Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Doktor acibadem hastanesindemi nasil bu kadar uygun tatli anlayisli birimi aparatlarla yani once gittiginiz memnun kalmadiginiz hastane neresi

Acıbadem kadıköy hastanesinde. Sen parayı doktora vermiyorsun hastaneden muayene alıyorsun vajinismus demiyorsun normal kadın doğumdan randevu alıyorsun doktorunu seçip. Oyüzden fiyat daha uygun. Diğerlerine elden peşin vermiştim. Hera klinikti aparat icin gittigim yer. Botoksu da adanada yaptımıştım.

Cok soruyorum ama herada sonuc alamadinizmi bide doktor nasil gittiginiz tatli bir kadinmi

Herada bir cok kişi sonuç aliyormuş ta ben alamadım yapamadim yani. Evet bu doktor cok tatlı bi kadin.
Sordummu unuttum sizin kaç seansta bitti çok şükür sizin bitmiş herayi herkez met ediyor o büyük merkezsden sonra burda sonuc almaniz ginede şükür bi adim aticam seneler sonra hayal kirikligi olmasin diye çok düşünüyorum ne soru sordum size kusura bakmayin

Simdi aradim hastaneyi muanesi 400 tl dediler bizde ozel sigorta 200 odiycem bisey sorcaktim ben gitmeden asistani falan varmi mesai saatinde aramadigim için bilgi vernefiler nasil ilerliycek süreç

Randevu alicaksin sana uygun saate. Sonra doktora muayne olurken soyliceksin vajinismus oldugunu işte . Ondan sonrasi doktorda.

Arkadaslar haziran ayinda bu derdi kendim yenmistim. Burda uzun uzun da yazmistim. 1 sene oncesinde bir doktordan terapi almistim ama onunla olmamisti sonra kendim aparat yaparak halletmistim. Bugun doktoruma gittim. Soyledim ben hallettim diye. Bakalim ne asamaya geldin dedi. Ben giderken yanima okey kayganlastirici kutusunu goturdum cunku onunla yenmistim ona gosterdim anlattim neler yaptigimi. Tek problemim penisin hepsini alamiyordum sorum buydu bi problem mi var diye.. Dogum masasina otur ve bana basardigini goster dedi. Evde 3 5 dk da o aparati sokarken orda 3 sn surdu. Doktorum sasirdi ben daha cok sasirdim tebrik ederim tamamen yenmissin bu aparat buyuk, uzun ve sert zaten vajinanin sonuna kadar giriyor penis uzunlugu biraz fazla galiba ama problem degil kadinda erkekte zten ilk giristen yani ilk 4 5 cm den zevk alir dedi. kocaman bi oh cektim. bunu yaptiysan ben sana normal dogum yaptririm dedi tabi bu sozlerin moral oldugu apacik herneyse bi ultrason yapalim bakalim dedi ondan da tereddut ettim. Uzun ince ucunda kamera olan birsey bana dogru geliyordu kendim yapabilirmiyim dedim tabi dedi verdi bende hallettim sonra icinde cevirdi yumurtaliklarimi kontrol etti. Hersey yolunda tikir tikir calisiyor dedi. Ben koca bir oh daha cektim. Bugun en buyuk korkumu yendim galiba.. Hersey sabir azim ve cesaret. Tek dedigim korkunuzun ustune gidin arkadaslar. Neden korkuyorsaniz onu zorlayin. Gercekten korkularimiz cok yersiz...

Merhaba bende tedaviye başlıcam ve çok heyecanlıyım Melek gibi bir doktor bulunduğum şehirdebanada dedi sadece parmak egzersiziyle yeneceğimi ve eşimin parmağıyla nasıl olcak bilmiyorum ama 1 parmak 2 parmak derken iş biteceğini söyledi Rabbim herkesin yardımcısı olsun ben kendim yenemedim bulunduğum şehirde tam umudumu keserken buldum Rabbimin yardımıyla inşallah herkes yener atlatır

Kendim yenemedim uğraşmak beni sadece yıprattı eşim Ankara’ya gitmeyi kabul etmedi herkesin yaptığı şeyi benim doktor yardımıyla yapacağıma aklı ermedi bulunduğum şehirdeki doktorlar başka şehri önerdi artık umudum tükenirken sanırım bir kapıyı araladım ..daha tedaviye başlamadan bile yeneceğime dair inancım var gücüm var inşallah hepimiz bu durumu çabuk atlatır ve normal evlilik sürecine geçeriz

Ins ins

Inşallah Olucak tabi ki :)

kızlar, kızlar çok mutluyum. 4., yani son boy aparatı da aldım dün gece. tabi uyuşturucu kremle. ama öyle mutlu oldum ki. onunla bile almak hayal gibiydi eskiden. hemen ardından eşli deneme yaptık ama malesef olmadı. her pozisyonu denedik ama nafile. oraya bir türlü girmiyor, kayıyor penis. her erkek böyle mi biilmiyorum, bi süre uğraşıp olmayınca da sönüyor zaten. yine dee mutluyum son boy aparat nasıl gözümde büyüyodu, artık alabiliyorum. uyuşturucusuz denedim olmuyo malesef bu arada kan da gelmedi benden. kızlık zarı ne durumda merak ediyorum.

4. Boyu birkaç kez denedikten sonra geldi benden kan ama gelmeyebilir de bazılarında ilişki esnasında gelmiş bazılarında gelmemiş biz yavaş yavaş esnettiğimiz için gelmiyor galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…