Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Siz naptınız bende 8 cm ölçtüm valla anca alabildim sanırım rahim ağzına denk geliyor, vajina neden uzamıyor siz naptınız

Aaa şey o duvar kasmakla alakalı değilmiş, rahim ağzına denk geliyormuş yani penis vajinamın uyarılmamış normal halindeykendi sınırına gelmiş zaten kadın vajinası 7.5 ile 10 cm arasıymış, penisin tamamı nasıl giriyor eğer öyleyse dedim e cevap hazırdı vajina uyarıldığında uzar esner, işin ilginç yanı belki 100 kişiye sordum kimsede çıkıp yav kardeşim orası rahim ağzıdır zaten oraya giremez zorlamayın demedi tevekkeli kimsenin başına gelmedi heralde bi ben yaşadım, sanırım şimdi yapmam gereken yeterince ıslanmaya ve uyarılmaya dikkat etmek ve denemek sürekli, cevap için teşekkürler

Açıklama için teşekkürler bende bilgilenmiş oldum :) sen rahat olursan herşey oluyor birde zevk almaya bak zevk aldıkcada seninde canın istiyor acı gidiyor

Canim merhaba, bende 5 6 gun once doktora gidip penisin hepsini alamiyorum niye diye sordugumda o da bana bakalim aparatta ne kadar ilerliyosun dedi ve aparati sokmami istedi. Bende 11 cm falan sokabiliyorum e tmm zaten sonuna kadar giriyor hic bir problem yok vajina zaten ucu delik corap gbi sen vajina sonuna kadar aliyosun penisin h3psinin girmesine gerek yok zamanla istekle olur olmasada problem yok iliski icin bebek icin zaten bu kadari yeterli erkekte kadinda ilk giristen hoslanir dedi. Bende bi oh cekmistim

Kizlar vemcaine mi yoksa anestolu mu onerirsiniz? Daha evvel vemcain le denemistik ama sanirim daha uyusmadan yapmak isteyince acimisti ve esim de sinirlenip birakti. O gun bugun bi daha vemcaine denemedik. Hangisini onerirsiniz? Bu aksam bu is ya bitecek ya bitecek. Bir sene oldu

merhabalar bşy sormak istiyorum bu vajinusmusda hiç bir sekilde girilmiyormu ilişkiye bende 2 aylık evliyim ilk haftalarda com zorlandım jeller kas gevşeticiler denyerek oldu cok kasılıyordum su an o kdr korkum kalmadı ama hala ilk girerken kasılıyorum bi yanma hissediyorum ama devam edip sıvı cogalınca geciyor ama cok zevk alamıyorum yani aylarca ilişkşiye girmesem aramam bu normalmi acaba :)

1 senedir ilişkiye giremiyormusunuz yani :/

1 senedir ilişkiye giremiyormusunuz yani :/
Malesef ama bunun yuzde 20 si esimin sucuysa( anlayisli davrandi baski yapmadi) yuzde 80 i benim sucum. Bir iki kere burdaki basari hikayelerinden heveslendim guc geldi parmak egzersizi yaptim. Onda da kan ter icinde kaliyodum 10 dk da birakiyodum. Esli deneme de soylemeye utaniyorum ama bu bir senede en fazla 5 6 kez denemisizdir. Bu konularla alakasi olmayan biri duysa inanamaz. Saka gibi gelir. Zaten kimseyle paylasamadim burdan baska. Burda kimse sizi yargilamiyor sasirmiyor cunku hepimizin ortak derdi,birbirimizi anliyoruz. Bir de cocuk mevzusu da beni yipratiyor. Biraz kilolu cikmis bir resmimi koysam hemen arkadas ya da akrabalar yoksaa bebis mi geliyor diyorlar. Bi de bilseler ki:)))) gulerim aglanacak halime. Benden bir ay once evlenen tanidigimizin kizinin iki gun once dogum resmini gordum. Acirsa acisin ne olacaksa olsun artik diyorum. Yoruldum.

Ben de bunu cok duyuyorum. Bu kadar basit miymis bu muymus diyormus yenenler. Allahim bana da nasip eder mi benim hayatm egzersizleri daha yolun basinda birakmak oldu. Dilator seti alacaktim onu da almadim. Oturdum mucize bekledim sanki. Bir sene gecti. Sadece agri kesici kremle yenen var mi acaba? Belki bi umut olur.

