- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #244.081
Siz naptınız bende 8 cm ölçtüm valla anca alabildim sanırım rahim ağzına denk geliyor, vajina neden uzamıyor siz naptınızOturup olcucem en sonunda :) 4u alinca garanti oluyor ama kuzum bana gore oyle tabi ama benm duydugumda ozel klinikler 3den sonra denemeye izin verioms 4u pek kullandirmiolrms ama o kadr cok olmasini istiorz ki riske atmak istemiorz bak ben 3 olmadi diye denemeye cesaret edemiorm olsa o zaman esimle.de olck dicem
O doktora gittiniz mi acaba sonuç noldu yazarmisinizYaaa gidin banada söyleyin bende 5inde gidicem ayın randevu aldım o güne korkuyorum açıkcası
Aaa şey o duvar kasmakla alakalı değilmiş, rahim ağzına denk geliyormuş yani penis vajinamın uyarılmamış normal halindeykendi sınırına gelmiş zaten kadın vajinası 7.5 ile 10 cm arasıymış, penisin tamamı nasıl giriyor eğer öyleyse dedim e cevap hazırdı vajina uyarıldığında uzar esner, işin ilginç yanı belki 100 kişiye sordum kimsede çıkıp yav kardeşim orası rahim ağzıdır zaten oraya giremez zorlamayın demediTebrik ederim :) yarısını yapmışsan artık bu iş bitmiştir
O baskı bence normal hala kastığın için ve görev olarak gördüğün için biyerden sonra ilerlemek olmuyor. Birde bende şey oluyordu nekadar aldım busefer bir parmak daha aldım oluyordum eşim rahat bırak dedi takılma bukadar ve doğru bir süre sonra gel-gitlerle ve zevk almayla bir bakıyorsun yavas yavas oluyor, ama oranın ıslanması kayganlaşması çok önemli.
Artı eğer tam kayganlık olmuyorsa kadın kayganlaştırıcı jeller var tavsiye ederim inanılmaz etkiği kilit girmeyen kapıya pas sökücü sürmüş gibi
Ve ve tavsiyem eğer böle yol kat ettiysen hergün olmadı gün aşırı dene korkun ve gerginliğin tam geçsin yoksa ara verdikce korku ilk günki tazeliği ile duruyor.
Açıklama için teşekkürler bende bilgilenmiş oldum :) sen rahat olursan herşey oluyorAaa şey o duvar kasmakla alakalı değilmiş, rahim ağzına denk geliyormuş yani penis vajinamın uyarılmamış normal halindeykendi sınırına gelmiş zaten kadın vajinası 7.5 ile 10 cm arasıymış, penisin tamamı nasıl giriyor eğer öyleyse dedim e cevap hazırdı vajina uyarıldığında uzar esner, işin ilginç yanı belki 100 kişiye sordum kimsede çıkıp yav kardeşim orası rahim ağzıdır zaten oraya giremez zorlamayın demeditevekkeli kimsenin başına gelmedi heralde bi ben yaşadım, sanırım şimdi yapmam gereken yeterince ıslanmaya ve uyarılmaya dikkat etmek ve denemek sürekli, cevap için teşekkürler
Canim merhaba, bende 5 6 gun once doktora gidip penisin hepsini alamiyorum niye diye sordugumda o da bana bakalim aparatta ne kadar ilerliyosun dedi ve aparati sokmami istedi. Bende 11 cm falan sokabiliyorum e tmm zaten sonuna kadar giriyor hic bir problem yok vajina zaten ucu delik corap gbi sen vajina sonuna kadar aliyosun penisin h3psinin girmesine gerek yok zamanla istekle olur olmasada problem yok iliski icin bebek icin zaten bu kadari yeterli erkekte kadinda ilk giristen hoslanir dedi. Bende bi oh cekmistimAaa şey o duvar kasmakla alakalı değilmiş, rahim ağzına denk geliyormuş yani penis vajinamın uyarılmamış normal halindeykendi sınırına gelmiş zaten kadın vajinası 7.5 ile 10 cm arasıymış, penisin tamamı nasıl giriyor eğer öyleyse dedim e cevap hazırdı vajina uyarıldığında uzar esner, işin ilginç yanı belki 100 kişiye sordum kimsede çıkıp yav kardeşim orası rahim ağzıdır zaten oraya giremez zorlamayın demeditevekkeli kimsenin başına gelmedi heralde bi ben yaşadım, sanırım şimdi yapmam gereken yeterince ıslanmaya ve uyarılmaya dikkat etmek ve denemek sürekli, cevap için teşekkürler
1 senedir ilişkiye giremiyormusunuz yani :/Kizlar vemcaine mi yoksa anestolu mu onerirsiniz? Daha evvel vemcain le denemistik ama sanirim daha uyusmadan yapmak isteyince acimisti ve esim de sinirlenip birakti. O gun bugun bi daha vemcaine denemedik. Hangisini onerirsiniz? Bu aksam bu is ya bitecek ya bitecek. Bir sene oldu
Malesef1 senedir ilişkiye giremiyormusunuz yani :/
Ben de bunu cok duyuyorum. Bu kadar basit miymis bu muymus diyormus yenenler. Allahim bana da nasip eder miHallettikten sonra bu muymuş deniyor diye duymuş ve inanmamıştım. Hakikaten şu an bir iki hafta oldu halledeli. Bu muymuş diyorum ne acı var ne bir şey. Gerçekten de yapabilirsiniz kızlar. Lutfen pes etmeyin bırakmayın. Olumlu düşünün üstüne gidin.umutsuzluk yok.
