Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Arka arkaya denemek sıkıntı mı olur ki bir daha cesaretimizi nasıl toplayacaz:))

kızlar şunu söyleyeyim genelde başı girdi ya da yarım girdi acı çok oldu diyorsunuz ya hani şöyle söyleyeyim benim eşim yanlış ittiğinde o sanki ilerlemiyor dediğiniz kısım var ya tam o kısma geliyor ve benimde canım yanıyor ve ilerlemiyor tabi o sırada yarısı girmiş oluyor sanmayın ki girmedi eşime dur diyorum çıkarttırıyorum penisi tam vajina ağzına kendim elimle yerleştiriyorum ve o hafif iterken elim hala peniste oluyor aparat gibi düşünüyorum sonra bakıyorum ki yolu buldu elimi çekiyorum ve tamamı giriyor bence ki eminim yanlış yöne ittiğiniz yani aslında vajina yoluna tam girdiremediğiniz için baskıdan kaynaklı acı oluşuyor çünkü bunu ben de bazen yaşıyorum ama hemen düzeltiyorum. yarım giriyor diyenlere tavsiyem o kapak dediğiniz kısmı geçene kadar elinizle sizin yönlendirmeniz hem korkmayın eşinizin penisi o aşamada sertliği falan gitmez kısa süreli bir şey siz elinizi çektikten sonra da eşiniz yavaşça sonuna kadar itecek. Ve şunu da belirteyim cidden tamamı girince asıl hiç baskı olmuyor yarım girişi can yakıyor tamamı girince hiç bir şey yok aparatta da peniste de aynı. Bir de penis aparattan daha kolay neden derseniz penis içinizde vajinaya göre eğilip bükülüo çünkü canlı bir organ ama aparat taş gibi bu yüzden bir süre sonra anlayacaksınız inşallah penisin aparattan daha rahat olduğunu ama hepsi aşama aşama egzersizden geçiyor. doktorlarında farklı bir şey diyeceğini de sanmıyorum hepsi para tuzağı 10 dk muhabbet etti diye 250 lira alıyorsa bu ticaridir tıbbi değil.

Kesinlikle eger tam girmemisse acitiyor. Zaten tam girdiginde sizde de bir rahatlama oluyor. Bende de yarim girdiginde bi yanma olusuyordu sonra esim tam soktu bi anda rahatladi orasi aci falan hicbir sey kalmadi hafif bi baski hissi disinda. Ilk denememizde cok rahattik defalarca denedik ve bi anda kayip gidiyordu. Dun yaptik ama ilk seferinde sanki yolunu bulamadigi icin tam girmedi ve yanma olustu. Sonra ben pozisyonumu duzeltince kolayca girdi yine. Zamanla alisiriz diye dusunuyorum ben de

Nasıl pozisyonda duzelttiniz ki rahat oldu?

Canım sende yarısındayken tamamı girene kadar acı oluyor muydu tabi dolayısıyla git gel yaparken de ortaya geldiğinde?
canım yarısı girdiğinde direk acıtıyor zaten ben çıkarttırıp kendim düzgün yerleştiriyorum ağrısız sızısız giriyor git gel yapıyor hatta boşalıyor ve belirtiyorum sıfır acı. bence esas zor olan yarısı girmişken git gel yapmak okyanusu geçip derede boğulmak bu yarısının girmesi olayı. yani ben yanlış girdiğinde mümkün değil git gel yaptıramam canım yanar bildiğin ben hemen düzelttiriyorum

bence ilgisi yok onunla. ne zaman müsaitsen kafan rahatsa ozaman okuturdun. zaten bu olayın olmamasını hep birşeylere bağlıyoruz. bende evde büyümü var demeye başlamıştım bi ara

Kuzum yarısı dediğim şöyle zaten tamamı giriyor boşalıyor falan ama ilerlerken git gel yaparken o yarı noktasına geldiğinde yani ordan geçerken acı oluyor tamamı girince geçiyor bende ama acaba nerde hata var bilemedim

ozman şöyle diim ilk girmeye çalıştığı zaman kendini istemsizce hala kasıyor olabilirsin sebebi emin ol ki odur tamamı girince gelen rahatlamayla kendini serbest bıraktığından kaslarda gevşiyor acı olmuyor zamanla o da geçer

okurken ağladım kardeşim
Evet esila kardeş ne yazık ki öyle ama insan nelere alışmıyor ki her aklıma geldikçe üzülürüm ağlarım ama hesabının sorulacagi vakit var çok şükür.
Rabbim hepimize kolaylık versin dua ediyorum sizler de bi an önce yenip bebek çalışmalarına başlarsınız inşallah.

Zehra eşin aparat kullanma konusunu neden bu kadar sorun haline getirip izin vermiyor konuştunuz mu bu konuyu net bir şekilde ?Olurda aparatla zarına bir zarar gelir falan gibisinden mi acaba? Öncelikli olarak bunu konuş net ve açık şekilde çünkü okuduğumuz araştırdığımız tüm bilgilerde yöntem az çok aynı birşeyleri oraya girdirebilme parmak aparat artık hangisi bizi rahat hissettiriyorsa Ve sonuç olarak da eşimizle yaşamak istediğimiz mutlu son.. bence senin aparatta ilerleyememe durumun o an eşinden gizli yaptığın stres kaygı bile olabilir. Aparatları alabildiğini görünce mutlu olacağını düşünüyorum sana inancı artacak ve yanında olduğunu hissedeceksin o zaman daha güvende alıştırmalarına devam edeceksin ki sonuca o kadar yaklaştın inanıyorum..

Bi problem yok o zaman yani tamamdır bikaç ilişkiden sonra o da geçer muhtemelen

ya varya halbuki neler hayal etmiştim düğünden önceki gün. hiç ama hiç istemezdim böyle olmasını.
annemin çeyize koyduğu gecelikleri giymek bile istemiyorum. kızlar bana bir arkadaşım ilaçla yendiğini söyledi. psikolojikti onunda. xanax diye bir ilaç

Yok ya antidepresan sadece senin bu durumdan daha az etkilenip üzülmeni engeller ama ilişki için yardımcı olmaz. Bana da verdi doktorum ama sadece kafamı rahatlatmak içindi

Bir de o dediğin ağır bi antidepresan daha hafifini kullanabilirsin. Sonra bide onu bırakma aşaması var dikkatli olman lazım bırakması da zor bi anda bırakamazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…