- 18 Kasım 2015
- 13.595
- 17.104
- 298
- 36
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #244.121
İlk hafta olmuş zaten bizim ara ars oluyordu bebek isteği ağır basınca üzerine gittim sadece acı değil baskı vardı ilk zamanlar. En önemli şey eşinize güvenmeniz hep okudum bu hastalığın ardında ya Cinsellikle ilgili tabular vardır yada eşinizle problemler vardır diye inanamıyodum ama doğruymuş. Eşimin ailesiyle ilgili çok problem yaşadık biz çözünce ona güvendim ve oldu çok şükür. Birwz çaba eşe güvenmekle hallolurNasil yendiniz vajinismusi acaba nasil bitti
Evet oldu canım yandı ama olduVe oldumu birden??? Bende oyle hep dusunerek basliyorum ama olmuyorr..
Sizin adiniza cokkk sevindim bebek varmi pekiİlk hafta olmuş zaten bizim ara ars oluyordu bebek isteği ağır basınca üzerine gittim sadece acı değil baskı vardı ilk zamanlar. En önemli şey eşinize güvenmeniz hep okudum bu hastalığın ardında ya Cinsellikle ilgili tabular vardır yada eşinizle problemler vardır diye inanamıyodum ama doğruymuş. Eşimin ailesiyle ilgili çok problem yaşadık biz çözünce ona güvendim ve oldu çok şükür. Birwz çaba eşe güvenmekle hallolur
Yaaa bu aci ne acisi paylasirmisiniz ne korku bitemedi bende ağda yaparkenmi aci gerci benim. Hic acim olmuyo tarifi nasildirEvet oldu canım yandı ama oldu
Canım ben bunca zamanki denemelerde gelen kanı kızlık zarım bozulduda geldi demiştim bozulmamışki bozulurken azıcık acıdı olacak o kadar herkesin acır oyle dusun korkma ölüm yok sonundaYaaa bu aci ne acisi paylasirmisiniz ne korku bitemedi bende ağda yaparkenmi aci gerci benim. Hic acim olmuyo tarifi nasildir
Ah biliyorum ölüm yok ama korku ışte beynim yok diye ama inan elimde degil iyi bi doktot arastiriyorum ins bulurum ve sizin gibi yendim diye yazarimCanım ben bunca zamanki denemelerde gelen kanı kızlık zarım bozulduda geldi demiştim bozulmamışki bozulurken azıcık acıdı olacak o kadar herkesin acır oyle dusun korkma ölüm yok sonunda
Bide benim kızlık zarimda yok ya bilmeliyim yenmeliyim ama güzel allahim ins biximde duamizo kabul ederCanım ben bunca zamanki denemelerde gelen kanı kızlık zarım bozulduda geldi demiştim bozulmamışki bozulurken azıcık acıdı olacak o kadar herkesin acır oyle dusun korkma ölüm yok sonunda
Doktorlar cok para alıyormus 5bın 6 bınAh biliyorum ölüm yok ama korku ışte beynim yok diye ama inan elimde degil iyi bi doktot arastiriyorum ins bulurum ve sizin gibi yendim diye yazarim
Nasıl yokBide benim kızlık zarimda yok ya bilmeliyim yenmeliyim ama güzel allahim ins biximde duamizo kabul eder
Henüz yok inş olur denemeye başladık 3.ayımızSizin adiniza cokkk sevindim bebek varmi peki
Ben asilama tedavisi oldum eşim cok çocuk istiyordu tedavide gitti tabiki hepsi anestezi altinda oldu şükür kizim 8 yasindaNasıl yok
Hadi ınş güzel haberlerinizi paylasirsinizHenüz yok inş olur denemeye başladık 3.ayımız
Ben doktora ilk senemde gittim zaten ama ilk doktorda piskolokta parmak diyince kactim simdiki doktorlar harika parmak yok dedi gificegim doktor bakalim ınş maddi olarak haxirlanalimDoktorlar cok para alıyormus 5bın 6 bın
Canim merhaba.. kremi surup bekle sonrada peceteyle sil sonra iliskiyi deneyin.. allah yardimcin olsun. İnsallah halledersiniz. Kendini rahatlatKızlar anestol uyuşturucu krem ya hani p...si indirir mi acaba bilginiz varmı
Bir türlü giriş yapamıyoruz
Alıntı
Evet canim ben ilk iliskimde vemcaine kullandim. Cubugu var sonuna kadar sokuyosun. İncecik cubuk hissetmezsin bile sakin korkma. En sonuna bir fıs sonra biraz cikp bir fıs daha sonra biraz cikip bir fıs daha. Biiraz yakiyor ama hemen geciyor. Vemcaine cok daha etkili. Bende kremle yapamamistim cunku icine suremedim. İcine suremeyince bi faydasi olmadi tabiMerhaba canım hep anestolu deniyorum bir türlü olmuyor tamam dedigin gibi yapayım o zaman
Peki vemcaine sprey dediginiz dahamı faydalı olur p...si etkilermi bilmiyorum alsam sıkabilir miyim çok içine mi sıkıcaz acaba
Bide ben 1 kez denedim dedgim gbi. Sende kendini uyusturarak iliskiye devam etme. Benm eski mesajlarimi okuyabilirsin. Ben kendim aparat yapmistim. O şekilde ilerledim. Vemcaine ile 1 kez iliskiyi gerceklestrdikten sonra bi daha kullanmadim. Biraz zorlaniyosun ancak bilinc olarak daha once penis zaten girdi iliskiden sonra da bi aci hissetmedim diye kendini telkinle sonra kullanmamaya bak. Ve en onemlisi penisi icine almaya calis. Penisi sokmak degil bak penisi icine almaya adapte ol. Bu butun bakis acini degistirir emin olMerhaba canım hep anestolu deniyorum bir türlü olmuyor tamam dedigin gibi yapayım o zaman
Peki vemcaine sprey dediginiz dahamı faydalı olur p...si etkilermi bilmiyorum alsam sıkabilir miyim çok içine mi sıkıcaz acaba
MerhabaArkadaşlar, 20 günlük evliyim, evlenmeden önce böyle bir belayla karşılaşacağımı biliyordum. Evlenir evlenmez haklı olduğumu gördüm ve zaman kaybetmeden terapiye başladım 13 gündür terapi sürüyor. 3. Boy dilatoru, kendi iki parmağımı, eşimin iki parmağını, hatta kendi 3 parmağımı bile alabiliyorum. Terapi sürecinde doktorun ev ödevleri için verdiği dilatorler ile kendi kliniğindeki dilatorler farklı. Ev ödevlerine verdiği dilatorler rabır marka beyaz-krem renkli ve sert. Kliniktekiler toplam 5 boy ve renkli renkli, silikon dilatorler. Kliniktekilerin 5ini de alabiliyorum. Doktorum çok iyi ilerlediğini ve ilişkinin sırası geldiğini söyledi. Ama klinikte ev ödevleri için verilen 6. Boy sert olan dilatorlerden bir tane vardı ve ben onu çalışmak için istedim. İstemez olaydım( 3te 1 i bile zar zor girdi çok canımı acıttı, cesaretimi kırdı daha sonra eşimle denedik ve aynı hisler.. en başa dönmüş gibi hissediyorum ne olur fikir verin ne yapmalıyım şimdi ben ((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?