- 1 Aralık 2015
- 140
- 123
- 103
- 36
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #244.201
Nasil geçti bugünkü seansiniz acaba ins güzel geçmiştirdoktorda 2. randevuma gidicem ben de bugün. eşimle gidicez ilk kez. biraz gerginim bana da şans dileyin kızlar. 4 yıl oldu
Supetrsiniz maşallahBaşardımmmmmmserüvenimi anlatmak istıyorum 3 yıllık evliyim maddi imkansızlıklardan bi türlü doktora gtmiyordum 5 6 bin TL çoğu çünkü. Hep kendi başıma yenebilir diye diye 3 yılı doldurdum. Ama tabi bu arada psikologlara jinekolığa falan gittim düşük fiyatlarla sseanslara katıldım. Parmak yapıodum ama ilişki olmuyordu. Sonuç alamadık. Kredi çekmeye karar verdik çektik ve ankaraya heraya gttk. 3 günün sonunda Ayla hanım tamamsın sen dedi. Biletlerimizi aldık. Ama o gece yine ilişki olmadı. Tekrar memlekete döndük 2 gün sonra yine aparat çalişmayı yaptım ve ilişki oldu eşim ağlıyoo ben ağlıyorum böle Bi duygu yok yenmiştim o gün gece hiç bitmesin istedim. Aslında 1 hafta önce oldu ama emin olamadım yazmaya artık eminim ve yazdım. Sakın bırakmayın pes etmeyin biz bu yüzden boşanmaya bile istedim yani düşünün. Cinsellik evliliğin yüzde 60 ı arkadaşlar. Aparat alın ve çalişin. Herkese motivasyon olsun diye paylaşmak istedim. Nefes verirken içeri itin ve en önemlisi sık bırak vajinayı bu iki önemli kural yenmemi sağladı. Pes etmeyin ve yapın SİZLERE GÜVENİYORUM
Ins devamida gelirBurası harika bi forum.. Burdan okuduklarımla yazdıklarınızla yaşadıklarınızla sıkıntıma ortak oldunuz kardeş oldunuz.. Başta elimi götüremedğim eşimin kesinlikle yaklaşmasına izin vermediğim yere parmak egzersizi ve bir çok psikolojik tenkitle sadece belli bi yere kadar giriş yapabildik devamını tamamen bitirince anlatacağım. Seviye seviye gittik inşaAllah bugün son seviye olacak.. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
Bunu okurken bile gozlerim doluyo inan ki olsa nasıl mutlu olucam akşam gelmesin istiyorum resmen dusundukce günümü mahvediyorum artık stresten ama bu dedikleriniz bile güç veriyoÖyle iyi anlıyorum ki. Umarım aşabilirsin bak ben spreysiz aldım ve acı yok acı diye bişey yookk inan bana sadece baskı hissediyorsun. Dayanilmayacak bir şey asla değil.. inan lütfen. Parmağımı meyve bıçağıyla birazcik kestiğim için acile gitmis bir insanım ben :) ben bile diyorum ki acı falan yok. Acıya değil sadece başardığnda hissedeceklerine odaklan
Bende oyleyim icimde kocaman yumruk sikiyo beni nasil hemdeBunu okurken bile gozlerim doluyo inan ki olsa nasıl mutlu olucam akşam gelmesin istiyorum resmen dusundukce günümü mahvediyorum artık stresten ama bu dedikleriniz bile güç veriyo
Darısı başımıza inşallahKızlar dün ikinci denemeyi yaptık. O da oldu hala inanamıyorum.. Allah hepinize nasip etsin inşallah. Ama birkaç saat sonra parlak kırmızı renkte hafif bir kanamam oldu. Sebebi ne olabilir? Adetime daha 1 haftadan fazla var üstelik. Kanamada devam etmedi sadece biraz oldu ve kesildi.
Başardımmmmmmserüvenimi anlatmak istıyorum 3 yıllık evliyim maddi imkansızlıklardan bi türlü doktora gtmiyordum 5 6 bin TL çoğu çünkü. Hep kendi başıma yenebilir diye diye 3 yılı doldurdum. Ama tabi bu arada psikologlara jinekolığa falan gittim düşük fiyatlarla sseanslara katıldım. Parmak yapıodum ama ilişki olmuyordu. Sonuç alamadık. Kredi çekmeye karar verdik çektik ve ankaraya heraya gttk. 3 günün sonunda Ayla hanım tamamsın sen dedi. Biletlerimizi aldık. Ama o gece yine ilişki olmadı. Tekrar memlekete döndük 2 gün sonra yine aparat çalişmayı yaptım ve ilişki oldu eşim ağlıyoo ben ağlıyorum böle Bi duygu yok yenmiştim o gün gece hiç bitmesin istedim. Aslında 1 hafta önce oldu ama emin olamadım yazmaya artık eminim ve yazdım. Sakın bırakmayın pes etmeyin biz bu yüzden boşanmaya bile istedim yani düşünün. Cinsellik evliliğin yüzde 60 ı arkadaşlar. Aparat alın ve çalişin. Herkese motivasyon olsun diye paylaşmak istedim. Nefes verirken içeri itin ve en önemlisi sık bırak vajinayı bu iki önemli kural yenmemi sağladı. Pes etmeyin ve yapın SİZLERE GÜVENİYORUM
Bbende
Bende tedavi olmayi çok istiyorum ama o kadar ücreti verip zorlandiktan sonra yanıt alamamaktan korkuyorum üç aylık evliyim zaman çok çabuk ve kötü geçiyor uzun yıllar geçmesinden korkuyorum ilk zamanlar deneyebiliyordum şuan o aşamaya bile gelemiyorum git Gide kötüye gidiyor psikolojim berbat inşallah bir gün bende sizin gibi buraya yazarım
Evet bu erteleme hastalığı kimisi evde kendi yapabiliyor kimi doktor yardımıyla bn kendi kendime yapamadım hep erteledim ama Dr un üstüme düşmesiyle başardım 3 günde ertelemeyin. Hiç değilse aparat getrt netten uğraş üstüne düş olur canm sadece araya vakit koyma. Yapılmayacak bişi değil. Yaparsın inan bna olmazsa üzülme pes etme ertesi gün aynı kararlılıkla üstüne gt inanamıyorum bigün sende buraya yazacaksın
canm şöle diyim yaparsın sadece cesaret ama zaman geçmesin istersen orayı önerim Bn onların sayesinde yaptımŞuan evde parmağımı bile sokamiyorum aparatı hiç yapamam herhalde şuan bu vaziyetteyken Hera klinige gitsem duzelirmiyim acaba
Ben İstanbul'da yaşıyorum bir aydır gitmeyi düşünüyorum ama basaramama korkusu yüzünden erteledim erteledikce huzursuzlaniyorumcanm şöle diyim yaparsın sadece cesaret ama zaman geçmesin istersen orayı önerim Bn onların sayesinde yaptım
Huzursuz olma innaki başaracaksın güven ve inan kendineBen İstanbul'da yaşıyorum bir aydır gitmeyi düşünüyorum ama basaramama korkusu yüzünden erteledim erteledikce huzursuzlaniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?