- 4 Haziran 2017
- 577
- 234
- 103
- 41
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #243.601
Teşekkürler bakicam.İStanbulda dilek öcal iyi siye biliyorum ben oraya gidecektim görüşmeye gitmiştim şehir değiştirince başka doktora gitmeye karar verdim
Teşekkürler bakıcam.
O doktora biraz baktım,fiyatı ne kadardir acaba?Siz ne zaman yenmiştiniz?İstanbulda Yeşim Yerçoku öneririm, 3 günde çözüldü benim sorunum, fiyatı da diğerlerine göre uygun.
O doktora biraz baktım,fiyatı ne kadardir acaba?Siz ne zaman yenmiştiniz?
İyiymiş yine bazıları 7000 fln diyorlar çünkü.Önceden aman o kadar para vereceğime kendim çözerim diye düşünmüştüm ama pek bir ilerleme kaydedemedim malesef,bir de kendim yaparken hep erteliyorum ve fiziksel olarak bir sorun olup olmadiğini da bilmiyorum.Çünkü uğraşsam da pek ileriye gidemiyorum.Parmak dışında bir şeyi de hiç alamadım malesef girmiyor[/
5 bin idi, muayene vs hepsi içinde. Çözülene kadar devam ediyorsunuz ister 3 ister 10 seans olsun boşa zaman kaybı olmadan kesin çözüm kendiniz evde çözemiyorsanız. 3-4 hafta oluyor.
Parmak egzersiziHemde çok iyi anlıyorum seni. Tabi anlatırım sen hangi aşamadasın canım.
Kızlar bende yarın bulunduğum şehirde tedavisini yapan doktora gidicem randevu günüm geldi..çok heyecanlıyım biraz korku biraz da panik var tabi ..
Gebzede burcu çetinkaya var canım benim tek seansta bitti bugün 4 boyuda aldım sırada eş denemesi kaldı eşimin sertlesme sorunu oldugu için artık denemekten dolayı yapamadık bugün. orası gerçekten kocaman bir alan. Dr zenci şeyini bile yapicam dedi turkiyede bundan yok dediBen kendi kendime artık yenemeyeceğimi düşünüyorum,çünkü bir parmaktan ileriye gidemiyorum malesefBu yüzden de İstanbul'da gittiğiniz iyi yerler varsa paylaşmanızı rica ediyorum.İlk defa bir doktora gidicem ve bayan olması tercihimdir,çünkü kendimi rahat hissedeceğimi düşünüyorum böyle olunca.Parayı da artık gözden çıkarıcam ama orta halli bildiğiniz güzel yerler varsa bu da iyi olur tabi ki Tedavi kısa sürsün istiyorum,çünkü çok zaman kaybettim ve çalıştığım için her zaman izin alıp gidemiyorum malesef.Fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar
Benim gittiğim doktor kadın Doğum uzmanıydı bunun İçin ayrı eğitim almak gerekiyor yarı yolda kalmamak adına Ankara’ya gitmemi tavsiye etti..bu arada wemnika sprey ve kayganlaştırıcıyla denememi istedi parmak fln ama olmuyorsa Ankara dedi .. spreyin zararı yokmuş rahatlıkla kullanabilirmişimCanım nasıl geçti bugün randevun
Aslında iyiymiş ama bana uzak işte.Çalışıyorum bir deGebzede burcu çetinkaya var canım benim tek seansta bitti bugün 4 boyuda aldım sırada eş denemesi kaldı eşimin sertlesme sorunu oldugu için artık denemekten dolayı yapamadık bugün. orası gerçekten kocaman bir alan. Dr zenci şeyini bile yapicam dedi turkiyede bundan yok dedionu bile aldım ama zavallı kocam artık o kadar denedikki kalkmıyo iniyo hemen muayenesi 200 tl terapiler 350 tl. 550 tl ye bitti sayılır çok şükür burda 5 6 bin tl den bahsediyo insanlar hepsi aynı işi yapiyor o kadar paralar dökmeye hiç gerek yok üstelik hepsi aynı işi yapiyor. Doktorum para odakli olsaydi bir aparat sokup hadi diger seansa gel derdi ben o kadar zorluk cıkarmama rağmen doktoru bile itmeme rağmen başarabildigimi bana gösterdi.
Kendim tekrar denicem spreyli cesaret edemedim olmadı gidicem artık senin nasıl geçti
Diğer kızların dedikleri gibi parmak ödevi yada bunun gibi bişey vermedi mi Yani çok güzelmiş yön fln mı anlattı ..banada spreyle yapabilirsin aslında denildi ama artık cesaret kalmadıBenim çok iyi geçti seans gelmene gerek yok hiçbirşeyin yok dedi muayene etti ama işte ilişki denemem lazım
Yapamayınca nasıl olacak peki?Vajinismus mu yokmuş yani?Hangi doktora gittiniz?Benim çok iyi geçti seans gelmene gerek yok hiçbirşeyin yok dedi muayene etti ama işte ilişki denemem lazım
Diğer kızların dedikleri gibi parmak ödevi yada bunun gibi bişey vermedi mi Yani çok güzelmiş yön fln mı anlattı ..banada spreyle yapabilirsin aslında denildi ama artık cesaret kalmadı
Yapamayınca nasıl olacak peki?Vajinismus mu yokmuş yani?Hangi doktora gittiniz?
