- 7 Eylül 2018
- 1.096
- 936
- 73
- 31
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #236.941
Ben daha yeni basladım gözümü karartmamkz lazımBenim de böyle oldu uzun bir süre o yarıyı 2 yıl aşamadım. Hic ilerleme olamadi. Hala ayni yerdeyim. Denemeyi de biraktim komple zaten.
Ben daha yeni basladım gözümü karartmamkz lazım
Arka arkaya denemek sıkıntı mı olur ki bir daha cesaretimizi nasıl toplayacaz:))Bende yarim aldım ilk olduğunda ama sonra yanma ve can acısıyla denemedim bir hafta falan denememek gerekiyormus ya bekliyorum bakalım nasıl olucak sürekli almaya başlayınca acı kalıyor mu acaba yaşayanlar bizide aydınlatsın:))
Iste kalınlık olarak son aparatın iki katı kadar neredeyse :) tam takılan yerde penısın yönünü asagı ya mı egmek gerekiyor acaba :)bence yaparsın bu aparatlarla vs yapamayan çok az kişi var . çoğu başarılı bir sonuca ulaşıyor :) karart gözünü üstüne git tabi.
kızlar şunu söyleyeyim genelde başı girdi ya da yarım girdi acı çok oldu diyorsunuz ya hani şöyle söyleyeyim benim eşim yanlış ittiğinde o sanki ilerlemiyor dediğiniz kısım var ya tam o kısma geliyor ve benimde canım yanıyor ve ilerlemiyor tabi o sırada yarısı girmiş oluyor sanmayın ki girmedi eşime dur diyorum çıkarttırıyorum penisi tam vajina ağzına kendim elimle yerleştiriyorum ve o hafif iterken elim hala peniste oluyor aparat gibi düşünüyorum sonra bakıyorum ki yolu buldu elimi çekiyorum ve tamamı giriyor bence ki eminim yanlış yöne ittiğiniz yani aslında vajina yoluna tam girdiremediğiniz için baskıdan kaynaklı acı oluşuyor çünkü bunu ben de bazen yaşıyorum ama hemen düzeltiyorum. yarım giriyor diyenlere tavsiyem o kapak dediğiniz kısmı geçene kadar elinizle sizin yönlendirmeniz hem korkmayın eşinizin penisi o aşamada sertliği falan gitmez kısa süreli bir şey siz elinizi çektikten sonra da eşiniz yavaşça sonuna kadar itecek. Ve şunu da belirteyim cidden tamamı girince asıl hiç baskı olmuyor yarım girişi can yakıyor tamamı girince hiç bir şey yok aparatta da peniste de aynı. Bir de penis aparattan daha kolay neden derseniz penis içinizde vajinaya göre eğilip bükülüo çünkü canlı bir organ ama aparat taş gibi bu yüzden bir süre sonra anlayacaksınız inşallah penisin aparattan daha rahat olduğunu ama hepsi aşama aşama egzersizden geçiyor. doktorlarında farklı bir şey diyeceğini de sanmıyorum hepsi para tuzağı 10 dk muhabbet etti diye 250 lira alıyorsa bu ticaridir tıbbi değil.
Nasıl pozisyonda duzelttiniz ki rahat oldu?Kesinlikle eger tam girmemisse acitiyor. Zaten tam girdiginde sizde de bir rahatlama oluyor. Bende de yarim girdiginde bi yanma olusuyordu sonra esim tam soktu bi anda rahatladi orasi aci falan hicbir sey kalmadi hafif bi baski hissi disinda. Ilk denememizde cok rahattik defalarca denedik ve bi anda kayip gidiyordu. Dun yaptik ama ilk seferinde sanki yolunu bulamadigi icin tam girmedi ve yanma olustu. Sonra ben pozisyonumu duzeltince kolayca girdi yine. Zamanla alisiriz diye dusunuyorum ben de
Canım sende yarısındayken tamamı girene kadar acı oluyor muydu tabi dolayısıyla git gel yaparken de ortaya geldiğinde?kesinlikle öyle yanma varsa yanlış yöne penis başını dayamış bekliyordur gibi bir şey doğru ittiğinde tık diye sen kendini sıksanda giriyor
canım yarısı girdiğinde direk acıtıyor zaten ben çıkarttırıp kendim düzgün yerleştiriyorum ağrısız sızısız giriyor git gel yapıyor hatta boşalıyor ve belirtiyorum sıfır acı. bence esas zor olan yarısı girmişken git gel yapmak okyanusu geçip derede boğulmak bu yarısının girmesi olayı. yani ben yanlış girdiğinde mümkün değil git gel yaptıramam canım yanar bildiğin ben hemen düzelttiriyorumCanım sende yarısındayken tamamı girene kadar acı oluyor muydu tabi dolayısıyla git gel yaparken de ortaya geldiğinde?
