- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #242.521
Serçe parmağını neden sokuyor ?canım doktora bende gittim sorun var mı diye nasıl muyene oldun ben çok korktum adam dıştan gere ger baktı sadece içi tam göremedi kızlar kızlık zarına nasıl baktırdınız lütfen fikir verin ben çok korktum doktorun eline vurdum düşünün ya adam sadece serçe parmağını sokucaktı ben kedni parmağımı aparatın ilkini yapabilsem de dışardan bişeyi kabul edemedim yardım lütfen
HADİ BAKALM CANM GÜZEL HABERLERİNİ BEKKLİYORUZZZZEgzersiz yaptığımda farkettim. Burdan bir arkadaşa anlattım bu durumu. Senin kızlık zarın bölmeli olabilir dedi. Gerçektende öyleydi o an dünya başıma yıkılmıştı. Ama şu an o sorunu da atlattığıma göre egzersizlere tekrar başlayabilirim. Evet ALLAH ın izni ile az kaldı.
VEMCAİNE PUMP SPREY CANM ECZANEDEN BULABİLİRSİNspreyin adı ne canım
teşekkürler arkadaşımVEMCAİNE PUMP SPREY CANM ECZANEDEN BULABİLİRSİN
benimde öyle yaptı ama ne bileyim ya inşallah sorun olmazSerçe parmağını neden sokuyor ?
Ben ilk doktora güvenmeyip 2 doktora gitmiştim.
2Side aynı şekilde yaptı. Giriş kısmının 2 tarafindan tutarak gerdirdi. Baya açıyor ama tabiki görebilmesi için ama içeriye herhangi bir madda girmiyor.
ne demek canmmmm..parmak ve aparat yapabliyorsan spreyi eşli deneyeblirsnteşekkürler arkadaşım
Çok teşekkür ederim omzumdan resmen dağ gibi bi yük kalktıSabah sabah ne güzel bir mesaj bu
Harikasın harikaaaaaaaaaaa.
Geçmiş olsun diyelim ozaman
Hepimizden cok daha tecrubelisinizdir tabiki ama sormak istediğim 2 sey var.Arkadaşlar Allah rızası için yardım edin. 5 yıllık evliyim. Yıllarca vajinismusla yaşadım. Bu hastalıkla ilgili herşeyi biliyorum. Çok okudum çok araştırdım. Herşey beyinde bitiyor densede gel gör ki o iş öyle olmadı bende. Bir kaç ay önce Ankara hera klinikte tedavi oldum. Hala ilişki öncesinde aparatlarla çalışma yapmam gerekiyor. Sonrasında zar zor ilişkiye girsemde canım çok yanıyor devam edemiyorum. Muayene oldum. Fiziksel hiç bir rahatsızlığım yok. Eşim çok anlayışlı. Fakat bu konular beni cinsellikten çok uzaklaştırdı. Lütfen bu acıyı ortadan kaldıran bir yöntem söyleyin bana. Nasıl bir illet bu anlamadım. Hiç mi geçmeyecek. Çok yoruldum artık
Bende evlendiğim günden 2 gün sonra gitmiştim fiziksel bir problem var herhalde diye. Eliyle gererek bakmaya çalıştı ama ben hep bacaklarımı kapadım. Fiziksel birşey yok psikolojik demişti o zaman. Öyle parmak giydirmeye falan çalışmadı acaba seni rahatlatmak bak ben parmağımı girdirdim sende yapabilirsin diyebilmek için mi yaptı bilemedim ama buna gerek olduğunu sanmıyorum bakarak anlaşılıyor fiziksel sorunlarkızlaaaaaarrr doktora bende gittim sorun var mı diye nasıl muyene oldunuz ben çok korktum adam dıştan gere ger baktı sadece içi tam göremedi kızlar kızlık zarına nasıl baktırdınız lütfen fikir verin ben çok korktum doktorun eline vurdum düşünün ya adam sadece serçe parmağını sokucaktı ben kedni parmağımı aparatın ilkini yapabilsem de dışardan bişeyi kabul edemedim yardım lütfen
Eşli denemek benim için çok zor ya onu yapmam şart mı pekine demek canmmmm..parmak ve aparat yapabliyorsan spreyi eşli deneyeblirsn
Kız eşli denemek şartmı ne demek allah seniEşli denemek benim için çok zor ya onu yapmam şart mı peki
Yaz mutlaka canm ama dedigim gibi 2 ile biraz ugras iyice alış oyle gec 3 e. Eger gecemezsen kendini hazir hissetmezsende sakın telas yapma çok normalKızlar bu akşam aparatın ikincisini tamamen yapıcam üçüncüye geçicem inşallah oruçluyum diye yapmadım bugün akşam yazarım gelişmeleri
Yani aparatı sokmasına izin vermiyorum demek ahahah hakkaten komik olmuş amaKız eşli denemek şartmı ne demek allah seni
Yazarım bebeğim tamam merak etme senYaz mutlaka canm ama dedigim gibi 2 ile biraz ugras iyice alış oyle gec 3 e. Eger gecemezsen kendini hazir hissetmezsende sakın telas yapma çok normal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?