Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Bende tam sorucaktım baskı var daha başı bile girmeden normalmi baskı hissetmem, sanki o baskıyı hissedince gitmezmiş ileri gibi durmak zorunda hissediyorum
Baskı içinde hissediyorsun yani penis girdiginde. Durmadan ilerle penis komple girdiginde bile aci yok sızı yok. Demek istedigim o sadece icindeki bosluk doluyo ve sen onu hoissediyosun

kızlar, doktorum orta ve işaret parmağı egzersizi verdi bu hafta. hem kendim hem eşimle. şimdilik iyi gidiyoruz. artık doğrudan deliği bulup sonuna kadar giriyoruz ve acı yoktu. ama tahriş mi oldu, nolduysa içeride bi yer sızlamaya başladı elledikçe. bugünlük bıraktık. sizin egzersizlerinizde oluyor muydu böyle? psikolojik olmadığına eminim. çünkü artık cinsel organıma karşı çok rahatım, tiksintim, korkum da yok.

Yardımcı olur musunuz lütfen
Valla ben önce doktor buldum gitmeye karar verdim ama sonra buraya denk geldim baktım bir sürü kadın kendi başına bunu halletmiş ve hepside aynı şeyleri söylüyor, bende şöyle bir plan çıkardım kendime önce doğru bilgileri edibip vajina tanıma ile başlayıp aynı zamanda günlük kegel egzersizi ve nefes egzersizi için bir meditasyon buldum ona başladım yanınada günlük dinlemeye başladığım kadın ve cinsellik diye bir olunlama buldum onuda her gün dinliyorum, zihni ikna etmek için faydalı olacağına inanıyorum, 1 hafta sonra parmak egzersizinebaşlıycam şu an sadece dokunabiliyorum ama kunduğumda bile içim gıdıklanıyorsonrada herkezin önerdiği emla ve kas gevşeticileri sıraya koydum deneme için, olcağına inancım tam umarım uzun sürmez

Baskı içinde hissediyorsun yani penis girdiginde. Durmadan ilerle penis komple girdiginde bile aci yok sızı yok. Demek istedigim o sadece icindeki bosluk doluyo ve sen onu hoissediyosun
Yanlız bişey var, bir kere yaptık, yani p 3 4 cm kadar girdi acı olunca tabi ilk sefer acı olması biraz normal ama durduk sonra aynısını bidaha yaptık, o an baskı ve kasılma hissetmedim hiç fakat ondan sonra hep baskı var oda sanırım kendimi kastığım için oluyor

Aci hissettigin anda cikip tekrar giris yapin. Ama her defasinda ilerlemeye calis. Biraz gayret ile sadece.. oncesinde aparat yapip sonra penise gecersen daha cok rahat edersn canim. O zmn ilerledigini bile anlamazsin

Aci hissettigin anda cikip tekrar giris yapin. Ama her defasinda ilerlemeye calis. Biraz gayret ile sadece.. oncesinde aparat yapip sonra penise gecersen daha cok rahat edersn canim. O zmn ilerledigini bile anlamazsin
Bu gün ilk defa vajina incelemeye başladım ayna yardımı ile, orası kapalı diyip duruyodum, bir kaç kişi ıkınınca açık olduğu görünüyor demişti onu denedim hakkaten öyle ay bi mutlu oldum baya açık yani fındık kadar doğru görüyorum dimi

Kızlar bende kendim yenmek istiyorum ama eşim zorla psikiyatri ye götürüyor beni yani zorla derken bağırıp çağırmıyor ama artık profesyonel bir yardım almamız lazım diyor doktorun dediklerine daha hiç başlamadım bakalım

3 yıllık evliyim hala vajinismuslu yum fakat bir kızım var dünyalar tatlısı nasıl oldu bende bilmiyorum uğraşmıyorum da yenmek için eşim asla bir defa bile agzini açıp bisey soylemedi bende takmıyorum.

3 yıllık evliyim hala vajinismuslu yum fakat bir kızım var dünyalar tatlısı nasıl oldu bende bilmiyorum uğraşmıyorum da yenmek için eşim asla bir defa bile agzini açıp bisey soylemedi bende takmıyorum.
Böyle devam etmeniz hiç birşey demese bile haksızlık değil mi
Takmamanız falan
Eşinizin olsam bu yazdıklarınıza üzülürdüm
Ben de yaşadım 2,5 ayda yendim
Erteledikçe ertelersin bu böyle bir durum
Burda 6 yıllık yenen vardı ama bu sefer eşinde sıkıntılar çıktı erken boşalma gibi

Nolur yardım edin yenemiyorummm aparatla bazen yapıyorum bazen yapamıyor başa sarıyorum eşli denemeler hep hüsran napcam
Aparatlara iyice alış kendini motive et
Denemelerde üste ol kontrol sende olsun vajina aşağıya doğru eğimli sende aşağı doğru ittir
Zorlandıkça nefes al ve ıkın ve zevke odaklan
Ve girişi geçince biraz gerginlik olacak somra alışacaksın korkacak hiç bişey Yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…