bence ilgisi yok onunla. ne zaman müsaitsen kafan rahatsa ozaman okuturdun. zaten bu olayın olmamasını hep birşeylere bağlıyoruz. bende evde büyümü var demeye başlamıştım bi araKonuyla alakası yok ama kızlar ben evlenmeden önce gelın mevludu okutucam evımıze kuran okutucam dıyen bırıydım evlendıkten sonra bu olay olunca bu ıs olmadan okutmam okutmucam demeye basladım sonra ha bugun ha yarın okuturum dıyerek hep erteledım 6 ay oldu hala kuran okutmadım. bugun de işyerındekı ablam sen kuran okutsana belkı o yuzden de ısın rast gıtmıyordur adak adamıs gıbı bırsey oldu kac zamandır dılındeydı ama o konuya bagladın ınat ettın okutmuyorsun ınadı bırak okut artık dedi. Bende de şüphe oldu gercekten boyle bırsey engel olabılır mı resmen dalga gecmıs gıbı oldum o ıs olmazsa kuran okutmam kendımı gelın gıbı gormuyorum dedım. izin alıcam ve hem aparata hem de kuranı çözücem inşallah önemsemedıgımız seyler belkı de etken oluyordur bılemeyız
Kuzum yarısı dediğim şöyle zaten tamamı giriyor boşalıyor falan ama ilerlerken git gel yaparken o yarı noktasına geldiğinde yani ordan geçerken acı oluyor tamamı girince geçiyor bende ama acaba nerde hata var bilemedimcanım yarısı girdiğinde direk acıtıyor zaten ben çıkarttırıp kendim düzgün yerleştiriyorum ağrısız sızısız giriyor git gel yapıyor hatta boşalıyor ve belirtiyorum sıfır acı. bence esas zor olan yarısı girmişken git gel yapmak okyanusu geçip derede boğulmak bu yarısının girmesi olayı. yani ben yanlış girdiğinde mümkün değil git gel yaptıramam canım yanar bildiğin ben hemen düzelttiriyorum
ozman şöyle diim ilk girmeye çalıştığı zaman kendini istemsizce hala kasıyor olabilirsin sebebi emin ol ki odur tamamı girince gelen rahatlamayla kendini serbest bıraktığından kaslarda gevşiyor acı olmuyor zamanla o da geçerKuzum yarısı dediğim şöyle zaten tamamı giriyor boşalıyor falan ama ilerlerken git gel yaparken o yarı noktasına geldiğinde yani ordan geçerken acı oluyor tamamı girince geçiyor bende ama acaba nerde hata var bilemedim
Evet esila kardeş ne yazık ki öyle ama insan nelere alışmıyor ki her aklıma geldikçe üzülürüm ağlarım ama hesabının sorulacagi vakit var çok şükür.okurken ağladım kardeşim
Zehra eşin aparat kullanma konusunu neden bu kadar sorun haline getirip izin vermiyor konuştunuz mu bu konuyu net bir şekilde ?Olurda aparatla zarına bir zarar gelir falan gibisinden mi acaba? Öncelikli olarak bunu konuş net ve açık şekilde çünkü okuduğumuz araştırdığımız tüm bilgilerde yöntem az çok aynı birşeyleri oraya girdirebilme parmak aparat artık hangisi bizi rahat hissettiriyorsa Ve sonuç olarak da eşimizle yaşamak istediğimiz mutlu son.. bence senin aparatta ilerleyememe durumun o an eşinden gizli yaptığın stres kaygı bile olabilir. Aparatları alabildiğini görünce mutlu olacağını düşünüyorum sana inancı artacak ve yanında olduğunu hissedeceksin o zaman daha güvende alıştırmalarına devam edeceksin ki sonuca o kadar yaklaştın inanıyorum..