- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #236.961
Allah askina o ilac kullanilirmi ya, 2 bira iç ondan daha iyidirBir de o dediğin ağır bi antidepresan daha hafifini kullanabilirsin. Sonra bide onu bırakma aşaması var dikkatli olman lazım bırakması da zor bi anda bırakamazsın
sen kullandınmı hiçAllah askina o ilac kullanilirmi ya, 2 bira iç ondan daha iyidir
ne birası 4 bardak absolute bile tav olamadımkiAllah askina o ilac kullanilirmi ya, 2 bira iç ondan daha iyidir
Kalp ritmini bozarmos arkadasım o. Ben sınavlara hazırlanırken arkadaslarım bahsediyordu dabana doktor şimdi ilişkiden 1 saat önce dideral diye bir hap kullanmamı söyledi. daha denemedğim için bilmiyorum ama. heyecanı vs yok ediyormuş.
denemediğimiz şey kalmayacak bu gidişte.bana doktor şimdi ilişkiden 1 saat önce dideral diye bir hap kullanmamı söyledi. daha denemedğim için bilmiyorum ama. heyecanı vs yok ediyormuş.
denemediğimiz şey kalmayacak bu gidişte.
Kalp ritmini bozarmos arkadasım o. Ben sınavlara hazırlanırken arkadaslarım bahsediyordu da
Aynen baska baska sorunlar cıkmaısm yine de doktor kontrolunde kullanmak lazım kullanılacaksa dahadi yaa . ozaman ilaçsız denemekte fayda var yine.
İçimi okuyan sözler bunlar işte Senin kendine yüklendiğin kadar o da kendine yüklense. “Doğru düzgün destek olamıyorum, her şeyine müdahale ediyorum, çabasını takdir etmiyorum” diye o dertlense biraz da. Uğraşan sensin, takdir görmeyen üstüne azar yiyen sensin, eşimi üzüyorum diye üzülen yine sensin.. Canım o gün doktora gitme amacım buydu bunu farketmesını sağlamaktı ama karsılastıgım manzara onun ekmegıne yag sürmekten baska hıcbır seye yaramadı ben bu ısın ıcınde olan bırıne gıdersek ona herseyı guzelce ızah eder o da bana destek olmaya baslar aparatıma jelıme karısmaz sandım ama umdugum gıbı gıtmedı hersey tamda korktugum gıbı gelıstı. anlamadığım ordan çıkarken parmak yada aparat verecek ne yapacak sankı demesıydı madem bunun bılıncındesın neden ızın vermezsın kı be adam.. ona artık bısey dıyemıyorum desem yada gel suraya gıdelım desem bu sefer gıttıkte ne oldu doktor bıle bana hak verdı sana degıl dıyecek. O benım yaptıklarımı cabamı gormuyor kı ızın de vermıyor kı ona anlatayım yaptıklarımı hastaneye gıderken sadece soyledım ben o aparatları sen at demeden once yapmayı basarmıstım dıye aslında o an yalan soyledım ama belkı aa oyle mı ee ozaman devam et gıbı cumle bekledım ama hıc sesı cıkmadı. Bende ondan ılgı ıstıyorum yaptıklarımı bılmesını kızmamasını hatta suankı durumumu takdır etsın ıstıyorum benım yaptıklarımı gorunce acaba ben mı yanls bısey yapıyorum dıye dusunsun ıstıyorum ama ona bunları ızah etsemde onda onun fıkırlerınde degısım olmuyor bana belkı ızın verse aparat ıcın hatta gelıp kendı denese onları sokmayı ben o zaman ona daha cok guvenıcem ve yanlıs yapmaz fıkrıne alısıcam. ama yine de o bana ne yaparsa yapsın ben ona kıyamıyorum bagırsamda kızsamda gidip gönlünü almaya gayret edıyorum.. o da gönlümü alıyor ama keske biraz da sözlerimi dikkate alsa
kesinlike öyle zaten farkedersen ilk girdiğiyle 2. si bile far ediyor kaldı ki 3 de 4 de baya esniyor artık kegel yapmasamda giriyor.
kızlar şunu söyleyeyim genelde başı girdi ya da yarım girdi acı çok oldu diyorsunuz ya hani şöyle söyleyeyim benim eşim yanlış ittiğinde o sanki ilerlemiyor dediğiniz kısım var ya tam o kısma geliyor ve benimde canım yanıyor ve ilerlemiyor tabi o sırada yarısı girmiş oluyor sanmayın ki girmedi eşime dur diyorum çıkarttırıyorum penisi tam vajina ağzına kendim elimle yerleştiriyorum ve o hafif iterken elim hala peniste oluyor aparat gibi düşünüyorum sonra bakıyorum ki yolu buldu elimi çekiyorum ve tamamı giriyor bence ki eminim yanlış yöne ittiğiniz yani aslında vajina yoluna tam girdiremediğiniz için baskıdan kaynaklı acı oluşuyor çünkü bunu ben de bazen yaşıyorum ama hemen düzeltiyorum. yarım giriyor diyenlere tavsiyem o kapak dediğiniz kısmı geçene kadar elinizle sizin yönlendirmeniz hem korkmayın eşinizin penisi o aşamada sertliği falan gitmez kısa süreli bir şey siz elinizi çektikten sonra da eşiniz yavaşça sonuna kadar itecek. Ve şunu da belirteyim cidden tamamı girince asıl hiç baskı olmuyor yarım girişi can yakıyor tamamı girince hiç bir şey yok aparatta da peniste de aynı. Bir de penis aparattan daha kolay neden derseniz penis içinizde vajinaya göre eğilip bükülüo çünkü canlı bir organ ama aparat taş gibi bu yüzden bir süre sonra anlayacaksınız inşallah penisin aparattan daha rahat olduğunu ama hepsi aşama aşama egzersizden geçiyor. doktorlarında farklı bir şey diyeceğini de sanmıyorum hepsi para tuzağı 10 dk muhabbet etti diye 250 lira alıyorsa bu ticaridir tıbbi değil.
