Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlar nası gidiyor, egzersizler hangi aşamada. yardıma ihtiyacınız varsa her daim yanınızdayız.

Belki oyle ufak mufak bi damla geldiyse gorememisde olabilirm cok mutluyum cok geceden beri yuzumde gulumseme engel olamiyorum boyle 1 hafta falan spreyle deneyeyim ozamn sonra spreyi birakayim dimi. Bu asamada vajina da biraz genisler belki

Belki oyle ufak mufak bi damla geldiyse gorememisde olabilirm cok mutluyum cok geceden beri yuzumde gulumseme engel olamiyorum boyle 1 hafta falan spreyle deneyeyim ozamn sonra spreyi birakayim dimi. Bu asamada vajina da biraz genisler belki
İLK GÜN 3 FI SIKTIYSAN DİĞER DENEMEDE 2 DİĞERİNDE 1 FIS SIK VE BIRAK CANM BEN ÖLE YAPICAM. RAMZNDAN SONRA

Merhaba kızlar ben de 1 ay önce egzersizlere başlayanlardanım ama benim fiziksel bi sorunum ortaya çıktı ara bölmeli kızlık zarım vardı. Buda benim için zor bir durumdu. Çünkü ağrım çok fazla oluyordu. Egzersiz yaptığımda da iki delikten bile girişi yapıyordum. Kadın doğuma gittim ve o et parçasını aldı doktorum. Lütfen ilk önce doktora görünüp öyle başlayın egzersizlere. Şu an bile çok mutluyum bir sorunu atlattım diye

Kaldı 2. sorun. Onuda atlatacam çünkü 3. aparatda da çok rahat giriş yapabiliyordum. Tabi bi 10 gün falandır egzersiz yapmaı bıraktım. Hem regl oldum hemde anca randevu alabildim. Çok şükür o et parçasından kurtuldum...

Aa geçmş olsn canm nasl farkettn smdi sorn kalktysa en kısa zamnda kazananlar kulubnde senide görmeyi istiyoruz

Aa geçmş olsn canm nasl farkettn smdi sorn kalktysa en kısa zamnda kazananlar kulubnde senide görmeyi istiyoruz
Egzersiz yaptığımda farkettim. Burdan bir arkadaşa anlattım bu durumu. Senin kızlık zarın bölmeli olabilir dedi. Gerçektende öyleydi o an dünya başıma yıkılmıştı. Ama şu an o sorunu da atlattığıma göre egzersizlere tekrar başlayabilirim. Evet ALLAH ın izni ile az kaldı.

Benimde bölmeliydi kızlık xarım egzersizde parmagımı iki taraftandan sokabiliyodum ama canım yanıyodu ben doktorada gittim alırız dedi sonra burdaki yorumları okudum cok destekci insanlar var hepsinden Allah razı olsun cok yardımcı oldular ben aldırmadım sprey sıkıp birazda zardan dolayı zorlandım ama eşimle asmıştık cok şükür bu gecede veeeee hepten bitti kurtuldum cok şükür ne sprey nede yag hiçbişey kullanmadan birden bire oldu eşim deneyelim bişey olmazsa olmasın önemli degil dedi akışına bıraktık altımda yastık vardı nolur nolmaz diye koydum kendi ıslaklıgım yetti yani bide baktım bi sızı var ve sadece bi baskı hissettim o anda kendimi korkutmadım kadınlar kulubünün güzel yardımcı kadınları saolsunlar baskının normal oldugunu her defasında yazdıkları için baskı hissinde bacaklarım titrer gibi oldu hemen beynime komut verdim sakinleş oldu bitti normal bi durum bitti vajinismus artık bitti kurtuldun oraya bişey giriyo kasma boşa diye diye eşim baktım gülüyo gözlerim kapalı kendimi sakinleştirirken cok mutluyum burdakiler sayesinde kurtuldum korkmayın vallahi korkmayın hiçbişey yok gercekten hiçbişey yok 10ay sonunda tamamen kurtuldum şükürler olsun buraya yazmak için sabahı bile bekleyemedim buraya yazıp yardımcı olanlar ben nasılsa kurtuldum diyip bırakmadıgınız için cok saolun hakkınızı helal edin bende bumuymuş bukdar basit bişey içinmi 10 ayımı heba etmişim diyenler kervanındayım artıkk sacmaladıysam affedin mutluluktan ne diycegimi sasrmış olabilirim kızlar korkmayın

evet moral bozmaya zaman yok artık tamam canım deniycem yin ben hemen olsun diye üçe kadar yaparım diyodum ikinin yarısı olunca moralim bozulmuştu

sağol bebeğim çok güzel anlatıyosun. arada parmağıda denerim o zaman he türlü eğzersize davam zaman kaybetmeyelimm kızlar pes etmeyin gizli gizli okuyanlar artık tembbelik yapmayın yazın buraya lütfen yenelim şu illeti kabus sona ersin

ay ben seni yerim çok sevindim bizde yener de saçmalarız inşallah ama gruba zaman zaman gir bizide aydınlat emi şuan vajinanda kelebekler var detaya girememişsin sevnçten ddarısı bizde inşalllah en kısa zaman hamile haberi alırız bebeğimmmm mutluklar :)

Geçmiş olsun canım. İnşallah tez zamnda vajinismusdan da kurtulursun
canım doktora bende gittim sorun var mı diye nasıl muyene oldun ben çok korktum adam dıştan gere ger baktı sadece içi tam göremedi kızlar kızlık zarına nasıl baktırdınız lütfen fikir verin ben çok korktum doktorun eline vurdum düşünün ya adam sadece serçe parmağını sokucaktı ben kedni parmağımı aparatın ilkini yapabilsem de dışardan bişeyi kabul edemedim yardım lütfen

kızlaaaaaarrr doktora bende gittim sorun var mı diye nasıl muyene oldunuz ben çok korktum adam dıştan gere ger baktı sadece içi tam göremedi kızlar kızlık zarına nasıl baktırdınız lütfen fikir verin ben çok korktum doktorun eline vurdum düşünün ya adam sadece serçe parmağını sokucaktı ben kedni parmağımı aparatın ilkini yapabilsem de dışardan bişeyi kabul edemedim yardım lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…