- 4 Haziran 2017
- 577
- 234
- 103
- 41
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #244.101
Tebrik ederim ne güzel maşallahArkadaslar hamilelik haberini aldim
Ben de bunu cok duyuyorum. Bu kadar basit miymis bu muymus diyormus yenenler. Allahim bana da nasip eder mibenim hayatm egzersizleri daha yolun basinda birakmak oldu. Dilator seti alacaktim onu da almadim. Oturdum mucize bekledim sanki. Bir sene gecti. Sadece agri kesici kremle yenen var mi acaba? Belki bi umut olur.
Merhaba sadece zeytinyağı ile yendimBen de bunu cok duyuyorum. Bu kadar basit miymis bu muymus diyormus yenenler. Allahim bana da nasip eder mibenim hayatm egzersizleri daha yolun basinda birakmak oldu. Dilator seti alacaktim onu da almadim. Oturdum mucize bekledim sanki. Bir sene gecti. Sadece agri kesici kremle yenen var mi acaba? Belki bi umut olur.
O duvar rahim girişiymiş. Ordan içeri ileri gitmeyecekmiş p... bende bugün öğrendim. Zamanla zevk aldıkça vaj... boyu genişliyormuşBendede çiş hissi kalmadı yarısından biraz fazla alabiliyorum ama orda tık bişey var ya nedir o bide sanırım her denemede biraz daha alışıp gevşedikçemi oluyor acaba başlarda giriştede acı vardı kastıpım için ama o kalmadı mesela şimdide yarısından sonraki o duvarı geçebilmek için diyorum acısın biraz ittirmeyi dene ama yok oldumu benzeri sizdede bu arada bende ağrı sızı filan olmuyor sadece o duvarı zorlayınca acıyor zorlamazsam pekte rahatsız etmiyor
evet öyleymiş bende taktım o gün neden böyle diye araştıra araştıra bi baktım aynı dediğin gibiO duvar rahim girişiymiş. Ordan içeri ileri gitmeyecekmiş p... bende bugün öğrendim. Zamanla zevk aldıkça vaj... boyu genişliyormuş
Sprey mi yoksa anestol krem mi daha etkili kızlar ve korunmasız denerken bi etkisi oluyomu bunların sprey yada kremi yikiyormuyuz denemeden önce.sürdükten veya siktiktan sonra ne kadar bekliyoruz uyusmasini
Kayganlasitirici değil de uyuşturan bisey tavsiye etmiyomusunuz etkili degilmiBence hiçbiri . Sadece Gleitgelen kayganlaştırıcı jel.
Nasil yaptinizBende hic egzersiz yapmadan yendim kizlar
Kayganlasitirici değil de uyuşturan bisey tavsiye etmiyomusunuz etkili degilmi
Herkes yapiyor neden yapmayim dedimNasil yaptiniz
Kızlık zarı hamileliğe engel değildir zaten delikli bir yapısı var spermler ordan geçebilir, giriş kısmına boşalma ile hamile kalanlar bile var. Ayrıca önemli olan spermin yumurtaya ulaşıp döllenmesi çok olması değil hepsi girmese bile bi kısmı girse de yeterlidir herhalde hamilelik için..Arkadaşlar benim 2 sorum var merak ediyorum. 1. Kızlık zarı duran Bi kişi hamile kalabilir mi bnm ki esnek sadece zedelenmiş doktorum öle dedi. 2 sorum ise bebek istıyoz ve eşimle ilişki yaşadığımızda biitiğinde sper.... Mlerin hepsi girmesi mi gerke ay çok kafam karışık yardımcı olursanız sevinirim
Kızlık zarı hamileliğe engel değildir zaten delikli bir yapısı var spermler ordan geçebilir, giriş kısmına boşalma ile hamile kalanlar bile var. Ayrıca önemli olan spermin yumurtaya ulaşıp döllenmesi çok olması değil hepsi girmese bile bi kısmı girse de yeterlidir herhalde hamilelik için..
Ve oldumu birden??? Bende oyle hep dusunerek basliyorum ama olmuyorr..Herkes yapiyor neden yapmayim dedim
Nasil yendiniz vajinismusi acaba nasil bittiBende 4 yıla yakın kabus gibi günler geçirdim yendim çok şükür 2 aydır da bebek istiyoruz ama olmadı henüz. Senin hemen oldu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?