İçimi okuyan sözler bunlar işte Senin kendine yüklendiğin kadar o da kendine yüklense. “Doğru düzgün destek olamıyorum, her şeyine müdahale ediyorum, çabasını takdir etmiyorum” diye o dertlense biraz da. Uğraşan sensin, takdir görmeyen üstüne azar yiyen sensin, eşimi üzüyorum diye üzülen yine sensin.. Canım o gün doktora gitme amacım buydu bunu farketmesını sağlamaktı ama karsılastıgım manzara onun ekmegıne yag sürmekten baska hıcbır seye yaramadı ben bu ısın ıcınde olan bırıne gıdersek ona herseyı guzelce ızah eder o da bana destek olmaya baslar aparatıma jelıme karısmaz sandım ama umdugum gıbı gıtmedı hersey tamda korktugum gıbı gelıstı. anlamadığım ordan çıkarken parmak yada aparat verecek ne yapacak sankı demesıydı madem bunun bılıncındesın neden ızın vermezsın kı be adam.. ona artık bısey dıyemıyorum desem yada gel suraya gıdelım desem bu sefer gıttıkte ne oldu doktor bıle bana hak verdı sana degıl dıyecek. O benım yaptıklarımı cabamı gormuyor kı ızın de vermıyor kı ona anlatayım yaptıklarımı hastaneye gıderken sadece soyledım ben o aparatları sen at demeden once yapmayı basarmıstım dıye aslında o an yalan soyledım ama belkı aa oyle mı ee ozaman devam et gıbı cumle bekledım ama hıc sesı cıkmadı. Bende ondan ılgı ıstıyorum yaptıklarımı bılmesını kızmamasını hatta suankı durumumu takdır etsın ıstıyorum benım yaptıklarımı gorunce acaba ben mı yanls bısey yapıyorum dıye dusunsun ıstıyorum ama ona bunları ızah etsemde onda onun fıkırlerınde degısım olmuyor bana belkı ızın verse aparat ıcın hatta gelıp kendı denese onları sokmayı ben o zaman ona daha cok guvenıcem ve yanlıs yapmaz fıkrıne alısıcam. ama yine de o bana ne yaparsa yapsın ben ona kıyamıyorum bagırsamda kızsamda gidip gönlünü almaya gayret edıyorum.. o da gönlümü alıyor ama keske biraz da sözlerimi dikkate alsa
Bi problem yok o zaman yani tamamdır bikaç ilişkiden sonra o da geçer muhtemelenozman şöyle diim ilk girmeye çalıştığı zaman kendini istemsizce hala kasıyor olabilirsin sebebi emin ol ki odur tamamı girince gelen rahatlamayla kendini serbest bıraktığından kaslarda gevşiyor acı olmuyor zamanla o da geçer
Nasıl pozisyonda duzelttiniz ki rahat oldu?
Yok ya antidepresan sadece senin bu durumdan daha az etkilenip üzülmeni engeller ama ilişki için yardımcı olmaz. Bana da verdi doktorum ama sadece kafamı rahatlatmak içindiya varya halbuki neler hayal etmiştim düğünden önceki gün. hiç ama hiç istemezdim böyle olmasını.
annemin çeyize koyduğu gecelikleri giymek bile istemiyorum. kızlar bana bir arkadaşım ilaçla yendiğini söyledi. psikolojikti onunda. xanax diye bir ilaç
Bir de o dediğin ağır bi antidepresan daha hafifini kullanabilirsin. Sonra bide onu bırakma aşaması var dikkatli olman lazım bırakması da zor bi anda bırakamazsınya varya halbuki neler hayal etmiştim düğünden önceki gün. hiç ama hiç istemezdim böyle olmasını.
annemin çeyize koyduğu gecelikleri giymek bile istemiyorum. kızlar bana bir arkadaşım ilaçla yendiğini söyledi. psikolojikti onunda. xanax diye bir ilaç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?