Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Bana bile nasip olduysa size de olur . Tabi ki Allah size de nasip edicek . Bence olay doğru tedaviyi bulmanız. Kendinize hangisi en uygunsa o . Ben dilatör seti aldım onda yenemedim mesela. Korkmuştum ondan.

Merhaba sadece zeytinyağı ile yendim bakma sen herkezin dilatör, parmak egzersizi yaptığına, ben hiç yapmadım daha doğrusu yapamadım elimi ne zaman vajinama götürsem mide bulantım ve baş dönmem başladı, tamamen psikolojik bir tepki yani penise verdiğin tepkiyi kendi elinede veriyosun çok normal çünkü zaten derdimiz bilinçaltımıza gizli gizli işlemiş olan yanlış bir sürü bilgi, duygu, olay görüntü vs...
Dilatör yada parmak yapmasanda iyileşebilirsin, kimse mümkün değil diyemez keza karşısına ben çıkarım, ben yaptım oldu
Şimdi
Derin bir nefes al ve karar ver
Ben hasta değilim ve bu işi başarıcam kendim için yapıcam bunu de tekrarla her an her aklına geldiğinde
Sonra kendine sor seni gerçekten rahatsız eden ne hangi an hangi duygu ile tepki verip kasılıyorsun
Sebebi buldunmu şimdi sıra tam tersine ikna etmekte zihnini
Vajinanı incele hem ayna ile hemde internetten anotomik yapısı ile ilgili görselleri incele bol bol yap elini korkak alıştırma, sonra aç google neyden korkuyorsun ne yi merak ediyorsun araştır oku ama bak özellikle yazıcam İşin UZMAN ı olmuş kililerin yani tıp hekimlerinin yazılarını oku, gerisini takma herkezin yaşadığı farklıdır sonuçta, kas egzersizi yap kontrol için adı kegel ve çok basit bir egzersiz aksatma yap, meditasyon yap mutlaka play storeda var bir sürü sana sakin kalman zihnini kontrol etmen olumlu düşünebilmen ve nefes kontrolü için çok faydası olucak görüceksin, sonra sadece penisi vajina ağzına değdirmeye alıştır kendini denemeler yap gerisini zorlama sadece oraya ıslak ve kaygan bir şey değmeye alışsın vajinan, you tube da kadın ve cinsellik ile ilgili olumlama ve telkinler var seç bir tane her gün bir kez iki kez dinle, bir kaç cümle kur olumlu olsun bunu başaracağına dair her gün kendi sesini duyarak kendine tekrarla hatta yaz, bol bol dopru bilgi yüklemeyi sakın unutma zihnine çünkü işimiz aslında dilatörle parmakla filan değil sadece zihnimizi ikna etmekle birazda cesur ol o iş tamamdır ben sürekli şunu derdim başta acıycak acıycak fakat sonra baktım herkez acımıyormuş diyor bende bir değişiğini tekrar ettim kendime acırsa acısın iğne olurkende acıyor kontrol bende acırsa dururum... ve sonuç olarak bu çok basit bir işmiş çok saçma bir süreçle kendimi heba etmişim dedim korkma karar ver ve başla

Arkadaşlar buraya bir çok gittigim doktoru paylaşmıştım. Sonunda yendim. Istanbulda yaşayanlar veya gidebilecek olanlar. Doktorumu yazayım isterseniz bi gidin . Öyle 5binler 6 binler yok hem. Ben cok para döktüm oncesinde. Siz yapmayın.

Acıbadem hastanesi kadıköyde Dr BIlgiye Ergin.

Birinizden biri iyileşir de giderse çok sevinirim. 3 yıl çektim bu hastalığı sonunda atlattım . Allah hepinize acil şifa versin. Umudunuzu kaybetmeyin.

O duvar rahim girişiymiş. Ordan içeri ileri gitmeyecekmiş p... bende bugün öğrendim. Zamanla zevk aldıkça vaj... boyu genişliyormuş

Sprey mi yoksa anestol krem mi daha etkili kızlar ve korunmasız denerken bi etkisi oluyomu bunların sprey yada kremi yikiyormuyuz denemeden önce.sürdükten veya siktiktan sonra ne kadar bekliyoruz uyusmasini

Kızlar son durum bildirmek istiyorum bu iş bitmiştir tamamen oldu artık eşime daha hızlı diyorum zevk alma aşamasına geçtim şükür darısı tüm bekleyenlerim başına

O duvar rahim girişiymiş. Ordan içeri ileri gitmeyecekmiş p... bende bugün öğrendim. Zamanla zevk aldıkça vaj... boyu genişliyormuş
evet öyleymiş bende taktım o gün neden böyle diye araştıra araştıra bi baktım aynı dediğin gibi allahım sen cahilliğimizi affet yarabbim beden emanet etmişsin ama hakkında hiç bir şey bilmiyoruz

Kayganlasitirici değil de uyuşturan bisey tavsiye etmiyomusunuz etkili degilmi

Ben uyuşturucu krem kullandım ama biz vajinismuslularin olayı acı degil ki korku . Sonucta krem orayi uyusturuyor sadece . Beynimize korkularimiza bir sey yapmiyor ki. En azindan bende bi faydasi olmadi anestol vs cok denedim. En cok sadece kayganlastirici surdugumde işe yaradı

Arkadaşlar benim 2 sorum var merak ediyorum. 1. Kızlık zarı duran Bi kişi hamile kalabilir mi bnm ki esnek sadece zedelenmiş doktorum öle dedi. 2 sorum ise bebek istıyoz ve eşimle ilişki yaşadığımızda biitiğinde sper.... Mlerin hepsi girmesi mi gerke ay çok kafam karışık yardımcı olursanız sevinirim

Kızlık zarı hamileliğe engel değildir zaten delikli bir yapısı var spermler ordan geçebilir, giriş kısmına boşalma ile hamile kalanlar bile var. Ayrıca önemli olan spermin yumurtaya ulaşıp döllenmesi çok olması değil hepsi girmese bile bi kısmı girse de yeterlidir herhalde hamilelik için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…