- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #243.661
Bana da doktor 3 günde bitmez senin durumun ağır demişti vajinama baktığımda ağlıyordum korkuyordum parmak nasıl yapayımDoktor çok ileri düzeyde olmadığını söyledi hastalğmn
6 cm kalinligindaki aparat icindeyken aparati vajina iclerine deydirmeye calis sag sol yukari asagi daireler olustur. Ama ilerde degil. Giris kismindan yap bunlari sonra 7 8 cm aparati al buyuk bir nefes. nefesi Verirken popoya dogru birazcik cesaretle daha fazla ittirmek. Dene bakalimmerhaba egzersiz yapiyorum ama aparati bi tık kalinlaştirinca girmiyor yaklaşik 6cm cevresini iple ölctugumde ama 7 8 cm yapinca aparat girmiyor penisin de başi anca giriyo daha ilerisi gitmiyor bu aşamadan sonra ne yapmaliyim egzersiz yapasim gelmiyor artik zorlaniyorum ilerleyemiyorum uff
Benimde öyle oluyordu sık sık deneme yaptıktan sonra suan cok rahat aliyorum 4 unude kayganlik olunca rahat giriyo birakinca benimde geri cikiyo icinde kalmiyo, sadece esli denemeyi yapamadikBen aparatlarla denemeye başladım ama kimi zaman kolay bir şekilde aparatı sokabiliyorken kimi zaman bi türlü ilerleyemiyorum. Hatta ittirmeyi bıraktığımda aparat dışarı çıkmaya başlıyor. Neden acaba fikri olan var mı.
ha bir de iç dudaklarım aşırı bitişik ayırırken çok geriliyo acıyokızlar ne olur bana bir fikir verin. 5 yıllık vaji hastasıyım. bir kez jinekoloğa gitttim, kızlık zarın biraz kalın ve vajiinan dar dedi ameliyat ederim iyileşirsin dedi ama güvenmedim çünkü ameliyat olup hastalığı devam eden çok gördüm. bu işin uzmanı biir psikoloğa gittim, daha ona bu olayı söylemeden "bunu iyice ticarete döktükler, kızlık zarının kalın ve vajinanın dar olduğunu söyleyip ameliyat ediyolar, insanlar ümitleriyle oynuyolar." dedi. hangisine inanayım bilmiyorum, çıldırıcam. işin kötüsü psikologla olan 1. seansımda verdiği ödevi yapamıyorum. ödev ise dış ve iç dudakların içine, vajina giriişine dokunmak, alışana kadar. alışamıyorum, hep rahatsız oluyorum, ağlamayla bitiyo sonu. ne yapıcam bilmiyorumaynada açıp baktığımda bazen delik görüyorum, bazen göremiyorum. kegel yapıyorum deliği açıp kapatıyorum bazen aynada. ama orada bi çıkıntı var dil gibi, orası çok hassas. iğreniiyorum. napayım kızlar ben?
Canim aşama aşama git eğer dokunmak seni rahatsız ediyorsa önce orana bakmaya alış.Sık sık bak incele.Alistiktan sonra dokunmak da kolay gelecek.bende igreniyordum hatta ilk zamanlar dokununca ogurme hissi geliyordu.Ama alistikca kayboldu tabi sonrasında aparat asamasina geçince daha da rahatlayacaksin.yapabildiğini görünce kendine güvenin gelecek ve daha hızlı ilerleyeceksin.Cok doğal bir süreç birçok kişi yaşıyor vajinismus tedavi edilemez bi hastalık değil oyle dusun. Sadece kararli olman gerekiyorkızlar ne olur bana bir fikir verin. 5 yıllık vaji hastasıyım. bir kez jinekoloğa gitttim, kızlık zarın biraz kalın ve vajiinan dar dedi ameliyat ederim iyileşirsin dedi ama güvenmedim çünkü ameliyat olup hastalığı devam eden çok gördüm. bu işin uzmanı biir psikoloğa gittim, daha ona bu olayı söylemeden "bunu iyice ticarete döktükler, kızlık zarının kalın ve vajinanın dar olduğunu söyleyip ameliyat ediyolar, insanlar ümitleriyle oynuyolar." dedi. hangisine inanayım bilmiyorum, çıldırıcam. işin kötüsü psikologla olan 1. seansımda verdiği ödevi yapamıyorum. ödev ise dış ve iç dudakların içine, vajina giriişine dokunmak, alışana kadar. alışamıyorum, hep rahatsız oluyorum, ağlamayla bitiyo sonu. ne yapıcam bilmiyorumaynada açıp baktığımda bazen delik görüyorum, bazen göremiyorum. kegel yapıyorum deliği açıp kapatıyorum bazen aynada. ama orada bi çıkıntı var dil gibi, orası çok hassas. iğreniiyorum. napayım kızlar ben?
