Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Naptiniz doktor bulabildinizmi banada yazsrmisinuz gittiginiz doktor varsa

Ayyyy nasıl oldu lutfen allah rızası için sureci anlatır midiniz

Doktor kendi parmağıyla yapıyor. Önce 1 sonra 2 parmak şeklinde. Tabi konuşmalarla rahatlatıyor bilgilendiriyor. Penis gibi düşün diyor alıştırıyor o fikre. 2.randevudan sonra iyileştin gidip yapabilirsin dedi . Gerçekten de eşli denedim o akşam. Ve oldu.

Sizin tamamen bitti dimi şükür kafadaki korkuyu nasil yendiniz o onemli benim icin

Sen kendini o doktora bırak ve soyledikle
Uff ya zor degilmi o parmak olayi

Bence doktor yapinca zor değil. Ben kendime yapamam asla diyodum ama kadın çok tatlı rahatlatiyor insanı. Sen istemiyorum dersen yapmiyor tamam hazirım dediğin an yapıyor. Yine kontrol senin elinde yani.

Sizin tamamen bitti dimi şükür kafadaki korkuyu nasil yendiniz o onemli benim icin

Evet bitti . Ilk akşam hani bir paniktim yine olacak mı olmayacak mı heyecanı vardı . Sonra bi baktım resmen kaydı gitti sıfır acı. Canımın acımadiğını görünce rahatladım ve korkularım tamamen gitti . Ama hep kayganlaştırıcı kullanıyorum doktorumun yazdığıni.

Peki sizde bacaklarinizi acinca kendiniz bile cok korkuyomuydubuz bazilari burda parmak egzersizleri falan yapiyormus sizinde hangi asama dedim

Peki sizde bacaklarinizi acinca kendiniz bile cok korkuyomuydubuz bazilari burda parmak egzersizleri falan yapiyormus sizinde hangi asama dedim

Ben kendim egzersiz yapamıyordum bacaklarımı açamıyordum. Aparat tedavisinden sonra eşli haricinde aparatla çalısabilmiştim sadece okadar. Ama o da zar zordu. Eşli olmadı zaten. Seviyem buydu yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…