- 23 Mayıs 2019
- 355
- 483
- 103
- 32
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #242.501
spreyin adı ne canımİLK GÜN 3 FI SIKTIYSAN DİĞER DENEMEDE 2 DİĞERİNDE 1 FIS SIK VE BIRAK CANM BEN ÖLE YAPICAM. RAMZNDAN SONRA
Ben muayene olduğum zaman bir şey sokmadı sadece iç dudakları açıp iç kısıa baktı yani benim gittiğim doktor çok anlayışlıydı. Doktorla alakalı bi durum bence sana güven veriyorsa problem yokkızlaaaaaarrr doktora bende gittim sorun var mı diye nasıl muyene oldunuz ben çok korktum adam dıştan gere ger baktı sadece içi tam göremedi kızlar kızlık zarına nasıl baktırdınız lütfen fikir verin ben çok korktum doktorun eline vurdum düşünün ya adam sadece serçe parmağını sokucaktı ben kedni parmağımı aparatın ilkini yapabilsem de dışardan bişeyi kabul edemedim yardım lütfen
içine bakması şart değil mi yani canım senin öyle mi olduBen muayene olduğum zaman bir şey sokmadı sadece iç dudakları açıp iç kısıa baktı yani benim gittiğim doktor çok anlayışlıydı. Doktorla alakalı bi durum bence sana güven veriyorsa problem yok
Sadece dudakları gerip baktı görünürde bi problem yoksa içine bir şey sokmaya gerek yok diye düşündü sanırım. Ama bana başta güven bana ben asla söylemediğim bir şey yapmam dedi ve sokmadı bir şey.içine bakması şart değil mi yani canım senin öyle mi oldu
sağol canımrahatladım az da olsa başka baktıranlar varsa yazarsa çok sevinirim sen kurtuldun mu vajinusmustanSadece dudakları gerip baktı görünürde bi problem yoksa içine bir şey sokmaya gerek yok diye düşündü sanırım. Ama bana başta güven bana ben asla söylemediğim bir şey yapmam dedi ve sokmadı bir şey.
Evet canım daha yeni kurtuldum ben desağol canımrahatladım az da olsa başka baktıranlar varsa yazarsa çok sevinirim sen kurtuldun mu vajinusmustan
nasıl kurtuldun açıklayabilirmisin acabaEvet canım daha yeni kurtuldum ben de
maşallah canım birisi yendim diyince çok seviniyorum :) anlatsana birazzzznasıl kurtuldun açıklayabilirmisin acaba
Canım önceki mesajlarıma bakabilirsin orada yazmıştım. Ayrıca desteğe ihtiyacın olursa yardımcı olurum seve sevenasıl kurtuldun açıklayabilirmisin acaba
Ben de öyle oluyordum gerçi hala öyle. Teşekkür ederim inşallah tez zamanda siz de kurtulursunuz. Aslında önceki mesajlarıma bak görürsün. Ayrıca sorun olursa cevaplarım :)maşallah canım birisi yendim diyince çok seviniyorum :) anlatsana birazzzz
baktım canım anlatmışsınıdr diye ama bulamıyorum sayfa sayısını biliyorsan yaz bakmak istyen hemen girsin darısı başımızaa bebeğimmmBen de öyle oluyordum gerçi hala öyle. Teşekkür ederim inşallah tez zamanda siz de kurtulursunuz. Aslında önceki mesajlarıma bak görürsün. Ayrıca sorun olursa cevaplarım :)
Merhaba, ben de çok şükür vajinismusu yenenlerden oldum. Öncelikle size çok kolay hiç acımadı vs şeyler söylemeyicem çünkü bunun öyle olduğunu hepimiz biliyoruz
Mesele sadece kasları kontrol etmek ve bunun başarnca oluyor, inşallah sizlerde en kısa zamanda bunu halledeceksiniz. Ben bakırköy mazhar osman devlet hastanesinde psikoterapi binası cinsel işlev bozuklukları Polikliniğinde mart 8 den beri tedavi oluyorum ve iki ay da kabusum son buldu. Doktorum her hafta ödev veriyordu, başarılı olursam haftalık ödevlerim değişiyordu. Benim tedavim sadece parmak ile oldu aparat falan kullandırtmadı. DoktoruM süleyman dönmezler gerçekten iyi bir doktor başlarda biraz tereddüt etmiştim ama gerçekten işinin ehli insanlar. O kadar benim sizin gibi hastaları oluyor ki gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz.
