- 24 Haziran 2019
- 130
- 206
- 103
- 36
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #243.621
Tebrikler canim aparatlari surmeden once krem falan sürdü mü esli deneme icin ne oullanmani önerdi?
merhaba cnm heralde 6 aylık evliydin ve eşinle problemlerin vardı yanlış hatırlamıyorsam seni dövdüğünü filan yazmıştın acaba sorunlarınız bu yüzden olmasın.
arkadaşım evlendiğinden beri hiçmi birlikte olamadın bence bir dr yardım almalısın hayatım geçmiş olsun bide kendini hiç kasma bizde evlendiğimizde 3 gün ilişkiye giremedik çok acım oluyodu kafamı başka yerlere çektim bide krem filan hallettim allahtan dr bana demiştiki kendini kasma rahat bırak tadını çıkardığını düşün filan demişti.
Ben kafamın rahat olması için 1 seferliğine eşimin denetimi altında ot ictim malesef ama kafam çok rahattı ve çok istiyordum kayganlastirici+ön sevisme+eşimin vajinami dil yoluyla tahrik etmesi +beynimde kendimi telkin etmem sonucu dün başardık:) Çok kolaymış meğerse
Zevk alamadım hafif yandı ama mutluyum bu bile yetiyor dün başardık bir gün ara verdik:) eşime hadi diyorum ara vermeyelim ama olmaz dedi biraz iyilersin 1 2 gün. Artik ben istiyorum saka gibibende aynısını kendime söylemiştim meğer ne kadar kolaymış hiçbirşey yokmuş. Ne o düşündüğümüz acı ne rahatsızlık hissi... Tebrik ederim sizide :)
yanma olabiliyor ön sevişmeyi ne kadar uzun tutarsanız olma ihtimali azalıyor. bir süre ilk nası deneyip başardıysanız o pozisyonda devam edin , pozisyon değişikliğide rahatsız edebiliyor çünkü.Zevk alamadım hafif yandı ama mutluyum bu bile yetiyor dün başardık bir gün ara verdik:) eşime hadi diyorum ara vermeyelim ama olmaz dedi biraz iyilersin 1 2 gün. Artik ben istiyorum saka gibi
Anestol önerdi canım eşinle deneyebilirsin dedi ama ben korkuyorum eşimle birlikteliktenTebrikler canim aparatlari surmeden once krem falan sürdü mü esli deneme icin ne oullanmani önerdi?
Egzersize rağmen eş denemesinden ben de korkuyorum bir parmaktan öteye gidemedimAnestol önerdi canım eşinle deneyebilirsin dedi ama ben korkuyorum eşimle birliktelikten
anestol kullanmadım vemcaine ilk sıkıldığında ciddi yakıyor ama hemen geçiyor. dayanılmayacak bir şey değil.Benim alerjik bi bünyem var. Anestol veya Vemcaine yanma yapmıyor mu?
Kuzumm bende çok korkuyodum düşüncesi bile yetiyodu bana ama inan ki hiç korkulacak bişiy yok hele üstte olmak ilk başta hiç acımıyo sende ilk üstte dene bak görüceksin nasıl kolayÜsteyken rahatsa üste yap altı boşver ilerleyen zamanda açıldıkça zaten ona da açılırsın dua et alabiliyorsun ben daha almayı bırak onu düşündükçe başlıyorum korkmaya titremeyeşükret yani
Yani kendi kendine mi yendin ve en iyi o şekilde mi oluyo ilkKuzumm bende çok korkuyodum düşüncesi bile yetiyodu bana ama inan ki hiç korkulacak bişiy yok hele üstte olmak ilk başta hiç acımıyo sende ilk üstte dene bak görüceksin nasıl kolay
Kuzumm bende çok korkuyodum düşüncesi bile yetiyodu bana ama inan ki hiç korkulacak bişiy yok hele üstte olmak ilk başta hiç acımıyo sende ilk üstte dene bak görüceksin nasıl kolay
Canım ben geçen sene doktor yardımı ile yendim önce altta bi kısmını aldım aonra bide üstte deneyeyim dedim ve hep üstte yapıyorum çoğu doktor ilk üstte siz olun diye tavsiye ediyor zaten.Benim hiç acı sıkıntım olmadı hiç acımıyo ben tek sıkıntım altta rahat olamamak onu da aşıyorum yavaş yavaşYani kendi kendine mi yendin ve en iyi o şekilde mi oluyo ilk
Ya ne güzel bırak altta rahat olama acımıyo ya ona bakCanım ben geçen sene doktor yardımı ile yendim önce altta bi kısmını aldım aonra bide üstte deneyeyim dedim ve hep üstte yapıyorum çoğu doktor ilk üstte siz olun diye tavsiye ediyor zaten.Benim hiç acı sıkıntım olmadı hiç acımıyo ben tek sıkıntım altta rahat olamamak onu da aşıyorum yavaş yavaş
Hayır acımadı canımPeki yendiğinde tamamen acıdı mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?