- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #243.721
Hangi krem acabaKızlar doktora gitmeden uyuşturucu kremle kendim yendim siz de deneyin başaramazsanız doktora gidin inanın fizyolojik bir sorun yoksa vajina yapısı veya zarla ilgili psikolojik sorun... muma bebek yağı sürün içinize alın sonra kalınlaştırın 2 mumla yapın yavaş yavaş penis de alırsınız
Aslinda kendinizi kasmadiginizda girdigini bile anlamayacaksiniz eskiden boyle yazanlara gicik olurdum yapabilio ne guzel rahat birak birak ama olmuyor diyeCanım tebrikler bizde aynı şekilde 2 yılı geçti evliliğimiz öncesinde çok denedik sonra sanki o olay hiç yok gibi rafa kaldırdık ama beni çok rahatsız ediyor artık. Parmaklarda sorun yok ben P..s aşamasında yapamıyorum. Yeri bulamıyorum sanırım eşime de dokundurmuyorum. Normalde eşimin parmağında da kendimde de problem yok ama denemeye kalktığımızda bulamıyorum kasılıyorum
Canim bayram dolayisiyla duan kimse buraya bakmiyordur muhtemelen dert etmekızlar, çoook ama çok mutluyum. hem kendi parmağımı hem eşimin parmağını aldım sonuna kadar. lidorin isimli kremi kullandım ve en ufak bir acı sızı olmadı. sırada iki parmak var ama bu benim için büyük tabuydu. artık oranın boş olduğunu gördüm ççok mutluyum. cevap yazıp yardımcı olmadınız ama daha önce çok yardımınız olmuştu o yüzden burda paylaşıcam olursa :)
çok sağ ol canım, aynen dediğin gibi fazla giren yok :)) umarım gelir devamı. kremle oldu diye pek içime sinmedi ama kremle yenip sonradan kremi bırakanlar varCanim bayram dolayisiyla duan kimse buraya bakmiyordur muhtemelen dert etmeson gaz devam, kocaman bir adim atmissinzaten umarim devamida cabuk cabuk gelir
Evet, ben ilk denememde vemcaine kullanmistim. Bir kez oldu bidaha da kullanmadim. Endiselenme yaniçok sağ ol canım, aynen dediğin gibi fazla giren yok :)) umarım gelir devamı. kremle oldu diye pek içime sinmedi ama kremle yenip sonradan kremi bırakanlar var
Aslinda kendinizi kasmadiginizda girdigini bile anlamayacaksiniz eskiden boyle yazanlara gicik olurdum yapabilio ne guzel rahat birak birak ama olmuyor diyeaslinda biraz o olayi yapmayalim ama en azindan bir seyler yasayalim diye bir duzen oturtabilirseniz cok iyi olur o olaya odaklanmadan yavas yavas gerisi gelir belki aslinda ilk giristen sonrasi inanin cok rahat ilk giris biraz dar sonrasi cok rahat parmakla da deneyimlemissinizdir bunu
merhaba bende 4 yıllık evliyim ve henuz yenmis degilim denemedigimiz yol kalmadi anestezi ile ilk iliskiyi yaptik fakat devami yine olmadi parmak egzersizi de yapamiyorum içim almiyor yaşimda geciyor yardimci olursan cok ama cokk sevinirimKızlar iletişim halinde olduğum son kişi de yendi burada yendiğimde sözüm vardı 20 kişiye kadar destek olacağım diye 6 kişi oldu, şuan için iki kişi ye daha baştan sona kadar destek olabilirim yalnız kesin kararlı olmak şartıyla
Ben vajinusmusu atlattim cok sukur. Mukemmel bir doktorum vardi. Cok ilgili anlayisli her vazgecisimde beni tekrr motive eden . Hayatta bu işi yapamam diyen beni bile ikna etti. Kafanizdan yapamam dusuncesini atmak yari yariya basarmak gibi oluyor vajinusmustaArkadaşlar merhabalar sizinlr aynı sıkıntılar var ve benım yıllarım geçti ilerleme yok ve artık cocukta istiyoruz Kı aldırma operasyonu grciricem istanbulda oturuyorum yapan varsa yazabılır mı hangı doktor diye tavsiye edermısınız
nasıl yapıyorsunuz buna ya ben neden yapamıyorum parmak egzersisinikızlar, çoook ama çok mutluyum. hem kendi parmağımı hem eşimin parmağını aldım sonuna kadar. lidorin isimli kremi kullandım ve en ufak bir acı sızı olmadı. sırada iki parmak var ama bu benim için büyük tabuydu. artık oranın boş olduğunu gördüm ççok mutluyum. cevap yazıp yardımcı olmadınız ama daha önce çok yardımınız olmuştu o yüzden burda paylaşıcam olursa :)
aynı durumdayız bende 4 yıllık evliliğim bizde hiç olmadı ilişkimerhaba bende 4 yıllık evliyim ve henuz yenmis degilim denemedigimiz yol kalmadi anestezi ile ilk iliskiyi yaptik fakat devami yine olmadi parmak egzersizi de yapamiyorum içim almiyor yaşimda geciyor yardimci olursan cok ama cokk sevinirim
merhaba siz yendiniz mi acaba14 ay oldu hala ,kurtulamadim bu durumdan ,az sonra tekrar deneyeceğim ve çok korkuyorum ,vemcaine sprey kullanacağım , kas gevşetici yuttum , bu gidişle evliliğim bitecekne yapabilrim bilmiyorum , spreyle yenen varmı acaba acı hissediliyormu
Canım eğer parmakla yapamıyorsan hemen kendine dilatör sipariş et. Vemcaine spreyle çok rahat yapacaksın inan buna.vemcaine spreyle yenenler yardımcı olabilir mi
direkt spreyle deneme yapsam başarılı olabilir miyim 1 yıl oldu çok bunaldım artıkCanım eğer parmakla yapamıyorsan hemen kendine dilatör sipariş et. Vemcaine spreyle çok rahat yapacaksın inan buna.
spreye eşim de ben de çok güvendik hafta sonu tatilde deneyeceğiz inşallahdirekt spreyle deneme yapsam başarılı olabilir miyim 1 yıl oldu çok bunaldım artık
Mumu aparat yaparak aşabilirsiniz. Parmaktan daha kolay oluyor. Nefes alıp vererek dene. Ben başka bişey sokamam diyordum oraya ama parmaktan daha rahat emin olun.yeni katıldım bana da yardım edin lütfen parmak egzersizi olmadan vemcaine spreyle yenebilir miyim((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?