaresiz hissedip geçmişe dönemeyeceği için ters tepme olasılığı çok yüksek. Tabi yine karar senin

Izin vermio ki canım ama en son denemede ben karışmadım o kendi yaptı bana ucundan biraz fazlası girdi dedi

Tabi canım haber veririm :) sen bizim motivasyon kaynağımız oluyorsun, terapistlerin parayla yaptığı işi bize vakit ayırıp saatlerce anlatıyorsun . Ne güzel insanlarsiniz siz :)

Canım benim, çok teşekkür ederim. Bunu en iyi çeken biliyor arkadaşım. Eşe dosta anlatılmıyor. Yardım edip yardım alabileceğimiz tek platform burası. Paylaştıkça hep birlikte halledeceğiz :)

Anlatamadım canım nasıl tepki verir bilmiorm zaten sinirli bir tıp bu olayda bana bile öfke duyabilir o yüzden söylemesem daha iyi

Valla şu yarıda kalma muhabbeti canımı sıkmaya başladı. Ve gün geçtikçe çoğalıyoruz. Bir uzmana görünmek şart oldu. Ben alttan muayene oldum aslında ama dr. Korktuğun için soramadım. Ama tamamı neden girmiyor bu acının sebebi ne merak ediyorum

Kızlar bu resim motive etti beni .Sizinle de paylaşmak istedim

Bu görsel çok önceleri de bu topikte defalarca paylaşıldı. Ben takıldığım yere gelince bu görsele göre aşağı yönlendiricem diye uğraştığımdan o yeri bi senedir geçemedim. Yani beni maalesef yanlış yönlendirdi bu resim. Ben tam tersi, takıldığım yeri ilerlerken vajina ön duvarına, yani o üstte kalan yere doğru hafif bastırarak ilerlediğimde daha rahat geçtiğimi keşfettim. O gün bugündür de ilerleme kaydediyorum. Hatta ben de paylaşmıştım yönüyle ilgili görseller. Kendinizi şartlandırmayın yine de. Altına yastık koyma, pozisyon vs gibi nedenlerde de yön değişebiliyor. Herkes kendi keşfetmeli bence yönünü.

Aynen canım, benim de öyle geçiyor orası. Dediğin gibi kegel sıkmasıyla orası kendi kendine içine çekiyor. O zaman arka arkaya her giriş çıkışta bunu yapıcaz? Dün 3 kez tamamen gir çık yaptım aslında, fena değildi. Giderek arka arkaya çıkıp girmem daha da kolaylaşacak değil mi?

Canım benim, çok teşekkür ederim. Bunu en iyi çeken biliyor arkadaşım. Eşe dosta anlatılmıyor. Yardım edip yardım alabileceğimiz tek platform burası. Paylaştıkça hep birlikte halledeceğiz :)

Gerçekten öyle yani. Bu oyle bi rahatsizlik ki bizim bizden başka dostumuz yok derler ya aynen öyle :) yeni üyeyim. Bu ortam burdaki yazişmalar psikolojime okadar iyi geldi ki .

Penisin tamamını alabilen arkadaşlar. Yarıda kalanlara bi taktik tekniğiniz yok mu? Yavaş yavaş oralara geleceğiz biz de, bi püf noktası bulun biz gelmeden ya :)

İçimi okuyan sözler bunlar işte Senin kendine yüklendiğin kadar o da kendine yüklense. “Doğru düzgün destek olamıyorum, her şeyine müdahale ediyorum, çabasını takdir etmiyorum” diye o dertlense biraz da. Uğraşan sensin, takdir görmeyen üstüne azar yiyen sensin, eşimi üzüyorum diye üzülen yine sensin.. Canım o gün doktora gitme amacım buydu bunu farketmesını sağlamaktı ama karsılastıgım manzara onun ekmegıne yag sürmekten baska hıcbır seye yaramadı ben bu ısın ıcınde olan bırıne gıdersek ona herseyı guzelce ızah eder o da bana destek olmaya baslar aparatıma jelıme karısmaz sandım ama umdugum gıbı gıtmedı hersey tamda korktugum gıbı gelıstı. anlamadığım ordan çıkarken parmak yada aparat verecek ne yapacak sankı demesıydı madem bunun bılıncındesın neden ızın vermezsın kı be adam.. ona artık bısey dıyemıyorum desem yada gel suraya gıdelım desem bu sefer gıttıkte ne oldu doktor bıle bana hak verdı sana degıl dıyecek. O benım yaptıklarımı cabamı gormuyor kı ızın de vermıyor kı ona anlatayım yaptıklarımı hastaneye gıderken sadece soyledım ben o aparatları sen at demeden once yapmayı basarmıstım dıye aslında o an yalan soyledım ama belkı aa oyle mı ee ozaman devam et gıbı cumle bekledım ama hıc sesı cıkmadı. Bende ondan ılgı ıstıyorum yaptıklarımı bılmesını kızmamasını hatta suankı durumumu takdır etsın ıstıyorum benım yaptıklarımı gorunce acaba ben mı yanls bısey yapıyorum dıye dusunsun ıstıyorum ama ona bunları ızah etsemde onda onun fıkırlerınde degısım olmuyor bana belkı ızın verse aparat ıcın hatta gelıp kendı denese onları sokmayı ben o zaman ona daha cok guvenıcem ve yanlıs yapmaz fıkrıne alısıcam. ama yine de o bana ne yaparsa yapsın ben ona kıyamıyorum bagırsamda kızsamda gidip gönlünü almaya gayret edıyorum.. o da gönlümü alıyor ama keske biraz da sözlerimi dikkate alsa

kesinlike öyle zaten farkedersen ilk girdiğiyle 2. si bile far ediyor kaldı ki 3 de 4 de baya esniyor artık kegel yapmasamda giriyor.

Bende yarim aldım ilk olduğunda ama sonra yanma ve can acısıyla denemedim bir hafta falan denememek gerekiyormus ya bekliyorum bakalım nasıl olucak sürekli almaya başlayınca acı kalıyor mu acaba yaşayanlar bizide aydınlatsın:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…