Eğer hala parmak,dokunma egzersizleri yapamıyorsanız canı gönülden yardım ederim yeter ki aksatmadan ilerleyelim ve hırslı olalım. Ben daha 1 ay öncesine kadar asla yapamıycam olmayacak diye kendimi yiyip bitiriyordum ama birşeyler başardığımı görünce kendime olan inancım arttı sizinde böyle olacak inşallah. Allah sizleri de bu mübarek ayda inşallah bu sıkıntıdan kurtarır ve çocuk isteyenlerin de Dualarını kabul eder.
teşekkür ederim canım gece gece uğraştın öptüm iyi gceler görüşürzzz
canım ben şuan aparat yapıyorum ilk parmakla yaptım iki parmağı nasıl iteledin anlatırmısın ?
Ben plastik eldivenin tek parmağını kesip işaret ve orta parmağa geçirdim kayganlaştırıcı sürdüm yan şekilde iteledim çok rahat girdi anlamadım bile sade ittiğin zaman düz itme hafif aşağı dogru olsuncanım ben şuan aparat yapıyorum ilk parmakla yaptım iki parmağı nasıl iteledin anlatırmısın ?
tamam canım çok sağol iyiki varsınız can kızlarBen plastik eldivenin tek parmağını kesip işaret ve orta parmağa geçirdim kayganlaştırıcı sürdüm yan şekilde iteledim çok rahat girdi anlamadım bile sade ittiğin zaman düz itme hafif aşağı dogru olsun
Bi çoğu üstte rahat ama ben altta daha rahat oluyorum. Üstte de yapabiliyorum ama hafif bi baskı hissi var bunun sebebi de kasılmak ama bi zaman sonra o kasların ilişkide faydası çok fazla zevk almamız sağlıyorbir de deneme aşamasında hangi posizyon daha kolay ? ben aşırı baskı hissediyorum ya
Ne demek canım. Her zman yardımcı olurumtamam canım çok sağol iyiki varsınız can kızlar
Benimde bölmeliydi kızlık xarım egzersizde parmagımı iki taraftandan sokabiliyodum ama canım yanıyodu ben doktorada gittim alırız dedi sonra burdaki yorumları okudum cok destekci insanlar var hepsinden Allah razı olsun cok yardımcı oldular ben aldırmadım sprey sıkıp birazda zardan dolayı zorlandım ama eşimle asmıştık cok şükür bu gecede veeeee hepten bitti kurtuldum cok şükür ne sprey nede yag hiçbişey kullanmadan birden bire oldu eşim deneyelim bişey olmazsa olmasın önemli degil dedi akışına bıraktık altımda yastık vardı nolur nolmaz diye koydum kendi ıslaklıgım yetti yani bide baktım bi sızı var ve sadece bi baskı hissettim o anda kendimi korkutmadım kadınlar kulubünün güzel yardımcı kadınları saolsunlar baskının normal oldugunu her defasında yazdıkları için baskı hissinde bacaklarım titrer gibi oldu hemen beynime komut verdim sakinleş oldu bitti normal bi durum bitti vajinismus artık bitti kurtuldun oraya bişey giriyo kasma boşa diye diye eşim baktım gülüyo gözlerim kapalı kendimi sakinleştirirken cok mutluyum burdakiler sayesinde kurtuldum korkmayın vallahi korkmayın hiçbişey yok gercekten hiçbişey yok 10ay sonunda tamamen kurtuldum şükürler olsun buraya yazmak için sabahı bile bekleyemedim buraya yazıp yardımcı olanlar ben nasılsa kurtuldum diyip bırakmadıgınız için cok saolun hakkınızı helal edin bende bumuymuş bukdar basit bişey içinmi 10 ayımı heba etmişim diyenler kervanındayım artıkksacmaladıysam affedin mutluluktan ne diycegimi sasrmış olabilirim kızlar korkmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?