Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Evet canım sen başardıktan sonra vajina boyumun o olmadığına karar verdim. Dayanılmayacak bir acı hiç olmadı zaten sadece sahte bir acıymış
Yaşasın benim de faydam dokunmuş:) değil ya dayanılmayacak bişey değil ne büyütmüşüz diyorum şimdi. Bu arada kuzum ben yeni gördüm mesajı laboquick demişsin bende onu aldım ama çok iyi değil gibi sanki bi de yanında predictor aldım ama pahalı olduğu için onu ara sıra yapıyorum öyle de nasıl olcaksa adet döngüm çok dağınıktı benim eskiden ama bikaç yıldır iyi genelde 31-32 falan oluyor geciktiği önce olduğu da oldu ama geneli böyle o civarlarda

Ben aynı yönde yapıyorum kuzum ama çok çaba gösterdiğim için bende doğru dürüst anlamıyorum diğerlerinde daha kolaydı sanki

Aynen öyle kuzum ve bu duygu gerçekten çok güzel az kaldı yeniyoruz

İş yorgunlugundan dolayı istemediğini soyluyor esime gore gec saatte yapılmaz erken uyancaksa hiç yapılmaz bunun kuralı varmış gibi

Kizlarrr ya gece içim içimi yedi buraya yazmak için ama bir türlü eşim anlar diye yazamadım. Dün yine adamın aklına girdim o yüzeysel deneyelim böyle de alışırsın dedi hemen kaprisli biri gibi dudak büküp ben öyle nasıl öğrenicem sende gördün yarisi girdi deneyelim ki nerede hata yapıyoruz bulalım denemeden nasıl bilicez dedim tamam dedi :) neyse denemeye başladık şunu anladım ki kendimi olacak gibi sartlayinca olmuyor :) ilk denedik giriş olmadı sonra eşim sen elinle bir arala ben giriş yapicam karışma dedi dediğini yaptım ve yine yarıya geldik biraz uğraştık olmadı normalde eşim ikinci kez penisi sokup çıkarmazdı yarisi olunca yine gel git yapmaya çalıştı cıktı falan yine aynı tavırla konuştum hadi gel bir kere daha dene yarısıda olsa bak alışıyorum hoşuma gidiyor falan diyince yeniden denedik bir yerde takılıyorduk ya biz bunu eşimle ikimizde hissettik bir yerden geçtik gibi geldi nasıl tarif etsem sanki içeride bir halka vardı ve biz o halkaya tam temas ederek geriye doğru tık diye bir sesle geçtik sonra eşim biraz daha itti girdiğini söyledi gel git yapmaya başladı öncesinde ağrı sızı yanma dahi olmadı yanma olmayınca acaba olmadı biz başka yeri mi geçtik yoksa bu da başka bir engel mi diye düşündüm neyse eşim baya gel git yaptı ama o anda basınç olmaya başladı alışık olmadigim için kasma ve serbest bırakma arasi birşey oldu. Eşime kalsa icimdeyken oldu dedi çıktıktan sonra tabi sorguya çektim ne kadarı girdi hepsi girdi mi ne hissettin falan filann o da bana oldu gibi geldi ama emin olamadım bakmadım dedi ama kızlar bende tam anlayamadım yani evet aparat icime girince bir oh falan oluyor rahatlama geliyor ve girişini çıkışını hissediyorum o bölgeyi anlıyorum hemen ama eşimle denerken bunları anlayamadım sadece takıldığımız o yerde zorlayınca birseyden geçtik ve o geçtiğimiz neyse eşim gel git yaparkende oradan geçtik hep bize öyle geldi gibi bir durumda yok. Şimdi ben yendim mi oldu mu emin olamadım ama eşim mutlu olmasa bile yaklaştık bak alışıyorsun dedi bende hergün deneme yapmak iyi geliyor kendimi test edebiliyorum gibi konuşunca hosuna gitti :) biz ne yaşadık anlamasakta böyle bir gelişme daha oldu. Benim aklımda iki soru belirdi acaba yendim mi yoksa tamamı girmedi de biz mi anlamadık.. olup olmadığını nasıl anlarım kızlar:)

Bu arada U Umay0569 çok tebrik ederim canım sonunda sende muradına erdin darısı bizlerin başına inşallah aşama aşama oluyor bu meret ve son an itibariyle artık yenip kurtuldun tamamen daha güzel haberlerini bekliyoruz kuzum dünkü sevincime bir de sen eklendin :)

