Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Cevapladigin için çok çok teşekkür ederim az önce bahsettiğim 6. boy dilatoru ve eşimin penisinin yarısından çoğunu aldım inanilmaz daha 2 saat öncesine kadar başa döndüğümü düşünüp ağlamaktan gözlerm sisimisti. Acı hissetmedim sadece baskı ve gerginlik hissi. Şimdi acaba tekrar alamaz mıyım diye endise ediyordum.

Supersiniz cok sevindim sizin adiniza

Ins bizde hallederiz
İnşallah insallah en kısa sürede halledersiniz sizin için dua edecem. Kendinize güvenin, kadınlar her şeyi başarabilecek güçte. Bize bu haksızlığı yapan içimizdeki kötü sesleri susturup eşimizle mutlu olmaya, evimizi yuva yapmaya bakmalıyız. Bunu yaşamama sebep olan insanları ve anlattıkları saçma sapan hikayeleri düşündükçe cok kızıyorum evlilik hazırlıklarm korku içinde geçti 20 gündür gece gündüz huzursuzum, ağlıyorum. Bugün ilk kez mutlu uyuyacağım sanırım. Sizin yasamaniza sebep ne bilmiyorum ama artık izin vermeyin hayatınızda olmasına. Siz kararlı olun gerisi gelir inşallah, dualarımda olacaksınız.

Ayni şeyler yok oldum cok zor oldu yok bittim ya anlatamam cok korkuttular ama ben kimseyede demedim benim durumum sadece esimle kendi aramda kimseyle paylasmadik durumunuzu

Ayni şeyler yok oldum cok zor oldu yok bittim ya anlatamam cok korkuttular ama ben kimseyede demedim benim durumum sadece esimle kendi aramda kimseyle paylasmadik durumunuzu
Biz de aynı şekilde herkese oldu dedim hiç acımadı dedim. Benden acılar kanlar duymayı bekliyorlardı soylememek en iyisi bence. Oldu işte kan falan da yok hiçbisey yok. Bir rahatsızlık hissi var evet ama alışık olmadığımız için sadece. Onun da zamanla geçeceğinden eminim. Lütfen sen de pes etme

Yarısından fazla derken kızlık zarından gectinz mi baskı hissini nasıl açtınz

Yarin denicem spreyle aetik psikolojim bozuldu çok kendimi aşırı eksik ve kötü hissediyorum umarım olur
Öyle iyi anlıyorum ki. Umarım aşabilirsin bak ben spreysiz aldım ve acı yok acı diye bişey yookk inan bana sadece baskı hissediyorsun. Dayanilmayacak bir şey asla değil.. inan lütfen. Parmağımı meyve bıçağıyla birazcik kestiğim için acile gitmis bir insanım ben :) ben bile diyorum ki acı falan yok. Acıya değil sadece başardığnda hissedeceklerine odaklan

Yarısından fazla derken kızlık zarından gectinz mi baskı hissini nasıl açtınz
Geçti, zarı geçti vajina etrafındaki PC kaslarını da geçti çünkü kegel yaptım içindeyken, kasların penisi sıktığını bıraktığını hissettim defalarca. Penisin sadece 2-3 cmi dışarda kaldı ne yaptıysam alamadm onu. Baskı hissini de derin nefes ve kegelle aşmaya çalıştım. Bana daha iyi hissettirdi. Özellikle nefes .

Peki nasil zari gectinizde ksn olmadi ufakta olsa olur benimde tedavide yirtilmisti cok ufak kan gelmisti ama

Siz çok pozitif şeyler yaxiyorsunuz cok iyi geldi ınş bundan sonra hersey yoluna girer hepimiz icinde ınş gine yazarsiniz bizede umut olursunuz

Peki nasil zari gectinizde ksn olmadi ufakta olsa olur benimde tedavide yirtilmisti cok ufak kan gelmisti ama
Tedaviye başlamadan önce yani evlendiğimiz ilk üç günde çok denedik. 2 denemede kananam oldu. Doktor muayene edince sadece zedelendigini, normal sartlar altında kanama olmaması gerektiğini söyledi. Sonraki hiçbir egzersizde -parmak, aparat veya penis girişi-hiçbirinde kanama olmadı.

Siz çok pozitif şeyler yaxiyorsunuz cok iyi geldi ınş bundan sonra hersey yoluna girer hepimiz icinde ınş gine yazarsiniz bizede umut olursunuz
Her zaman mesaj atabilir ve her soruyu sorabilirsin, benim etrafımda yanımda yöremde konuşacağım tek bir kişi bile yok bu konu hakkında, burdan da onlarca kadına mesaj atıp soru sordum sadece 2 kişi döndü. nasil insanın psikolojisini alt üst eden bir sey olduğunu çok iyi biliyorum o yüzden kime yardım edersem kardır. Aklina ne takılırsa sor, istersen tedavimi baştan sona da aktarabilirm, egzersiz kağıtlarının resimlerini de atabilirim sana.

Aparatlari kendiniz aldiniz dimi nasil seyler onlar ya cok urkutucu geliyor siz doktora bilr muane olabilmissiniz masallah size

Atabilirsiniz ama ben kendim yapamiycam. Cesaretim yok doktor eşliğinde yapabilirim

Herkez tum arkadaslarim benim normal cinsel iliskim var sanıyor tek cocukla kaldin diyolar kimse bilmiyo onlar anlatirken esleriyle durumlarini icip parcalaniyo ama icime atiyorum

Bide siz kendinizi hic kasmiyorsunuz dimi aci yok dediniz ya baski hissi ne gibi yani nasil bir aci gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…