Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Hangi krem acaba

kızlar, çoook ama çok mutluyum. hem kendi parmağımı hem eşimin parmağını aldım sonuna kadar. lidorin isimli kremi kullandım ve en ufak bir acı sızı olmadı. sırada iki parmak var ama bu benim için büyük tabuydu. artık oranın boş olduğunu gördüm ççok mutluyum. cevap yazıp yardımcı olmadınız ama daha önce çok yardımınız olmuştu o yüzden burda paylaşıcam olursa :)

Aslinda kendinizi kasmadiginizda girdigini bile anlamayacaksiniz eskiden boyle yazanlara gicik olurdum yapabilio ne guzel rahat birak birak ama olmuyor diye aslinda biraz o olayi yapmayalim ama en azindan bir seyler yasayalim diye bir duzen oturtabilirseniz cok iyi olur o olaya odaklanmadan yavas yavas gerisi gelir belki aslinda ilk giristen sonrasi inanin cok rahat ilk giris biraz dar sonrasi cok rahat parmakla da deneyimlemissinizdir bunu

Canim bayram dolayisiyla duan kimse buraya bakmiyordur muhtemelen dert etme son gaz devam, kocaman bir adim atmissinzaten umarim devamida cabuk cabuk gelir

Canim bayram dolayisiyla duan kimse buraya bakmiyordur muhtemelen dert etme son gaz devam, kocaman bir adim atmissinzaten umarim devamida cabuk cabuk gelir
çok sağ ol canım, aynen dediğin gibi fazla giren yok :)) umarım gelir devamı. kremle oldu diye pek içime sinmedi ama kremle yenip sonradan kremi bırakanlar var

Evet Canım tüm parmak boğumlarını yapabildim metodu anladım ıkındıkça açılıyor oradaki duvar ama eşimle açıyı yakalayamıyorum olmuyor

merhaba bende 4 yıllık evliyim ve henuz yenmis degilim denemedigimiz yol kalmadi anestezi ile ilk iliskiyi yaptik fakat devami yine olmadi parmak egzersizi de yapamiyorum içim almiyor yaşimda geciyor yardimci olursan cok ama cokk sevinirim

Ben vajinusmusu atlattim cok sukur. Mukemmel bir doktorum vardi. Cok ilgili anlayisli her vazgecisimde beni tekrr motive eden . Hayatta bu işi yapamam diyen beni bile ikna etti. Kafanizdan yapamam dusuncesini atmak yari yariya basarmak gibi oluyor vajinusmusta

Merhaba. Bende 1 yıldır vajınusmusla uğraştım. Üye olmadan bu siteyi takip ettim hep. Yapanların oldugunu gördükçe cesaret geldi. Burayı okudukça bende yaparım diye daha cesaretlenfm hep denedim. Hep Bı duvarla karşılaştık. 3 Dr gittim kadın doğum. 3 ü de sağolsunlar daha çok moral bozdu. Biri direk parmağını soktu. Canımın acıdığını söylediğimde yalandan bağırıyorsun canın acımaz dedi. Denemeler yaptık ama olumsuz oldu hep. Vajınama baktım inceledim. Kızlık zarımın ortasında bi yapı vardı çubuk şeklinde. İnternetten benzer fotolar bakıp araştırdım. Bölmeli kızlık zarı olarak geçiyormuş adı ve vajınusmus olma sebebiymiş. Devlet hastanesinde kadın doğuma gittim durumu anlattım. Baktı ve oraya alabileceğini söyledi. Aldırdım. Gittiğim hiç bir Dr bunu farketmedi. Kendi çabamla farkettim. Darlıkta varmış Dr zorlanacagımı söyledi yine. Bu aşamalardan sonra denedik yine olmadı. Mum streçleyip denedim. Nefes alarak ittim ve mum girdi. Eşinle de denedik oldu. Ama ilk hemen hepsi rahat olmadı. Yine kendimi kastım için zorlandım. Kasılmalarımı bıraktım kendi motive ederek 2 ay önce hayatımı zehir eden vajınusmusta kurtuldum. Darısı bu illete uğraşan herkesin başına

nasıl yapıyorsunuz buna ya ben neden yapamıyorum parmak egzersisini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…