- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #236.921
Bana da oyle geliyordu ama ılerleyemedik bir yerde takıldı kaldı git gel yapmasına da ızın vermedim acıdı sanki baska gidecek yer yokmusya biz zorlıyomusz gibi bıraktık bizde esim oldu daha ne olsun diyor ama nen baktığımda yarısıydı yanı tam degildi. Bende gıris olsa yeter gerisi gelir derdim oyle olmuyormıs cok kolay girdi ilerleme olmadı sevinmelimyim buna cok hissizm
Denedim basını öyle alabildim gerisi takılan yerde yanma hissettim bıraktırdım yine Deniycem ama buyuk aparatı kegel le almıstım tamamını
Ooo baya güzel ilerlemişsin. Tamam, böyle böyle olacak. Birinci aparatı alamayan halden hangi noktaya gelmişsin baksana. Bunu sen başardın, kalanı da sen başaracaksın. Oturduğumuz yerden mi oldu bunlar, hayır. Uğraştık çabaladık ter dökdük yeri geldi ağladık. Bu aşamayı da halledeceksindir.
Benim de böyle oldu uzun bir süre o yarıyı 2 yıl aşamadım. Hic ilerleme olamadi. Hala ayni yerdeyim. Denemeyi de biraktim komple zaten.
Canım sen yendin ama yarım mı alabiliyorsun?Benim de böyle oldu uzun bir süre o yarıyı 2 yıl aşamadım. Hic ilerleme olamadi. Hala ayni yerdeyim. Denemeyi de biraktim komple zaten.
Ben 4 boyu da almıştım. Ama eşle.denerken yarıda kalıyor. Bu niye olur peki yani?
Izin vermio ki canım ama en son denemede ben karışmadım o kendi yaptı bana ucundan biraz fazlası girdi dedicanım 4 ü aldıysan penis te rahat girer yani enasından spreyli iken kafan rahatken girer bence siz yönü düzgün bulamıyorsunuz yani eşinin penisi senin yönlendirmen gerekecek tamam elini sürünce tepki gösteriyor ama benim eşim hala bulamıyor yanlış yöne itiyor direk ben tutuyorum yerleştiriyorum tamam diyorum ondan sonra eşim itiyor ama o iterken bile ben popomu sağ sol yapıyorum. bence senin şuan yönünü ayarlaman lazım onu da ayarlarsan tamamdır.
Tabi canım haber veririm :) sen bizim motivasyon kaynağımız oluyorsun, terapistlerin parayla yaptığı işi bize vakit ayırıp saatlerce anlatıyorsun . Ne güzel insanlarsiniz siz :)
Anlatamadım canım nasıl tepki verir bilmiorm zaten sinirli bir tıp bu olayda bana bile öfke duyabilir o yüzden söylemesem daha iyiBir de zehracım ben yaşadıklarını eşine anlatmamanı öneririm. Erkeklerin bu durumlarda koruma içgüdüleri ön plana çıkıyor. Bu durumu kabullenmesi zor olabilir. Kendini çaresiz hissedip geçmişe dönemeyeceği için ters tepme olasılığı çok yüksek. Tabi yine karar senin
Kızlar bu resim motive etti beni .Sizinle de paylaşmak istedim
hayır amaç o zor yeri aşmak onun öncesine zaten giriyor şimdi 2. aparatı bi kere zorla ortada zor olan baskı hissettirin kısımda bir keresinde ne yaptım ben bacaklarım sonuna kadar açık ya kegelle hafifçe sık hareketini yaptım bacağıda ufak kapadım o ara aparatı içeri ittim hop içine cekti resmen kegelde hafif sık yapınca vajina içeri doğru kasılır farkettiysen işte tam o an giriyor. aparatı yerleştirirken kegelın bırak hareketi tam o noktaya gelince sık hareketi yapıyorum valla her seferinde de girdi bi dene bakalım sende nasıl olacak
Canım sen yendin ama yarım mı alabiliyorsun?
