- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #243.741
işte oraya direkt bir şey sokamıyorum uyuşturup yenemez miyimMumu aparat yaparak aşabilirsiniz. Parmaktan daha kolay oluyor. Nefes alıp vererek dene. Ben başka bişey sokamam diyordum oraya ama parmaktan daha rahat emin olun.
Anestol surmuştum ben hiç bişey anlamadım anestollaişte oraya direkt bir şey sokamıyorum uyuşturup yenemez miyim
Canım eğer parmakla yapamıyorsan hemen kendine dilatör sipariş et. Vemcaine spreyle çok rahat yapacaksın inan buna.
Aslinda kendinizi kasmadiginizda girdigini bile anlamayacaksiniz eskiden boyle yazanlara gicik olurdum yapabilio ne guzel rahat birak birak ama olmuyor diyeaslinda biraz o olayi yapmayalim ama en azindan bir seyler yasayalim diye bir duzen oturtabilirseniz cok iyi olur o olaya odaklanmadan yavas yavas gerisi gelir belki aslinda ilk giristen sonrasi inanin cok rahat ilk giris biraz dar sonrasi cok rahat parmakla da deneyimlemissinizdir bunu
Başarılı olanlar var. Ama olmayanlarda var önemli olan oraya bir şeyin girebileceğini görmek ve buna inanmak gerekiyor.direkt spreyle deneme yapsam başarılı olabilir miyim 1 yıl oldu çok bunaldım artık
anestol var ama sprey daha etkili sanırımAnestol surmuştum ben hiç bişey anlamadım anestolla
umarım öyle olur şu anlık tek çarem buBaşarılı olanlar var. Ama olmayanlarda var önemli olan oraya bir şeyin girebileceğini görmek ve buna inanmak gerekiyor.
Denemekte fayda var.
Ama diyelim ki olmadı moral bozmaya gerek yok tatilin tadı çıkarın geldiğinizde alırsınız dilatörünüzü en fazla 1 haftada yenersiniz
ya ben de yaptım o gün, sonrakinde o kadar ilerletemedim. o gün bi şey vardı, oldu. neden anlamıyorumnasıl yapıyorsunuz buna ya ben neden yapamıyorum parmak egzersisini
Anestol kullandım sadece. Bende darlık olmasına rağmen çok rahat bi şekilde yapabiliyoruz.krem falan kullanmıyoruz artıkanestol var ama sprey daha etkili sanırım
Bende tam sorucaktım baskı var daha başı bile girmeden normalmi baskı hissetmem, sanki o baskıyı hissedince gitmezmiş ileri gibi durmak zorunda hissediyorumDün tekrar başladımuyusturcu sprey sıktım sonra aparat kullandim sonra eşli denedim... Ve olduuuu ... Hatta eşim tam sertliğe ulaşamadı. Ona ragmen penisin 3 4 cm i girmedi sadece.. baski hissettim hic aci yoktu. O baskiyada alisik degiliz galiba. Geceden beri cok iyiyim. Bunu biraz sürdürmek lazım galiba bilemiyorum tesekkur ederim destegin icin. Aslinda benm problemim hizli degilim. Boyle aparati itiyorum ama yavas yavas parmagimida oyle birden giris yapsmiyorum. Ayni sey penisle de zor oluyor bilemiyorum insallah olup bitmistir. Ama hic kanama olmadi
İlk girişte bir baskı hissediyomusunuz bu normalmi,Anestol kullandım sadece. Bende darlık olmasına rağmen çok rahat bi şekilde yapabiliyoruz.krem falan kullanmıyoruz artık
Tabi ki normal kendimizi kasıyoruz çünkü. O kasılmalar da zamanla geçecek ve daha düzenli bi ilişki olacakİlk girişte bir baskı hissediyomusunuz bu normalmi,
Peki baskıyı hissettipimde devam edebilmek için bir önerin olurmu artık bu işi tamamına erdirmek istiyorum birde bu nesefine dikkat et demiş herkez o an nasıl yapmalıyım bunuTabi ki
Tabi ki normal kendimizi kasıyoruz çünkü. O kasılmalar da zamanla geçecek ve daha düzenli bi ilişki olacak
Ikın orası olabildiğince açılsın ve kendini sakinleştir. Emin ol içine girince sen kasmadan hiç bişey hissetmiyorsun. Nefeste önemli ama bunun farkına ilişki sırasında varamazsın. Parmakla mi egzersiz yapıosn?Peki baskıyı hissettipimde devam edebilmek için bir önerin olurmu artık bu işi tamamına erdirmek istiyorum birde bu nesefine dikkat et demiş herkez o an nasıl yapmalıyım bunu
Parmak ve aparat benim için çok itici hatta biraz açık olucak ama p.. daha kolay geliyor bana fakat parmak ve aparat düşünmek bile rahatsız ediyor, fakat çok kararlıyım bir kere p.. ile yaptım devamınıda yapıcamIkın orası olabildiğince açılsın ve kendini sakinleştir. Emin ol içine girince sen kasmadan hiç bişey hissetmiyorsun. Nefeste önemli ama bunun farkına ilişki sırasında varamazsın. Parmakla mi egzersiz yapıosn?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?