Bu kisma bayildimEşinizin bu konudaki tutumu nasıl? Ben de bu akşam titreyerek uzandım diyebilirim. Ama eşim dakikada 1 milim 1 milim hiç bana hissettirmeden sabırla yaptı, acıdığı anda asla çekmedik, 5 saniye kegel + derin nefes... 5 saniye kegel + derin nefes... bu şekilde 1 saate yakın uğraştık tabi bi anda olmadı.. bi yandan da kafa dağıtıcı bir müzik açtık. O an kafanızın orada olmaması çok önemli. Hatta eşim bana alakasız şeyler sorup duruyordu, neredeyse devlet meselesi konuşacaktık. O an kafanız kesinlikle vajinada olmamalı... ve tabi anestol ve ultrason jeli şart.
yaa seni çok iyi anlıyorum ilk günlerim aklıma geldikçe bende 2 aydır evliyim ama ilk hafta mahvoldum cok kasıldım cok acıdı arkadaslarmla konusuyorum ben pek çekinmem :) benm gibi olanda cok ilk önce ben kesin vajinusmusum filan dedm ama sonra acısın dedm hiçmi byerimiz acımadı en fazla ne kdr acıyabilir ağlarım bagırırm azcık gecer dedm dayak yemiş gibi düşün dedim neyseki atlattım sanırım ama hala ilk girişte bi kasmıyo değilim ama sonradan geciyor walla 1 sene cok uzun bi süre ben 3 gün yapmayınca pskolojim bozuluyodu herkes yapıyo ben neden yapamıyorum dye hırslanıyodum iyiceMalesefama bunun yuzde 20 si esimin sucuysa( anlayisli davrandi baski yapmadi) yuzde 80 i benim sucum. Bir iki kere burdaki basari hikayelerinden heveslendim guc geldi parmak egzersizi yaptim. Onda da kan ter icinde kaliyodum 10 dk da birakiyodum. Esli deneme de soylemeye utaniyorum ama bu bir senede en fazla 5 6 kez denemisizdir. Bu konularla alakasi olmayan biri duysa inanamaz. Saka gibi gelir. Zaten kimseyle paylasamadim burdan baska. Burda kimse sizi yargilamiyor sasirmiyor cunku hepimizin ortak derdi,birbirimizi anliyoruz. Bir de cocuk mevzusu da beni yipratiyor. Biraz kilolu cikmis bir resmimi koysam hemen arkadas ya da akrabalar yoksaa bebis mi geliyor diyorlar. Bi de bilseler ki:)))) gulerim aglanacak halime. Benden bir ay once evlenen tanidigimizin kizinin iki gun once dogum resmini gordum. Acirsa acisin ne olacaksa olsun artik diyorum. Yoruldum.
bndede benzer bi hikaye var o anda saçma sapan muhabbet yapmıstı eşim ama benim umrumda olmamaıstı ne diyon yaa ben ne derttem sen ne derttesn dye kızmıstım bideBu kisma bayildimhic nesem yoktu bir anda bunu okuyunca nesem yerine geldi korkum gider gibi oldu. Allah size ve burdaki isten tum arkadaslarima bunu tamamen yenmeyi ve saglikli bebisler kucaklamayi nasip etsin
Burada 4 sene sonra yenen arkadaslar da var. Ve yillarin ertelemeyle nasil hizli gecebildigini bizzat yasayarak anladim. Ben kendi korkumun tam kaynagini bulamiyorum nedense. Acimasi korkusu buyuk evet. Mesela 20 lik dis ameliyatina giderken de korkudan bayilcak gibi olmustum. Ustelik benim gomuk disti kesilerek alindi. Ama lokal anesteziyle ve azcik sarsilmaylayaa seni çok iyi anlıyorum ilk günlerim aklıma geldikçe bende 2 aydır evliyim ama ilk hafta mahvoldum cok kasıldım cok acıdı arkadaslarmla konusuyorum ben pek çekinmem :) benm gibi olanda cok ilk önce ben kesin vajinusmusum filan dedm ama sonra acısın dedm hiçmi byerimiz acımadı en fazla ne kdr acıyabilir ağlarım bagırırm azcık gecer dedm dayak yemiş gibi düşün dedim neyseki atlattım sanırım ama hala ilk girişte bi kasmıyo değilim ama sonradan geciyor walla 1 sene cok uzun bi süre ben 3 gün yapmayınca pskolojim bozuluyodu herkes yapıyo ben neden yapamıyorum dye hırslanıyodum iyice
Burada 4 sene sonra yenen arkadaslar da var. Ve yillarin ertelemeyle nasil hizli gecebildigini bizzat yasayarak anladim. Ben kendi korkumun tam kaynagini bulamiyorum nedense. Acimasi korkusu buyuk evet. Mesela 20 lik dis ameliyatina giderken de korkudan bayilcak gibi olmustum. Ustelik benim gomuk disti kesilerek alindi. Ama lokal anesteziyle ve azcik sarsilmayla10 dk da bitti ve bu muydu dedim. Ya da ne bileyim basim agrir ama baya agrir ve ilacsiz dayanmaya calisirim. Aslinda aciya dayanikli sayilirim diye dusunuyorum ama bu korku sanki bilinmeze duyulan bir korku gibi. Yani benim acimdan oyle.
