Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ben muayene olduğum zaman bir şey sokmadı sadece iç dudakları açıp iç kısıa baktı yani benim gittiğim doktor çok anlayışlıydı. Doktorla alakalı bi durum bence sana güven veriyorsa problem yok

sağol canımrahatladım az da olsa başka baktıranlar varsa yazarsa çok sevinirim sen kurtuldun mu vajinusmustan

Ben de öyle oluyordum gerçi hala öyle. Teşekkür ederim inşallah tez zamanda siz de kurtulursunuz. Aslında önceki mesajlarıma bak görürsün. Ayrıca sorun olursa cevaplarım :)
baktım canım anlatmışsınıdr diye ama bulamıyorum sayfa sayısını biliyorsan yaz bakmak istyen hemen girsin darısı başımızaa bebeğimmm

melekmelek26

canım ben şuan aparat yapıyorum ilk parmakla yaptım iki parmağı nasıl iteledin anlatırmısın ?
Ben plastik eldivenin tek parmağını kesip işaret ve orta parmağa geçirdim kayganlaştırıcı sürdüm yan şekilde iteledim çok rahat girdi anlamadım bile sade ittiğin zaman düz itme hafif aşağı dogru olsun

Sabah sabah ne güzel bir mesaj bu
Harikasın harikaaaaaaaaaaa.
Geçmiş olsun diyelim ozaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…