jinekolog haklı da olabilir emin olmak için başka bir jinekolopa gitseniz?kızlar ne olur bana bir fikir verin. 5 yıllık vaji hastasıyım. bir kez jinekoloğa gitttim, kızlık zarın biraz kalın ve vajiinan dar dedi ameliyat ederim iyileşirsin dedi ama güvenmedim çünkü ameliyat olup hastalığı devam eden çok gördüm. bu işin uzmanı biir psikoloğa gittim, daha ona bu olayı söylemeden "bunu iyice ticarete döktükler, kızlık zarının kalın ve vajinanın dar olduğunu söyleyip ameliyat ediyolar, insanlar ümitleriyle oynuyolar." dedi. hangisine inanayım bilmiyorum, çıldırıcam. işin kötüsü psikologla olan 1. seansımda verdiği ödevi yapamıyorum. ödev ise dış ve iç dudakların içine, vajina giriişine dokunmak, alışana kadar. alışamıyorum, hep rahatsız oluyorum, ağlamayla bitiyo sonu. ne yapıcam bilmiyorumaynada açıp baktığımda bazen delik görüyorum, bazen göremiyorum. kegel yapıyorum deliği açıp kapatıyorum bazen aynada. ama orada bi çıkıntı var dil gibi, orası çok hassas. iğreniiyorum. napayım kızlar ben?
Yendiiiimm yendiiimm papatya edda arkadaşıma çok teşekkür ederimm..arkadaşlar 20 bin 6 bin çok fazla.ben Gebze de burcu çetinkaya ile tedavi oldum 900 lira. yazik hepsinin yaptığı iş aynı fazla para vermenize gerek yok. burcu hanım belli bir ücret vermiyor seans seans alıyor parayı. kimi 2 seansta kimi 3 seansta kimi tek seansta çözülüyor neden herkesten aynı parayı alayım diyen işini hakkıyla yapmaya çalışan bir doktor.
Yendiiiimm yendiiimm papatya edda arkadaşıma çok teşekkür ederimm..tam 2 ay sonra başarabildiiim sonundaaa onun yazdığı gibii dr burcu hanıma gittim sonra yavas yavas oturarak almaya çalıştımm. Sonra önce eşim uzaniyodu ben o şekilde anestol sürüp oturmaya çalıştım sonra aldım 3 cm kadar dısarda kaldı eşimin p..si sonra eşime yatar pozisyondan yavas yavas kalkıp oturur pozisyona gelmesini söyledimm sonraa devamı geldi o şekilde git gel yaptık zevk bile aldımm şakaa gibii korkulacak hiç birsey yok gercekten beynimizin bize bir oyunundan başka hiç bisey değil.. buradan bu zamana kadar buraya yazı yazan arkadaslâra.. bu platformuu kuranlaraaa..özellikledee papatya edda arkadaşıma çoook teşekkür ederim cünkü ben onun vesilesiyle yendim iyikii varsınız kızlarrr burası harika bi platform hepiniz bigün bu korkuyu yeniceksinizz ben inanıyorum yeterkii sizde kendinizee inanınn
Merhaba bende özel bir klinikte tedavi oldum. Kasmamak için çiş tut bırak yöntemi yapsanız faydası olur acı ve ağrı hisside daha aza iner. Çişiniz geliyormuşcasına tutup bir nefeste sanki tuvaletinizi yapıyormuş gibi kendinizi bırakmalısınız. Poponuzu rahat bırakmalısınız tamamen. Bende yeneli 8 ay oldu inşallah herkes kurtulur bu sıkıntıdanBen herada tedavi oldum. Önce kendim elimle vajinayı biraz genişletip sonrasında Penisin tamamını alabiliyorum ama penis içimdeyken çok ağrım oluyo. Şu kasmama işini nasıl başarıyorsunuz arkadaşlar, var mı bi formülü. Bide eşimle sorunlarımız var, aramızdada cinsel soğukluk oluştu. Görev gibi ön sevişme nerdeyse olmadan sırf bu olayı çözebilmek için yapıyorum resmen. Çünkü eşime dokundukça dahada geriliyorum. Oda ilişkide bişey hissetmediğini söylüyor. Baştan beri değişik bi adam zaten. Dokunmaz, durduk yere öpüşmeyi sevmez, sevişmekten pek hoşlanmaz. Aylarca dokunmasa umrunda olmaz. Açıkçası artık mecburen kendi yoluma bakabilmek için bu sorunu çözmek derdindeyim arkadaşlar. Ama bu şekildede olmuyor. Bazen uyuşturucu krem sürüyorum. O zaman ilişki esnasında ne acı var ne de bir his. Eğer sürmezsemde ağrı ve acı. Nasıl aşıcam bunu bir yol gösterin. Nasıl kasmayacam
gittiğim psikolog kızlık zarının kalın olması gibi bir şeyin söz konusu olmadığını, toplumca yanılgılar olduğunu söyledi. bir kadın hazır ve rahat olduğu takdirde ilk ilişki de dahil her zaman acısız olur, dedi. doğru mu bilmiyorum ama 25 yıldır bu konu üzerine çalışan biri ve güvenimi kazandı.jinekolog haklı da olabilir emin olmak için başka bir jinekolopa gitseniz?