Canım benim, çok teşekkür ederim. Bunu en iyi çeken biliyor arkadaşım. Eşe dosta anlatılmıyor. Yardım edip yardım alabileceğimiz tek platform burası. Paylaştıkça hep birlikte halledeceğiz :)
İçimi okuyan sözler bunlar işte Senin kendine yüklendiğin kadar o da kendine yüklense. “Doğru düzgün destek olamıyorum, her şeyine müdahale ediyorum, çabasını takdir etmiyorum” diye o dertlense biraz da. Uğraşan sensin, takdir görmeyen üstüne azar yiyen sensin, eşimi üzüyorum diye üzülen yine sensin.. Canım o gün doktora gitme amacım buydu bunu farketmesını sağlamaktı ama karsılastıgım manzara onun ekmegıne yag sürmekten baska hıcbır seye yaramadı ben bu ısın ıcınde olan bırıne gıdersek ona herseyı guzelce ızah eder o da bana destek olmaya baslar aparatıma jelıme karısmaz sandım ama umdugum gıbı gıtmedı hersey tamda korktugum gıbı gelıstı. anlamadığım ordan çıkarken parmak yada aparat verecek ne yapacak sankı demesıydı madem bunun bılıncındesın neden ızın vermezsın kı be adam.. ona artık bısey dıyemıyorum desem yada gel suraya gıdelım desem bu sefer gıttıkte ne oldu doktor bıle bana hak verdı sana degıl dıyecek. O benım yaptıklarımı cabamı gormuyor kı ızın de vermıyor kı ona anlatayım yaptıklarımı hastaneye gıderken sadece soyledım ben o aparatları sen at demeden once yapmayı basarmıstım dıye aslında o an yalan soyledım ama belkı aa oyle mı ee ozaman devam et gıbı cumle bekledım ama hıc sesı cıkmadı. Bende ondan ılgı ıstıyorum yaptıklarımı bılmesını kızmamasını hatta suankı durumumu takdır etsın ıstıyorum benım yaptıklarımı gorunce acaba ben mı yanls bısey yapıyorum dıye dusunsun ıstıyorum ama ona bunları ızah etsemde onda onun fıkırlerınde degısım olmuyor bana belkı ızın verse aparat ıcın hatta gelıp kendı denese onları sokmayı ben o zaman ona daha cok guvenıcem ve yanlıs yapmaz fıkrıne alısıcam. ama yine de o bana ne yaparsa yapsın ben ona kıyamıyorum bagırsamda kızsamda gidip gönlünü almaya gayret edıyorum.. o da gönlümü alıyor ama keske biraz da sözlerimi dikkate alsaAklını vererek yapmak işin püf noktası. Nerede niçin nasıl ilerleyemiyorum merakıyla girdiğin zaman yol katedeceksindir. Zaten amacın da bu, ne güzel.
Yalnız eşin konusunda kendine çok yüklenmiyor musun? Bu bi hastalık ve sen canla başka uğraşıyorsun. Keşke senin eşine gösterdiğin hassasiyeti o da sana gösterse. Senin kendine yüklendiğin kadar o da kendine yüklense. “Doğru düzgün destek olamıyorum, her şeyine müdahale ediyorum, çabasını takdir etmiyorum” diye o dertlense biraz da. Uğraşan sensin, takdir görmeyen üstüne azar yiyen sensin, eşimi üzüyorum diye üzülen yine sensin. Sakın yanlış anlama, eşini suçlamıyorum ya da kendi aile hayatınız kimse ilişkinize bir şey diyemez. Ama sen zaten zor bi süreçten geçiyorsun kuzum, gözlerini kendini çevirsen bi de eşine dertlenip kendini daha da üzmesen keşke.
yok yaa adağımı da makul adadım ben ilk kurbanda diye :) ama öncesinde keseceğim inşallahAdağın varsa olduğunda hemen yapman lazım,makbul olan o dur
kesinlike öyle zaten farkedersen ilk girdiğiyle 2. si bile far ediyor kaldı ki 3 de 4 de baya esniyor artık kegel yapmasamda giriyor.Aynen canım, benim de öyle geçiyor orası. Dediğin gibi kegel sıkmasıyla orası kendi kendine içine çekiyor. O zaman arka arkaya her giriş çıkışta bunu yapıcaz? Dün 3 kez tamamen gir çık yaptım aslında, fena değildi. Giderek arka arkaya çıkıp girmem daha da kolaylaşacak değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?