Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Merhaba kızlar bu gece aşka geldim yarısı girdi ama hepsi girmiyor sonuna kadar nasıl girecek acaba ve canım acfdı ama ses çıkarmadım

Canım çok istiyorum ama yurtdışında yaşıyorum acaba Avrupa'da adı ne vemcaine deyip eczaneye sordun fotosunu gösterdim maalesef yok dediler 2 eczaneye sordum
Daha önce burada birisi farklı bir isimle muadili olduğunu söylemişti diye hatırlıyorum ama internetten bakarsan bulursun belki muadilini

Bana da doktor eş parmağı denemesi verdi doktorum ama yapasım gelmiyor her gün kaçıyorum siz nasıl hemen yapabildiniz

Bana da doktor eş parmağı denemesi verdi doktorum ama yapasım gelmiyor her gün kaçıyorum siz nasıl hemen yapabildiniz

Eşinizin bu konudaki tutumu nasıl? Ben de bu akşam titreyerek uzandım diyebilirim. Ama eşim dakikada 1 milim 1 milim hiç bana hissettirmeden sabırla yaptı, acıdığı anda asla çekmedik, 5 saniye kegel + derin nefes... 5 saniye kegel + derin nefes... bu şekilde 1 saate yakın uğraştık tabi bi anda olmadı.. bi yandan da kafa dağıtıcı bir müzik açtık. O an kafanızın orada olmaması çok önemli. Hatta eşim bana alakasız şeyler sorup duruyordu, neredeyse devlet meselesi konuşacaktık. O an kafanız kesinlikle vajinada olmamalı... ve tabi anestol ve ultrason jeli şart.

Anladımm dr benim kayganlaştırıcı gleitgelen harici kullanmamı istemiyor ama ben Vemcaine almak istiyorum. Anestol pomad var evde ama denemedim yanma yapıyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…