Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

2. seansa gittim bugün ama muayene saatiyle ilgili bir sıkıntı oldu o yüzden gerçekleşmedi seansım, önümüzdrki haftaya kaldı. doktorum burcu çetinkaya, gebzede kliniği var kendisinin. anlayışlı güleryüzlü bir doktor. toplu bir ücret istemiyor seans başı ücret alıyor. 350 lira bir seans. muayeneye başlarken anestol krem ve kayganlaştıcı olarak ultrason jeli sürüyor ve bir parmak denemesi ile başlıyor. daha sonra dilatörlere geçiyor. sanırım orta boylara kadar geldim ben ilk seansta. hiç acı olmadı. daha sonra 2 parmak yaptı o biraz can acıttı ama sebebi doktor değil benim kendimi kasmam. annem yanımdaydı onu da çağırdı. o da destek oldu iyi oldu. iki parmak bana da yaptırdı. kendi parmakları içerdeyken benimkileri üste koyup denettirdi. tabi ben kendi parmaklarımı yaparken daha rahattım çünkü doktor hanım alıştırmıştı. ikinci seansa mutlaka eşinle gel demişti çünkü eşle de konuşuyormuş, hangi pozisyonsa nasıl davranması gerektiği hakkında bilgi veriyormuş. haftaya cumartesiye kadar beklicez bakalım ikinci seans için. allah hepimize yardım etsin ❤

Başardımmmmmm serüvenimi anlatmak istıyorum 3 yıllık evliyim maddi imkansızlıklardan bi türlü doktora gtmiyordum 5 6 bin TL çoğu çünkü. Hep kendi başıma yenebilir diye diye 3 yılı doldurdum. Ama tabi bu arada psikologlara jinekolığa falan gittim düşük fiyatlarla sseanslara katıldım. Parmak yapıodum ama ilişki olmuyordu. Sonuç alamadık. Kredi çekmeye karar verdik çektik ve ankaraya heraya gttk. 3 günün sonunda Ayla hanım tamamsın sen dedi. Biletlerimizi aldık. Ama o gece yine ilişki olmadı. Tekrar memlekete döndük 2 gün sonra yine aparat çalişmayı yaptım ve ilişki oldu eşim ağlıyoo ben ağlıyorum böle Bi duygu yok yenmiştim o gün gece hiç bitmesin istedim. Aslında 1 hafta önce oldu ama emin olamadım yazmaya artık eminim ve yazdım. Sakın bırakmayın pes etmeyin biz bu yüzden boşanmaya bile istedim yani düşünün. Cinsellik evliliğin yüzde 60 ı arkadaşlar. Aparat alın ve çalişin. Herkese motivasyon olsun diye paylaşmak istedim. Nefes verirken içeri itin ve en önemlisi sık bırak vajinayı bu iki önemli kural yenmemi sağladı. Pes etmeyin ve yapın SİZLERE GÜVENİYORUM

Supetrsiniz maşallah

Burası harika bi forum.. Burdan okuduklarımla yazdıklarınızla yaşadıklarınızla sıkıntıma ortak oldunuz kardeş oldunuz.. Başta elimi götüremedğim eşimin kesinlikle yaklaşmasına izin vermediğim yere parmak egzersizi ve bir çok psikolojik tenkitle sadece belli bi yere kadar giriş yapabildik devamını tamamen bitirince anlatacağım. Seviye seviye gittik inşaAllah bugün son seviye olacak.. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

Ins devamida gelir

Bunu okurken bile gozlerim doluyo inan ki olsa nasıl mutlu olucam akşam gelmesin istiyorum resmen dusundukce günümü mahvediyorum artık stresten ama bu dedikleriniz bile güç veriyo

ben dün bir deneme yapayım dedim, sonuç hüsran, denerken eşimin sertliği gidiyor, bende de zaten bir duvar var. nolcak bilmiyorum doktor randevusunu beklemekten başka şansım yok galiba

Kızlar dün ikinci denemeyi yaptık. O da oldu hala inanamıyorum.. Allah hepinize nasip etsin inşallah. Ama birkaç saat sonra parlak kırmızı renkte hafif bir kanamam oldu. Sebebi ne olabilir? Adetime daha 1 haftadan fazla var üstelik. Kanamada devam etmedi sadece biraz oldu ve kesildi.

Darısı başımıza inşallah

Bbende

Bende tedavi olmayi çok istiyorum ama o kadar ücreti verip zorlandiktan sonra yanıt alamamaktan korkuyorum üç aylık evliyim zaman çok çabuk ve kötü geçiyor uzun yıllar geçmesinden korkuyorum ilk zamanlar deneyebiliyordum şuan o aşamaya bile gelemiyorum git Gide kötüye gidiyor psikolojim berbat inşallah bir gün bende sizin gibi buraya yazarım

Evet bu erteleme hastalığı kimisi evde kendi yapabiliyor kimi doktor yardımıyla bn kendi kendime yapamadım hep erteledim ama Dr un üstüme düşmesiyle başardım 3 günde ertelemeyin. Hiç değilse aparat getrt netten uğraş üstüne düş olur canm sadece araya vakit koyma. Yapılmayacak bişi değil. Yaparsın inan bna olmazsa üzülme pes etme ertesi gün aynı kararlılıkla üstüne gt inanamıyorum bigün sende buraya yazacaksın

Şuan evde parmağımı bile sokamiyorum aparatı hiç yapamam herhalde şuan bu vaziyetteyken Hera klinige gitsem duzelirmiyim acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…