Bu konuya özel bi foktor mu peki oarkadaşlar merhabalar buraya daha önceleri de yazmıştım vajinusmus konusunda yardım istemiştim. yardım etmeye çalışanlar olmuştu ama kendim deneme yapabilecek gibi değildim değil oraya bir şey sokmak dokunmak bile zor geliyordu evliliğimde 8 ay bitti ve kendi kendime basaramayacagimi anlayarak tedavi olmaya karar verdim sonuçta hiç bir şeyerde bu kadar.mutsuz olmama.değmezdi. araştırmalar yaptım istanbul ankara da başarılı doktorlara ulaştım fakat tedavi ücretlerinin yüksek olması biraz düşündürdü ve biraz daha erteledim. daha sonra kendi oturduğum bölgede doktor araştırmaya karar verdim ve Kocaeli Gebze de burcu Çetinkaya diye bir doktora ulaştım kendisini daha önceden duymuştum arkadaşlarım gebelik sürecini kendisiyle ilerletiyordu çok sevdikleri bir doktordu. muayene olmaya gittim ve tedavi olmaya karar verdim 2 seansta bitti arkadaşlar burcu hanımın en.güzel özelliği diğer doktorlar gibi yüksek fiyatlara hasta görmüyor seans olarak alıyor ücreti bu yüzden ekonomik olarak doktora gitmeyi erteleyen kisiler de rahatlıkla tercih edebilir. eğer kendiniz başarılı olamiyorsaniz ertelemeyin arkadaşlar ucretler yüksek diye de doktora gitmeyi erteliyorsaniz ki ben de bu yüzden ertelemistim şimdi keşke burcu hanıma daha önce gitseydim diyorum kısacası ertelemeyin kendiniz yapamiyorsaniz kendinizi iyice zora sokmayın ve yardım alın.
Canım dediğim gibi yaparsan acı falan olmuyo baskı hissini aşarsanız gerisi cok kolay.Hic acı falan hissetmedin mi ben niye basaramıyorum
Canım dediğim gibi yaparsan acı falan olmuyo baskı hissini aşarsanız gerisi cok kolay.
ben denerken eşim yatağın kenarına yatıyo bacakları yatağın dışında oluyo dizden altı. Sonra ben sol bacağımı dizimin ustune koydum (esim altta bu pozisyonda) sağ bacagımıda eşimin yanina dogru uzatıyorum dudakların arasına yerlestirip elimle tutup p...si yavas yavas bastiriyorum (bunun oncesinde ön sevisme ve anestol kullaniyorum.) Sonra kafası girdikten sonra sağ bacağımı da sol bacağım gibi dizimin üstüne büktum dimdik duruyorum p..s icimdeyken yavas yava ileri geri derken baskı yerini gecıyorum bu arada sıfir acı kesinlikle o acı degil baski hissi senin zevk almani saglayan his sadece biz aliskin olmadığımız için bize tuhaf geliyo . Sonra iki dizlerimide kırdım.. ilerletebildigim kadar içimde p..si elimle ilerletiyorum.. sonra peniside bıraktım artık yavas yavas oturuyorum giriyo. En son 3 cm kadar açıkta kaliyo p..nis. Esim bu esnada hic kipirdamiyo kontrol tamamen bende o sadece uzanıyo sonra.. eşimin elinden tutuyorum yavas yavas onu kaldırıyorum oda yatak kenarından oturur pozisyona gecmiş oluyo ve kalan 3 cm de tamamen almıs oluyorum p..nis artık tam girmis oluyo ve biz baslıyoruz ben hep bu sekilde yapiyorum cok rahat oluyo banada bi arkadas tavsiye etti gercekten cok ise yarıyo bu sekilde iliskiye girebildim. Bende hep bi yerden sonra takıliyodum yapamiyodum bu sekilde vajiyi yendim. Burdan bir arkadaşın tavsiyesiyle. Açık açik yazdım biraz ayıp oldu ama belki benimde bir arkadaşa faydam olur
Alıntı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?