Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Benzer tecrübeyi evliliğimin ilk 17 günü bende yaşadım..
İlk gece birliktelik oldu ama isgence gibi idi..
Kendimi biliyordum ya o gece olacaktı ya da zaten hiç yapamazdım. .
Vücudumu öyle bir kasmisim ki kanama mecburen olmuştur heralde..
Sonrası 17 gün kabustan beterdi..dokundurmadim kendime..
Eşim sağlık çalışanı olduğundan belki çok anlayışlı idi ama sinirlendiğini de anlamıyor değildim..
Doktora gitmeli miydim durumum vajinismus muydu emin değildim ama vücudun tembellestigini fark ettim..
Iliskiyi Denemek dahi istemiyordum..ilişki baslayacak diye eşimin yanına oturuyordum. Çalıştığım için erken kalkma bahanesi ile yatıyordum..
Eşimı düşündüm.
Beni zaten uzunca zamandır bekliyordu..ya bu arada nefsine yenilir aldatırsa diye korktum.
Vajinismus tedavisinin nasıl yapıldığını araştırmaya başladım.
Ben önce vajinanin iç yapısıni resimli anlatımlarla kavradim.
Penisin giriş esnasında önünün boş olduğunu gördüm..ee o zaman neden acıyor derken vajinanin darlığı sebebiyle olduğunu öğrendim ve kendi parmaklarımla bu alanı yavaş yavaş acabilecegimi yine resimli olarak gördüm.
Bu şekilde yarım saat gibi bi sürede tek parmağın giremediği vajinayi 3 parmak alacak şekilde genişlettim..
Daha sonra eşimin parmakları ile aynı uygulamayı yaptık ve 20 gün sonra ilk ilişki denememizde canımın daha az acıdığını gördüm.
Hala kendimi cook kasiyordum ama kafamda vajinanin iç yapısı yani penisin boş bi yolda ilerleyeceği geldi ve böyle böyle 1.5 aylık evli iken sorunumdan büyümeden kurtuldum çok şükür..

7 yıl bu sorunu yaşayanları düşündüm.
Ben erkek olsam beklemezdim dedim..maalesef..ve tembelliği bırakıp hiç bi doktora gitmeden kendimin doktoru oldum..

Çözüm kendi bedenimizi tanımaktan geçiyor bunu unutmayalım. .
Herkese geçmiş olsun dileyerek deneyimimi paylaşmak istedim.

Hera Klinik !!!!! Kesinlikle tavsiye ederim.

Arkadaşlar bu hastalığı yenmiş biri bana acil yardım edebilir mi?? Dilatör aldım . nasıl kullanayım aşama aşama anlatabilir misiniz

Nasil geçti ilk seansiniz ins güzel gecmistir

Çok teşekkürler. Verilen aparatlar uygulandı en sonuncusunu başaramadım dün. Ümitsizliğe kapıldım epey. Bugün öğlen gittim sonuncu aparatta girebildi Allaha şükür. Biraz daha bu sonuncuyla egzersiz yapacakmışım sonra herhalde gerçek denemelere mi geçirirler ne yaparlar bilmiyorum. .

Vajinismus sorunu olan arkadasim 1 yilin sonunda bosandi.. barda alkol aldigi gece hic tanimadigi bi adamla birlikte olmus.. erkegin yaklasimi da onemliymis diyor.. neyse sonuçta kızlar doktora gittiyseniz ve saglikliysaniz.. sunu bilin ki 3 kiloluk bebegi cikaracak sekilde dizayn edilmiş bedenimiz var.. ölmeyeceksiniz.. sunu unutmayin esiyle birlikte olamayan adamın kucagina baska bi kadin oturursa adam o kadina kalk diyemez ... büyüyün ve gercekci olun.

Siz böyle yazdığınız için şimdi herkes silkelenip kendine gelecek ve bu psikolojik rahatsızlığı sayenizde atlatacaklar

Bu hastalığın büyümekle ne ilgisi var yaşamayan bilmez çok farklı Bi psikoloji bu

bu mantıkla eşiyle birlikte olan adamların asla aldatmaması gerekiyor. bakın bu anlayışlar bu kafalar kadınları bu hale getirdi. çoğumuz da eşlerin çağ dışı ve mantıksız tavırları yüzünden bu kadar uzatmak zorunda kaldık. eşlerimizin iktidarsızlık problemi olsa mesela, böyle mi yapardık? en iyi doktoru bulur gerekirse zorla götürürdüm. sizin mantığınıza göre üstümüze çıkan herhangi bir erkeğe kalk demememiz gerekiyor. enteresan gerçekten

Sağolsunlar şikayetlerimiz yerini bulmuş.
Ben bir ümit fake’tir erkektir diyorum öyle inanmak istiyorum. Yoksa durum vahim. Allah ıslah etsin

Merhaba hanimlar ben de sonunda tedaviye başladım.7 yıl olmuştu evleneli ve hep ertelemiştim,doktora gitmeye de korkmuştum.Kendi kendime başarmayı denedim ama yapamadım malesef.En sonunda bir kliniğe gittim ve ilk görüsmeyi gerçekleştirdik,doktor muayene etti ve hiç olmamış dedi.Ben biraz parmak soktuğumu sanıyordum ama olmamış demekki.O da kaslarını sıkıp itmeye çalışirsin ama kaslar serbest kalınca aslında girmediğini anlarsin dedi.Benimki de öyle oldu galiba.Doktor muayene ederken korku ve utanma oldu bende biraz,acıdı gibi hissettim.İkinci randevuda aparat sokucam dedi,bakalım nasıl olacak,korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…