Zehraaaaaa hadi gözün aydın tabiki girmiş :) oley be herkes tek tek yeniyor sıra selende
Ne yazacagimi şaşırdım yenipte yendiğini farketmeyen bir benim galiba ama çok tuhaf bir hismis sifir acı sifir yanma zaten ben yanma beklentisi içindeydim yanma olunca doğru yerdeyim sinyali alıyordum ama o sinyal gelmeyince ve takıldığımız yerden sonraki denemede geçince olduğunu düşündüm ama emin olamadım ohhh be sonunda bende yendim ama o baskıya alışmam lazım orada zorlandım zil takip oynayasim var şuan:)) eşimde emin olamayınca olmadı herhalde zevk almadı diye düşündüm :) buradaki kader arkadaşlarım hepinizi çok seviyorum nazımı surat asmalarımı olmuyor diye soylenmelerimi cekip bana güç yolladınız en çokta sizlerin desteğiyle oldu bu aşamaya gelebildim sizlerin it it gibi cümleleriniz olmuyor dedigimdeki yonlendirmeleriniz olmasaydı veya buraya hiç üye olmasaydım şimdiki kadın olamazdım:) şuan çok mutluyum hoş hala olduğuna inanamiorm saka gibi geliyor:)

Zehra ben 1 ay oldu hala dün ilk girişte bi yanma hissettim çok normal bu işi yıllardır yapmıyoruz ben hala dün üstteyken ve tamamı içindeyken okadar hissetmedimki acaba içimde değilde ben içindemi sanıyorum dedim düşün böyle böyle atlattık denemeden olmuyor ama sana demiştim 4. Aparatı aldıktan sonra devamı çorap söküğü gibi geliyor ve ben hala inanıyorum aparat vajinayı esnettiği için beyin o hisse alıştığı için yenmek isteyenler muhakkak kullanmalı

Tebrikler. Herhangi bi önerin var mı? Yani ne yaptın da oldurdun? Neyi yanlış yapıyormuşsun?

Gözlerim yollarda kaldı kızlar:)))) yorumlarınızı çok merak ediyorum :))

Ohoooo masallahhh sanaa yenmişsinn ki senn :)
Kesinlikle denemeleri birakma yarisini aldiysan hepsini de alirsin boyutu pek onemli degil zsten icersi bosluk gittikce gidiyo sende uyarilmaya calis ve kesinlikle bol bol kayganlastirici surersen hepsi birden olur bilee )

Sen hep üstte mi deniyorsun?

Gözlerim yollarda kaldı kızlar:)))) yorumlarınızı çok merak ediyorum :))

Bence gayet başarmışsın. Çünkü bahsettiğin o halka gibi yeri geçmekte bitiyor bence iş. Orası işte biraz daha yoğun kaslı mı desem ne desem öyle bir yer. Oradan geçtiğini hissedersin her türlü. Bi sonraki denemede daha rahat gözlemlersin hem, merak etme. Tebrik ediyorum canım benim, inşallah en kısa zamanda güzel bir düzene de oturtursunuz :)

Sen hep üstte mi deniyorsun?
Yok canııımm ben yoruldukça pozisyon değiştiriyorum sürekli bi ben altta bi üstte ikimiz yüzyüze bi benim sırtım dönük üstte Allah ne verdiyse ama üstteyken hiç anlamıyorum içimde birşey olduğunu okadar hissiz ama çabuk yoruluyorum her türlü

Hahah dediğin doğru adapte olucaz deneye deneye ki yine belli zaman uğraşmamız gerekecek. Kesinlikle aparat çok yardımcı oluyor ve zamanla farklı farklı şeyler öğretiyor sana acemiliği üstümüzden bi nevi atmış oluyoruz eşimle denerken dün daha rahattım kendimi onun isteklerine korkmadan bırakabildim tek bir yapamadığım şey kaldı vajinama dokunmasına izin veremiyorum dün o acicakti yerini görmek için musade edemedim ben açtım bunu da yendim mi tamamdır :) şuan çok degisik hissediyorum:)

Evet kayganlik önemli canım doğru diyorsun bol bol surucem digerki çalışmalarda:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…