bende 8 cm alabiliyorum benim vajina stabil haldeyken kısa demekki ama kafayı yemiştim ya herkez tamamını alabiliyor bende sıkıntımı var diye ama benimkide güya tecrübeli oda bilmiyormulCanim merhaba, bende 5 6 gun once doktora gidip penisin hepsini alamiyorum niye diye sordugumda o da bana bakalim aparatta ne kadar ilerliyosun dedi ve aparati sokmami istedi. Bende 11 cm falan sokabiliyorum e tmm zaten sonuna kadar giriyor hic bir problem yok vajina zaten ucu delik corap gbi sen vajina sonuna kadar aliyosun penisin h3psinin girmesine gerek yok zamanla istekle olur olmasada problem yok iliski icin bebek icin zaten bu kadari yeterli erkekte kadinda ilk giristen hoslanir dedi. Bende bi oh cekmistim
Merhaba ben 2 ayda atlattım bu hafta bitti gitti çok şükür dün bir yazı paylaştım belki okumalısın, eşini boşver istediği kadar kızsın sinirlensin neticede bu süreçte konuşarak anlaşıcaksınız ve illaki yardımcı olucak, benimki gerçekten çok anlayışsızdı ben onun durumunuda anlamayı seçtim onun yerine çünkü daha önce çok tecrübesi olmuş ve başına hiiiç böyle bir zorluk gelmemiş yani hiç bir fikri yok, bir gün aldım karşıma durumun ne olduğunu ve nasıl çözüleceğini süreci ankattım, sonrada sordum dedimki hayatım senide anlıyorum ama şunu sorucam sana eğer ben çok sağlılkı cinsel ilişki kurabiliyor olsaydım alkah bu ya senin sıkıntın olsaydı mesela ereksiyon olamama problemin olsaydı, sen çözmek için çaba harcarken ben sana sinirlenseydim bencillik etseydim sana kötü davransaydım ve suçlasaydım hoş olurmuydu dedim, ve bingo benimki bir anda şoka girdi ondan sonra çok hakslısın hiç böyle düşünmemiştim dedi, ve aa ben dilatör, parmak, alkol, ilaç, sprey hiiiç kullanmadım, sadece zeytinyapı ile denedim oldu bitti, olay zihninde, zihnindeki yanlış ürkütücü bilgileri değiştirmek için oku, meditasyon, olumlama telkinkeri yap ve mutlaka kararlı ol, kendi zihnimizin efendisiyiz bunu sakın unutma...Kizlar vemcaine mi yoksa anestolu mu onerirsiniz? Daha evvel vemcain le denemistik ama sanirim daha uyusmadan yapmak isteyince acimisti ve esim de sinirlenip birakti. O gun bugun bi daha vemcaine denemedik. Hangisini onerirsiniz? Bu aksam bu is ya bitecek ya bitecek. Bir sene oldu
merhabalar bşy sormak istiyorum bu vajinusmusda hiç bir sekilde girilmiyormu ilişkiye bende 2 aylık evliyim ilk haftalarda com zorlandım jeller kas gevşeticiler denyerek oldu cok kasılıyordum su an o kdr korkum kalmadı ama hala ilk girerken kasılıyorum bi yanma hissediyorum ama devam edip sıvı cogalınca geciyor ama cok zevk alamıyorum yani aylarca ilişkşiye girmesem aramam bu normalmi acaba :)
[/QUOTE
Vajinismus bilinç altının ilişki esnasında korkularını tetikleyerek vücutta yaptıpı kasılma sebebi ile ilişkiyi imkansız hale getimesi zaten, yani sen vajinanı destekleyen kaslarını istem dışı kasınca giriş zorlaşıyor çok, aslında basit bir eylem, nefes al ver korkuya odaklanma vücudunu nefes verirken rahatlamaya odaklan giriş olucaktır zaten acısız sızısız aprısız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?