Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kızlar destek olalım birbirimize. Ben parmak egzersizlerini yapıyorum normalde bende yapamıyordum 27 aylık evliyim. 1 2 haftadır parmak egzersizinde hem eşimle hemde kendim başarılıyım ama p..s yapamıyorum. Ben bu noktaya nasıl geldim sizinle paylaşayım ayna aldım yatak odama geçtim ayna da kendimi inceledim. Sonrasında ıkındım ve inceledim açılıyor gördüm. Sonrasında parmağımı koydum ve ıkındım bir tık girdi sonra yine ıkındım biraz daha girdi sonra bir baktım hepsi olmuş bu şekilde oldu benim

Aynen canım parmakla deneyimledim ve inanamadım bunun için bile 2 yıldan fazla beklemişim. İnanıyorum az kaldı güzel günlere. Bugün eşli deneme yaptık yine olmadı ama nasip artık. Bu kadar ilerleme oldu ya

direkt spreyle deneme yapsam başarılı olabilir miyim 1 yıl oldu çok bunaldım artık
Başarılı olanlar var. Ama olmayanlarda var önemli olan oraya bir şeyin girebileceğini görmek ve buna inanmak gerekiyor.
Denemekte fayda var.
Ama diyelim ki olmadı moral bozmaya gerek yok tatilin tadı çıkarın geldiğinizde alırsınız dilatörünüzü en fazla 1 haftada yenersiniz

umarım öyle olur şu anlık tek çarem bu

kızlar parmak yapamazdım ben artık yapıyorum, yapamamamın nedenini keşfettim, buraya da yazayım, faydası olur birilerine. ben fazla aşağı sokuyormuşum parmağımı, bir iki boğm giriyordu, gerisi gelmiyordu, kapalı diyordum orası. çünkü doğru yere girmiyormuşum. eğer benim gibiyseniz biraz daha yukarı sokun parmağınızı bi çıkıntının altından geçeceksiniz, onlar kaslar. altından geçtikten sonra hafif eğim verince cidden orası bomboş.

Bende tam sorucaktım baskı var daha başı bile girmeden normalmi baskı hissetmem, sanki o baskıyı hissedince gitmezmiş ileri gibi durmak zorunda hissediyorum

Kızlar alışma aşamasında bile baskı oluyo çok normal. Ben Nisan sonu yendim çok şükür ama ramazan bayram derken araya zaman girdi hazirandan sonra denemelere tekrar başladık yeni yeni alıştım çok normal. İnanın acı değil baskı ve ileri gittikçe o baskı hissi gidiyo merak etmeyin.

Peki baskıyı hissettipimde devam edebilmek için bir önerin olurmu artık bu işi tamamına erdirmek istiyorum birde bu nesefine dikkat et demiş herkez o an nasıl yapmalıyım bunu
Ikın orası olabildiğince açılsın ve kendini sakinleştir. Emin ol içine girince sen kasmadan hiç bişey hissetmiyorsun. Nefeste önemli ama bunun farkına ilişki sırasında varamazsın. Parmakla mi egzersiz yapıosn?

Parmak ve aparat benim için çok itici hatta biraz açık olucak ama p.. daha kolay geliyor bana fakat parmak ve aparat düşünmek bile rahatsız ediyor, fakat çok kararlıyım bir kere p.. ile yaptım devamınıda yapıcam bilgiler ve destek için teşekkür ederim bu süreçte burda olup moral almaya devam etmek istiyorum

Kızlar merhaba Neslihan hanım bana çok yardımcı oldu ama eşim 2 seneyi geçtiği için artık profesyonel bir yardım almamız gerektiğini söyledi. Cinsel eğitim uzmanlığını almış bir psikiyatri ye gittik. O kadar iyi motive etti ki anlatamam ben başlayamadım daha söylediklerine çünkü dünden beri aşırı yoğundum gece girdik hep eve. Kızlar ben parmağımı sokabilmeye başlamıştım fakat doktorum çok yanlış yaptığımı söyledi. Oradaki kasları güçlendirmekten başka birşey yapmıyormusum. Oradaki kaslar istemsiz kaslarmış biz o kasların yorulma özelliğinden faydalanacakmışız. 1 parmak 1 boğum sadece yarim saat çalışacakmışım 1 hafta boyunca. Fazlasını yapmayacakmışım. 2. Ödevimi daha vermedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…