Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Anladımm dr benim kayganlaştırıcı gleitgelen harici kullanmamı istemiyor ama ben Vemcaine almak istiyorum. Anestol pomad var evde ama denemedim yanma yapıyor mu?

Hımm biz kayganlaştıcı olarak ultrason jeli kullanıyoruz, dediklerinizi hiç duymadım ama ultrason jelinin de hiç bi zararı yokmuş doktorumun dediğine göre. Evet anestol sürünce yanma oluyor ama 5 saniye maksimum 10 saniye felan. Sonra acıyı rahatlatması daha önemli bence. Ve cidden işe yarıyor

Evet kesinlikle bi gün cesaret gelirse deniycem ben de

Evet kesinlikle bi gün cesaret gelirse deniycem ben de

Ne güzel tedaviye başlamışsınız doktora gitmişsiniz bence biraz daha asılın bu işe.. ben bugün acıyacak diye titriyordum ama hiç beklediğim gibi olmadı. Bunu gördükçe insanın güveni geliyor cesareti artıyor enerjisi geliyor inanın...

Evet kendim tek parmak iki boğum yapabildim onda da çok inancım gelmişti ama yine kırıldı ara verince. Doktorum ısrarla eş parmağı diyor bakalımm inşallah deneyebilirim

Ins guzel sonuclanir

Hallettikten sonra bu muymuş deniyor diye duymuş ve inanmamıştım. Hakikaten şu an bir iki hafta oldu halledeli. Bu muymuş diyorum ne acı var ne bir şey. Gerçekten de yapabilirsiniz kızlar. Lutfen pes etmeyin bırakmayın. Olumlu düşünün üstüne gidin.umutsuzluk yok.

Kızlar bugün eşimle denedik eşim sonuna kadar soktu feci şekilde kan geldi. Eşimin üzerine oturdum sonuna kadar girdi ama çok kan geldi. Şuan 4-5 saat olmasına rağmen hala kan geliyor kanın rengi pembe gibi temiz kan yani . Bu derece kan gelmesi normal mi? Şimdilik günlük ped taktım onda bile kan damlıyor çok fazla değil ama damlıyor yani. Banyo yaptım gusül abdesti aldjm şuan hala günlük pedime azda olsa kan geliyor. Normal mi bu kızlar?

Benim ertesi gün bile gelmişti. Ben normal diye biliyorum.

Oh çok şükür hala olduğuna inanamıyorum sanki olmamış gibi geliyor hala bana inşallah olmuştur

Olmuş olmuş tebrik ederim.ya çok sevindim:) valla bu öyle bi hastalık ki hiç tanımadığın insana bile nasil seviniyorsun.. inşallah diğer herkes atlatır :)

Olmuş olmuş tebrik ederim.ya çok sevindim:) valla bu öyle bi hastalık ki hiç tanımadığın insana bile nasil seviniyorsun.. inşallah diğer herkes atlatır :)
Önce Allah sonra Sizlerin sayesinde oldu kızlar . Birazda benim hevesim sayesinde . Hepimiz birbirimize destek olalım inşallah bu hastalığı herkes yener. Çok şükür Allah'ıma binlerce şükür. Hepimiz yapabiliriz kızlar. Spreyi de sipariş verdiğim için yarın apotheek'e gidip alıcam mecbur

Cok sevindim
Çok sevindim sizin adınıza ins bebe ginizide kucaginiza alirsiniz

Hangi doktor banada soylermisiniz bide neker yapti ne olur başaranlar memnun kaldiklari doktoru soylesinler hepimizin sikintisi bir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…