Kesinlikle eger tam girmemisse acitiyor. Zaten tam girdiginde sizde de bir rahatlama oluyor. Bende de yarim girdiginde bi yanma olusuyordu sonra esim tam soktu bi anda rahatladi orasi aci falan hicbir sey kalmadi hafif bi baski hissi disinda. Ilk denememizde cok rahattik defalarca denedik ve bi anda kayip gidiyordu. Dun yaptik ama ilk seferinde sanki yolunu bulamadigi icin tam girmedi ve yanma olustu. Sonra ben pozisyonumu duzeltince kolayca girdi yine. Zamanla alisiriz diye dusunuyorum ben de
Zehra eşin aparat kullanma konusunu neden bu kadar sorun haline getirip izin vermiyor konuştunuz mu bu konuyu net bir şekilde ?Olurda aparatla zarına bir zarar gelir falan gibisinden mi acaba? Öncelikli olarak bunu konuş net ve açık şekilde çünkü okuduğumuz araştırdığımız tüm bilgilerde yöntem az çok aynı birşeyleri oraya girdirebilme parmak aparat artık hangisi bizi rahat hissettiriyorsa Ve sonuç olarak da eşimizle yaşamak istediğimiz mutlu son.. bence senin aparatta ilerleyememe durumun o an eşinden gizli yaptığın stres kaygı bile olabilir. Aparatları alabildiğini görünce mutlu olacağını düşünüyorum sana inancı artacak ve yanında olduğunu hissedeceksin o zaman daha güvende alıştırmalarına devam edeceksin ki sonuca o kadar yaklaştın inanıyorum..[/QUOT
Konuştum canım anlatıyorum ama anlamamakta ısrar edıyor herseyın farkında ama nedense bana karsı cıkıyor bazen dıyorum aglamam canımın yanması senın hosuna mı gıdıyor dıye suan aramız nasıl bılmıyorum aksam olmadı yıne anlatmaya calısıcm
Kuzum yarısı dediğim şöyle zaten tamamı giriyor boşalıyor falan ama ilerlerken git gel yaparken o yarı noktasına geldiğinde yani ordan geçerken acı oluyor tamamı girince geçiyor bende ama acaba nerde hata var bilemedim
Ah canım neden bıraktın benim de ilk etapta yarım gibi giriyor sonra git gel yaparken eşim tamamının girmesine çok az kalıyor diyor. Sanırım serbest bırakmayı daha öğrenemedikYarım oluyordu ama yenemedim . Uzun zaman işte Yarım olunca komple bıraktık . Ilerleme kaydedemedigimden. Daha sonra aparatlardan da korkmaya başladim zaten. Böyle canım.
Canım aparatta rahattım ben o his yoktu peniste yaşadım o durumu ama sanırım alışık olmadığımdan kaynaklanmışAnladım ne demek istediğini. Aparatı tamamen sokmama rağmen takıldığım yer git gel yaparken rahatsız hissettiriyor. Benim taktiğim kegel. 5-6 kez derin nefesle sık ve gevşet yapıyorum. Ama gevşetirken sanki çişimi yapacakmışım, çişim başlayacakmış gibi nazikçe kasları açarak. Bi daha git gel yapıyorum, geçmiş oluyor. Geçmemişse bi daha kegel.
Canım güzel yazmışsın haklısın da ama ben zehrayı anlıyorum burda çok konuştuk biz bunu bütün bunları anlatsa da bazı erkekler anlamayabiliyor benim eşim de öyleydi aparatlara sonradan zar zor ikna oldu ama şimdi yendim bitti diye çöpe atmamı dört gözle bekliyor bu süreçte ben de çok sorun yaşadım aşana kadar onunla ama mecburen ona göre hareket ettim hem çalıştım egzersiz yaptım hem de olabildiğince onunla bunu tartışmamaya çalıştım çünkü biliyordum tartışsam modum düşecek canım istemeyecek e o da empati kuramıyor napalım mecbur dedim bu adamı seviyorum evlendim mutluyum da ya bunu aşıcam ya aşıcam dedim yoluma devam ettim sonu da Allahıma şükür güzel oldu. Zehra da böyle yapmalı yoksa eşiyle daha da zıt düşücek ki bu ikisini de yıpratır aralarında sevgi bağlılık var onu görebiliyorum o yüzden de daha fazla yıpratmamak lazım.Anlat , hayallerinizi anlat bunu aştıktan sonra yaşayacağınız mutluluğu anlat, evin huzurla dolacağını kırgınlıkların kavgaların bunun eksikliğinde olduğunu ve birlikte aşmanız gerektiğini anlat , izlediğim vajinusmus hastalarının iyileşme sürecinde tedavi merkezlerinin yöntemlerindeki esas noktanın eş desteğini olduğunu defalarca gördüm . Eş desteği de kesinlikle şu değil “ akışına bırakalım olur ben anlayışlıyım ne zaman hazır hissedersen” den ziyade “ne yapabiliriz öyle yada böyle ikimizde çabalıcaz sana güveniyorum yanındayım bahsettiğin yöntemle alışa alışa yapacaksın, durmak yok mücadele var “ gibi tabiki ince çizgi önemli ne pasif ne çok baskın .. Yani tabu olmamalı bu konu ne de tamamen kendini içine hapseden bir çıkmaz olmamalı bizim içinde öyle hepimiz için öyle kararlı olmamız lazım ve bununla daha iyi olacak eminim.zehra1809
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?