Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Egzersize rağmen eş denemesinden ben de korkuyorum bir parmaktan öteye gidemedim dr eş parmağı denemesi verdi ama yapasım yok
Bugünn yaptımm yani bir vajili olarak ilk defa ben altta eşim üstte alabildim mutlulukdan uçtum bu gece.. sadece icimde git gel yaparken eşim bi garip hissettim kendimi o da tabi zevk alamadı izin vermedim git gel yapmasına ama buraya kadar gelmek bilee birr mucizee gibii benim için

Arkadaşlar ben üstte denedim bu gece yarısını aldım hafif baski hissettim sonra baktim tam yapamiyorum ben alta geçtim birazcık kendimi rahat biraktımm cuup girdi kasmama rağmen eşim üstte benim için daha kolay oldu gerçekten otururken daha zor oldu bende

Burda belki inanan ya da Kuran 'ı bilen arkadaşlarımız varsa onlara istinaden yazıyorum..herşeyden önce Allah dan istemek lazım şifayı verende alan da odur.. Bir hocadan duydum internette Bakara suresinin tamamıni okuyun arkadaşlar evlilikle ilgili sorunlar için öneriliyor.. bugun ben mealini ve arapcasını okudum Rabbime binlerce kez şükürler olsun o herşeyi işiten ve bilendir.. ve bugun kendimde cesaret buldum ve ilk defa kendimi bu kadar güçlü ve rahat hissettim.. ve çoğunu başarabildim dr seansım biteli 4 gün olmustu tüm ümitlerim bitmisti ve hala başaramadığım icin dr beni psikiyatr a sevk etti.. bende en güzel ruh besleyicisi Kuran la bugün huzur buldum ve o korktuğum şeyi başarabildim çok şükür buraya yazmamın sebebi belki içten içe benim gibi her gün ağlayan arrtk bir ümidi kalmayan kardeşlerim varsa onlara da belki yol göstermek olur.. çünkü ben inanıyorum ve bunun büyük bir etkisi oldu biliyorum yeterki kalpten isteyin.. dua edin..

Kızlar ilaçlarla eşli denemelerde prezervatif kullanıyor mu eşleriniz..benim eşim asla yanaşmıyor bende diyorum spreydi kremdi ben kullanınca senin p... de de uyuşacak ve afedersiniz sertlik gidicek .. sanki başarmışız da rutine binmiş gibi kondomo karşı tuhaf

Canim o sprey penisi etkilemiyor. Rahat olabilrsin. Zaten spreyi sıktıktan sonra 5 dk bekleyip ayaga kalkinca akip gidiyor. Derili yüzeyde de etkisi yok. Eline koluna bacagina sık dene istersen prezervatif butun erkekleri geriyor galiba

Aynısı yaa yemin ediyorum şimdiye kadar yapamadıysam suçlusu eşim spreye karşı prezervatife karşı normal bir gibi yapabilsem zaten yapardım ben meraklıyım sanki bi taraflarımı uyusturmaya ama akıllandım artık o görmeden sıkacağım sprey onu etkilemiyormuş zaten

Canim o sprey penisi etkilemiyor. Rahat olabilrsin. Zaten spreyi sıktıktan sonra 5 dk bekleyip ayaga kalkinca akip gidiyor. Derili yüzeyde de etkisi yok. Eline koluna bacagina sık dene istersen prezervatif butun erkekleri geriyor galiba
Evet ilk denemede bacağıma sıktım ne kadar uyuşuyor diye hiç bi tepki Yok dedim boşa aldım galiba ama vajinaya sıkınca iş değişti..gerçi korkumdan yanaşamadım eşime boşuna sıkmış oldum

Arkadaşlar 1 parmak 2 boğum yapabilen biri için Vemcaine yeterli olur mu sizce?
Bence herşey beyinde bitiyor ben parmak yapamadım aparat ile yapıyorum 3. Boydan sonra ilişkiye girenler olmuş ben 4te tıkandım kaldım kanamam oldu ondan sonra biraz cesaretim kırıldı yani beyninde tamam ben yaparım diyorsan neden olmasın ben daha onu diyemiyorum aparat tamam ama penise gelince iş kalp ritmim değişiyor hemen korku basıyor

Bana da sorsanız aparat yapamam yani içime sinmiyo parmak daha mantıklı bulduğum için kafami inandırdım ama oraya girebileceğine

Arkadaşlar 1 parmak 2 boğum yapabilen biri için Vemcaine yeterli olur mu sizce?
Canim spreyin cubugu var ya onun sonuna kadar vajinana sok. Sonunda 1 fıs yap. Birazcik geri gel bir daha fıs yap biraz daha gel bir fıs daha. Sonra yaptigin gbi 1 parmak yap daha sonra 2 parmaga gec. Cesaretlenip 3 e bile gecebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…