Bu kisma bayildim hic nesem yoktu bir anda bunu okuyunca nesem yerine geldi korkum gider gibi oldu. Allah size ve burdaki isten tum arkadaslarima bunu tamamen yenmeyi ve saglikli bebisler kucaklamayi nasip etsin

yaa seni çok iyi anlıyorum ilk günlerim aklıma geldikçe bende 2 aydır evliyim ama ilk hafta mahvoldum cok kasıldım cok acıdı arkadaslarmla konusuyorum ben pek çekinmem :) benm gibi olanda cok ilk önce ben kesin vajinusmusum filan dedm ama sonra acısın dedm hiçmi byerimiz acımadı en fazla ne kdr acıyabilir ağlarım bagırırm azcık gecer dedm dayak yemiş gibi düşün dedim neyseki atlattım sanırım ama hala ilk girişte bi kasmıyo değilim ama sonradan geciyor walla 1 sene cok uzun bi süre ben 3 gün yapmayınca pskolojim bozuluyodu herkes yapıyo ben neden yapamıyorum dye hırslanıyodum iyice

Bu kisma bayildim hic nesem yoktu bir anda bunu okuyunca nesem yerine geldi korkum gider gibi oldu. Allah size ve burdaki isten tum arkadaslarima bunu tamamen yenmeyi ve saglikli bebisler kucaklamayi nasip etsin
bndede benzer bi hikaye var o anda saçma sapan muhabbet yapmıstı eşim ama benim umrumda olmamaıstı ne diyon yaa ben ne derttem sen ne derttesn dye kızmıstım bideD

Burada 4 sene sonra yenen arkadaslar da var. Ve yillarin ertelemeyle nasil hizli gecebildigini bizzat yasayarak anladim. Ben kendi korkumun tam kaynagini bulamiyorum nedense. Acimasi korkusu buyuk evet. Mesela 20 lik dis ameliyatina giderken de korkudan bayilcak gibi olmustum. Ustelik benim gomuk disti kesilerek alindi. Ama lokal anesteziyle ve azcik sarsilmayla 10 dk da bitti ve bu muydu dedim. Ya da ne bileyim basim agrir ama baya agrir ve ilacsiz dayanmaya calisirim. Aslinda aciya dayanikli sayilirim diye dusunuyorum ama bu korku sanki bilinmeze duyulan bir korku gibi. Yani benim acimdan oyle.

Bende vajinusmus hastaydım daha yeni atlattm ilk zamanla benim gözümde asla olmayacak biseydi altıncı aydan sonra tedaviye başladım parmak egzersizi falan belli bir yerden sonra doktıru bıraktım her seansı cok yüksek meblaydı iyikide gittmişim diyorm yoksa asla basaramazdım doktoru bıraktıgımda yarısına kadar alıyordum gün aşırı denemeyle badardm korkulacak gercekten hic bisey yok diyorumki ben badardıysam herkes yapar gözumde ole cok büuütmüştüm her gun erteleye erteye kabusum olıyordu şuan ise onbiraylık evliyim

bende 8 cm alabiliyorum benim vajina stabil haldeyken kısa demekki ama kafayı yemiştim ya herkez tamamını alabiliyor bende sıkıntımı var diye ama benimkide güya tecrübeli oda bilmiyormul şaka bir yana bu olay süresinde şunu anladım gerçekten biraz cahil bir toplumuz cinsel konularda keşke olmasakta çocuklarımız sağlıklı ilişkiler kurabilse, erkek zaten başından uyarılıyomuş kadında vajinanın ilk 2 4 cm arası uyarılıyomuş gerisi his yokmuş bu açıdan, yani illaki almana gerek yok tamamını evet ama işte bazı eşler illa hepsi diyorsa benimki gibi böyle uğraşıyoruz çok şükür diyorum şu günleri gördüm

Merhaba ben 2 ayda atlattım bu hafta bitti gitti çok şükür dün bir yazı paylaştım belki okumalısın, eşini boşver istediği kadar kızsın sinirlensin neticede bu süreçte konuşarak anlaşıcaksınız ve illaki yardımcı olucak, benimki gerçekten çok anlayışsızdı ben onun durumunuda anlamayı seçtim onun yerine çünkü daha önce çok tecrübesi olmuş ve başına hiiiç böyle bir zorluk gelmemiş yani hiç bir fikri yok, bir gün aldım karşıma durumun ne olduğunu ve nasıl çözüleceğini süreci ankattım, sonrada sordum dedimki hayatım senide anlıyorum ama şunu sorucam sana eğer ben çok sağlılkı cinsel ilişki kurabiliyor olsaydım alkah bu ya senin sıkıntın olsaydı mesela ereksiyon olamama problemin olsaydı, sen çözmek için çaba harcarken ben sana sinirlenseydim bencillik etseydim sana kötü davransaydım ve suçlasaydım hoş olurmuydu dedim, ve bingo benimki bir anda şoka girdi ondan sonra çok hakslısın hiç böyle düşünmemiştim dedi, ve aa ben dilatör, parmak, alkol, ilaç, sprey hiiiç kullanmadım, sadece zeytinyapı ile denedim oldu bitti, olay zihninde, zihnindeki yanlış ürkütücü bilgileri değiştirmek için oku, meditasyon, olumlama telkinkeri yap ve mutlaka kararlı ol, kendi zihnimizin efendisiyiz bunu sakın unutma...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…