Maşallah işte istediğim şeyAnlatayım en baştan Doktorun yanına girdik az konuştu fazla konuşmadı ne kadarlık evlisiniz falan dedi sonra muayene etti anestol uyuşturucu kremden sürdü biraz bekledi uyuştu gibi sonra bir parmak soktu acımadı iki parmak soktu çok tuhafıma gitti sonra uzun demirler var onlardan soktu demir şeklinde uzun çubuk genişlikleri vardı en genişi soktu çok şey soktu sonra şaşırdım iki tane demir birden çubuktan soktu şok oldum benim elimi penis düşün dedi acı varmı yok dedim soktu çıkardı ben erkegim de düşün dedi hiç birşeyin yok hadi geçmiş olsun dedi seansa gerek yok sende kasılma sorunun hiç birşey yok dedi apranax hap birde anestol verdi bu akşam yapıyorsun başlıyorsun bana haber et dedi tekrar buraya seansa gelmene gerek yok aşaman bitti dedi
Eşim olup ben altta olucakmışım bolca jel sür dedi
Gebze burcu çetinkayaya gittim gerçekten çok güleryüzlü memnun kaldım
Bende parmak egzersizleri yapıyorum bak o kadar korkuyordum ki am artık bir şekilde başlamak gerekiyor dedim ilk serçe parmağımla yaptım baktım oluyo acımıyo yada sadece kasma boşluk olduğunu hissettim sonra baş parmağımı denedim baktım oda oldu sonra orta parmağa geçtim bildiğin hepsini alıyorum kadınca zaten duvar gibi yapı oluyo geri çıkarıyorum sonra derin derin nefes alarak bidaha deniyorum bakıyorum hepsi girmiş şimdi 2 parmak çalışıcam sonra üç tabi en önemlisi ilişki sırasında almam bende ondan korkuyorum yoksa oar ak zerre axıtıyo az Bi yanıyo oda normal yani inan kaşını bıyığını alırken 1000 katı acıyo bende ilişkiyi tamamen yaparsam yenicem inş sende parmakları dene hak vericeksin ilk aynadan bak ıkın gerçekten açılıyor parmak kolayArkadaşlar doktorum parmak egzersizi verdi ısrarla yapmamı istiyor iğrendiğimi söyledim sadece hissetmeyi istiyorum içeri diyor. Ne yapacağım bilmiyorum stresten yapamıyorum deniyorum olmuyor. Yapanlar nasıl cesaret edip yaptınız lütfen yardım edin
Üsteyken rahatsa üste yap altı boşver ilerleyen zamanda açıldıkça zaten ona da açılırsın dua et alabiliyorsun ben daha almayı bırak onu düşündükçe başlıyorum korkmaya titremeyeKuzummm bana yardımcı olabilir misin ? Ben üstteyken çok rahat oluyorum ama alta geçmeye korkuyorum altta kasılcak gibi hissediyrm nasıl rahat olabilirim
Bence parmak çalış bende ondan almıyorum çünkü sert bence parmakla alış gerçekten acıyo şuan orta parmağımı alıyorum sonra 2 parmak çalışıcam sonra da artık ilişkiye odaklanıcam tabi sen bilirsin paörak çalışmaya başla olmazsa onları araştır iyi olanından alırsınArkadaslar dilator seti cok mu sert? Bir arkadas tavsiye etmemis sert demisti. Acikcasi yine hevesim kirilir gibi oldu. Kendim aparat yapmak istemiyorum
Peki yendiğinde tamamen acıdı mıEvet herkesin derecesi farklı herkesin korku eşiği yaşadıkları farklıdır ama sonuçta herkes kendini biliyor ve bu sitede her türlü şekilde yaşayanı var kimisi aşırı korkan kimisi daha az ama var ve zaman ayırıp yorumların hepsini okumak kendine göre bi egzersiz çalışması yapmak buna kararlı olmak yeter o merkezlerde farklı birşey yapmıyor onlarda dilatörle çalıştırıyor ben paramı yedirtmem dedim ve kararlı olup yaptım kimisi kulak çubuğuyla başlar kimisi dilatörle 3 günde yener kimisi aylarca çalışır ama kararlıysa yener maddi durumu olamayan çok kişi var benim olmasına rağmen vermedim çünkü onlarda farklı bişey yapmıycak dedim zaten giden arkadaşlar zaten sağolsunlar buraya açıklamalı yazmışlar kliniğe gittiğimde dilatör denen şeyi bilmiyordum acaba nasıl yenmeyi sağlıyolar diye düşünüyordum internette araştırınca bu sayfada öğrendim bana göre kimsenin kliniğe gitmeye gerek yok gereken cesareti biz birbirinize verelim tek diyeceğim öncelikle herkes mutlaka kadın doğumcuya gidip vajina yapısını öğrenmeli benim çok kalın olmasından operayon oldum fakat yine aynı şeyi yaşadım kendim dilatörle çalıştım herkes yapabilir yeterki istesin tek yapması gereken muayen olması ve ona göre kararlı olup bunun üstüne gitmeli
Tebrikler canim aparatlari surmeden once krem falan sürdü mü esli deneme icin ne oullanmani önerdi?Gebzede burcu çetinkaya var canım benim tek seansta bitti bugün 4 boyuda aldım sırada eş denemesi kaldı eşimin sertlesme sorunu oldugu için artık denemekten dolayı yapamadık bugün. orası gerçekten kocaman bir alan. Dr zenci şeyini bile yapicam dedi turkiyede bundan yok dedionu bile aldım ama zavallı kocam artık o kadar denedikki kalkmıyo iniyo hemen muayenesi 200 tl terapiler 350 tl. 550 tl ye bitti sayılır çok şükür burda 5 6 bin tl den bahsediyo insanlar hepsi aynı işi yapiyor o kadar paralar dökmeye hiç gerek yok üstelik hepsi aynı işi yapiyor. Doktorum para odakli olsaydi bir aparat sokup hadi diger seansa gel derdi ben o kadar zorluk cıkarmama rağmen doktoru bile itmeme rağmen başarabildigimi bana gösterdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?