Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Neyi sormustunuz
Canim cok tesekkur ederim günden güne dedigin gbi ilerleme oluyor ama kafama takiyordum . Cok saol

kızlar, bu gece tam 2 saat uğraştım ama yine takılıyor parmağım. deliricem artık. kafaya koydum, cesaretliyim de ama bi şeyi yanlış yapıyorum kesin. her yöne deniyorum olmadı. artık kurcalamaktan acıdı yani. size şunu sorayım, hani "ıkının" diyorsunuz ya, bi karnını şişirerek ıkınmak var, bi de popop yönünde. hangi yönde ıkınmamız lazım. eğer çişimizi yapar gibi yapacaksak, karnım şişiyor o zaman. doğrusu bu mu?

Aranizda kullananlar olmayacaktir belki ama benim arkadasimda bunu alkolle yendi denedinizmi hic bilmiyorum.

Hamile kalmak için penisin hepsini mi almak gerekir diye yani boşaltma esnasında
Bende sonuna kadar girmişti . Ama onun bir önemi yok bence hamile kalmak istiyorsanız eşiniz içinize bosaldiktan sonra poponuzun altına bir yastık koyun yarım saat kadar bekleyin ( ben garanti olsun diye 1 saat beklemistim. ) Spermlerin dışarıya akmasını engellemiş oluyorsunuz böylece. 4 saat kadar da tuvalete gitmedim .

Kızlar merhaba bi sorum olacaktı.. benim regli dönemime bi kaç gün var malum vucütta hassaslaşma oluyor..bu zamanda vajinismus için eşli deneme yapmak ne kadar doğru olur..vajina yolunda bi toparlanma olur mu ki daha çok kasılma gibi

Benim sormak istedigim bebekten ziyade normalde tüm penis vajinanin icine girebiliyormu, yoksa hala kasilmalarimmi var bilmiyorum o yuzden sormustum canm

Benim sormak istedigim bebekten ziyade normalde tüm penis vajinanin icine girebiliyormu, yoksa hala kasilmalarimmi var bilmiyorum o yuzden sormustum canm
Benim ilk denemelerde biraz da olsa kasilmam oluyordu . Ama sonrakilerde kendimi iyice bıraktım telkin ettim . Kasılma yaşamadım . Sonuna kadar girmişti en son

kızlar neden kimse cevap verniyor eskiden böyle değildi burası, artık çok sessiz. herkes yendi galiba

Kızlar merhaba
2 yıllık evliyim, ilk 6. Ayımızda çok az giriş sağlanmıştı ve kanamam olmuştu. Sonra denedik denedik bir türlü yapamadık. İlk 6 ayda bacaklarımı kapatıyordum ve kesinlikle elletmiyordum. Evlilikte bazı sorunlarım oldu babam hastalandı falan filan derken biz hep yüzeysel yaptık. Çokta üzerine düşmedim eşimde bu konuda hakkını yiyemem hep anlayışlı oldu. Her defasında denedik baktık olmuyor afedersiniz birleşme olamadan birşeyler yaptık fakat ben artık bu yükü üzerimde taşımak istemiyorum bu konuları okudum ve parmak egzersizi yaptım parmakta problem yaşamıyorum ama afedersiniz pe..s olunca yolu bulamıyorum ve olmuyor ıkındım nefes hareketi de yaptım ama yok yapamıyorum

Merhaba kizlar, birgun yenersem buraya yazacagim diye kendime soz vermistim cunku burasi cok fazla destek oldu bana destek olanlardan Allah razi olsun bende kendi seruvenimi anlatiyim size ben en basta asla boyle bisey olacagina ihtimal dahi vermiyordum aslinda hicte korkmuyordum olaydan evlenip denedigimizde eskiden belki de bilinc altima yerlesen seyler ortaya cikti cunku bu olay fiziksel bir sorun yoksa tamamen psikolojik.. esimi iterek surekli kendimden uzaklastirdim ve biz bu olayi tamamen rafa kaldirdik aylarca hic birbirimize yaklasmadik ama hic bir zaman bu olay yuzunden aramizda problem olmadi boyle 2.5 yilimiz gecti sonrasinda ben psikologa gittim ancak hic bir fazdasi olmadi okuya okuya parmak egzersizlerine basladim ve cok faydasi oldu dilator setlerinden aldim ve yavas yavas onlari denemeye basladim ilk yaptigim zamanlarda tabii ki alisamadim ama icinde tutarak kafami oraya biseylerin girebilecegine alistirmaya calistim hic bir zaman en buyugunden baslamadim en ufaktan baslayarak alistirarak sonuna kadar gittim kayganlastirici jel kullandim surekli sonrasinda esimin parmaklariyla denedik ve onda da basarili olunca denemeye karar verdik oncelikle ben ustte esim altta olarak ikinarak yaptik ve cok sukur oldu ve kendimi hazir hissettm hic zor bisey degilmis diyerek misyoner pozisyonuna gectik cok sukur onda da oldu o kadar agladim ki sonunda bu muymus ya dedim bosu bosuna kendimi uzdum kafamda sunu bitirdigimi anladim evet oraya bisey girebilir ve bi sekilde alisacak orasi birde burda biri acimayin kendinize kizlar yazmisti o da beni cok etkilemisti gercekten oyle ucunda olum yok sonucta be olabilir ki dusunsenize orasi derya deniz bildiginiz dogumu dusunun bu kendi kafanizda kendinize telkin vererek cozebileceginiz bir sey insallah Allah herkese yenme gucu versin zor bir psikoloji yapabileceginizi asla unutmayin cesaretli olun gerisi gelecektir mutlaka

Canım tebrikler bizde aynı şekilde 2 yılı geçti evliliğimiz öncesinde çok denedik sonra sanki o olay hiç yok gibi rafa kaldırdık ama beni çok rahatsız ediyor artık. Parmaklarda sorun yok ben P..s aşamasında yapamıyorum. Yeri bulamıyorum sanırım eşime de dokundurmuyorum. Normalde eşimin parmağında da kendimde de problem yok ama denemeye kalktığımızda bulamıyorum kasılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…