- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #244.021
Naptiniz doktor bulabildinizmi banada yazsrmisinuz gittiginiz doktor varsaCanım bende yenemiyorum özel doktora gitmek gerçekten geçiriyormu %100 diyolar ama hani vajinüsmüs beyinde bitiyordu hani bizim elimizde olan birşeydi doktor nasıl 3 günde yendiriyor aklım almıyorgittigin doktor hangi şehirde ben istanbuldayım
Bebek yağı ve kremOoo tebrik ederimm azmin sonu! Bu kadar kısa sürede :) kremle mi oldu peki
Sizin oldu muMadallah
Doktorsuzmu acabaBebek yağı ve krem
Yok nerde istanbulda deli gibi doktor arastiriyorum dualarimizi ekaik etmeyelimSizin oldu mu
Ayyyy nasıl oldu lutfen allah rızası için sureci anlatır midinizBen istanbul kadıköy acıbademde bilgiye hanımla 2 randevuda yendim.
Neler yapti o korku hangi anda bitti allahim burdan bende tendim diye yazmayi nadip etsin hepimize aminBen istanbul kadıköy acıbademde bilgiye hanımla 2 randevuda yendim.
Doktorun soy ismi bideBen istanbul kadıköy acıbademde bilgiye hanımla 2 randevuda yendim.
Ayyyy nasıl oldu lutfen allah rızası için sureci anlatır midiniz
Doktorun soy ismi bide
Uff ya zor degilmi o parmak olayiDoktor kendi parmağıyla yapıyor. Önce 1 sonra 2 parmak şeklinde. Tabi konuşmalarla rahatlatıyor bilgilendiriyor. Penis gibi düşün diyor alıştırıyor o fikre. 2.randevudan sonra iyileştin gidip yapabilirsin dedi . Gerçekten de eşli denedim o akşam. Ve oldu.
Sizin tamamen bitti dimi şükür kafadaki korkuyu nasil yendiniz o onemli benim icinBilgiye ergin canım. Ben zor bir vakaydım gercekten daha once buraya da yazmiştım bir çok doktora para doktüm. Ama bu bayanın bence çözemeyeyecegi hasta yok. Üstelik muayene ücreti 500 lira. Sen de 2 kere gitsen bin lira bu sekilde.
Uff ya zor degilmi o parmak olayi
Sizin tamamen bitti dimi şükür kafadaki korkuyu nasil yendiniz o onemli benim icin
Ins bende yenerim ınşSen kendini o doktora bırak ve soyledikle
Bence doktor yapinca zor değil. Ben kendime yapamam asla diyodum ama kadın çok tatlı rahatlatiyor insanı. Sen istemiyorum dersen yapmiyor tamam hazirım dediğin an yapıyor. Yine kontrol senin elinde yani.
Peki sizde bacaklarinizi acinca kendiniz bile cok korkuyomuydubuz bazilari burda parmak egzersizleri falan yapiyormus sizinde hangi asama dedimBilgiye ergin canım. Ben zor bir vakaydım gercekten daha once buraya da yazmiştım bir çok doktora para doktüm. Ama bu bayanın bence çözemeyeyecegi hasta yok. Üstelik muayene ücreti 500 lira. Sen de 2 kere gitsen bin lira bu sekilde.
Bide ne kadar tuttu toplamEvet bitti . Ilk akşam hani bir paniktim yine olacak mı olmayacak mı heyecanı vardı . Sonra bi baktım resmen kaydı gitti sıfır acı. Canımın acımadiğını görünce rahatladım ve korkularım tamamen gitti . Ama hep kayganlaştırıcı kullanıyorum doktorumun yazdığıni.
Yok nerde istanbulda deli gibi doktor arastiriyorum dualarimizi ekaik etmeyelim
Peki sizde bacaklarinizi acinca kendiniz bile cok korkuyomuydubuz bazilari burda parmak egzersizleri falan yapiyormus sizinde hangi asama dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?