- 14 Ağustos 2017
- 95
- 20
- 18
- 31
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #243.981
Masallah size ınş muradiniza erersiniz hepimiz insMerhaba kızlar bu gece aşka geldim yarısı girdi ama hepsi girmiyor sonuna kadar nasıl girecek acaba ve canım acfdı ama ses çıkarmadım
Maşallah çok iyi keşke ben de gaza gelsem biraz istek sıfır zaten anlık cesarete bakan olayMerhaba kızlar bu gece aşka geldim yarısı girdi ama hepsi girmiyor sonuna kadar nasıl girecek acaba ve canım acfdı ama ses çıkarmadım
Acaba Vemcaine ile mi deneseniz yarısını yapmışkenMaşallah çok iyi keşke ben de gaza gelsem biraz istek sıfır zaten anlık cesarete bakan olay
Vemcaine sprey tavsiye ederim acı Hissetmezsin ve kasların gevşiyor daha rahat giriş olurMerhaba kızlar bu gece aşka geldim yarısı girdi ama hepsi girmiyor sonuna kadar nasıl girecek acaba ve canım acfdı ama ses çıkarmadım
Canım çok istiyorum ama yurtdışında yaşıyorum acaba Avrupa'da adı ne vemcaine deyip eczaneye sordun fotosunu gösterdim maalesef yok dediler 2 eczaneye sordumAcaba Vemcaine ile mi deneseniz yarısını yapmışken
İnter netten siparis versenizCanım çok istiyorum ama yurtdışında yaşıyorum acaba Avrupa'da adı ne vemcaine deyip eczaneye sordun fotosunu gösterdim maalesef yok dediler 2 eczaneye sordum
Daha önce burada birisi farklı bir isimle muadili olduğunu söylemişti diye hatırlıyorum ama internetten bakarsan bulursun belki muadiliniCanım çok istiyorum ama yurtdışında yaşıyorum acaba Avrupa'da adı ne vemcaine deyip eczaneye sordun fotosunu gösterdim maalesef yok dediler 2 eczaneye sordum
Xylocaine miydi?Daha önce burada birisi farklı bir isimle muadili olduğunu söylemişti diye hatırlıyorum ama internetten bakarsan bulursun belki muadilini
O mu acaba kızlar ben iki eczaneye sordum yok Avrupa'da canlarımXylocaine miydi?
Canım burda adı farklı galiba internette de hep türk siteleri cikiyorİnter netten siparis verseniz
Krem galiba bu canım sprey yok mu acabaXylocaine miydi?
O da spreyKrem galiba bu canım sprey yok mu acaba
Nasıl başardınızKızlar ben de yenme aşamasındayım, hatta yenmiş de olabilirim :)
Nasıl başardınız
Bana da doktor eş parmağı denemesi verdi doktorum ama yapasım gelmiyor her gün kaçıyorum siz nasıl hemen yapabildinizBu alanda uzman bir kadın doğumcuya gittim. İsteyene ismini de verebilirim. Pazartesi günü ilk seansımı aldım. Bugün çarşamba ve eşimin 2 parmağını sonuna kadar acısız alabildim. İkinci seansım cumartesi günü ve doktorum 2 seansta bittiğini söylüyor
Bana da doktor eş parmağı denemesi verdi doktorum ama yapasım gelmiyor her gün kaçıyorum siz nasıl hemen yapabildiniz
Anladımm dr benim kayganlaştırıcı gleitgelen harici kullanmamı istemiyor ama ben Vemcaine almak istiyorum. Anestol pomad var evde ama denemedim yanma yapıyor mu?Eşinizin bu konudaki tutumu nasıl? Ben de bu akşam titreyerek uzandım diyebilirim. Ama eşim dakikada 1 milim 1 milim hiç bana hissettirmeden sabırla yaptı, acıdığı anda asla çekmedik, 5 saniye kegel + derin nefes... 5 saniye kegel + derin nefes... bu şekilde 1 saate yakın uğraştık tabi bi anda olmadı.. bi yandan da kafa dağıtıcı bir müzik açtık. O an kafanızın orada olmaması çok önemli. Hatta eşim bana alakasız şeyler sorup duruyordu, neredeyse devlet meselesi konuşacaktık. O an kafanız kesinlikle vajinada olmamalı... ve tabi anestol ve ultrason jeli şart.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?