- 14 Nisan 2012
- 11.496
- 21.255
- 398
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #244.221
Birtakım sebeplerden henuz istemiyoruzKızlar ben vajinusmusu yeneli çok olmadı cocuk istemiyoruz henuz .. esım boşalacagı zaman içimden cıkıyordu.Adet donemim 3 gun geçti hala olmadıö. Umarım hamile değilimdir
Doğru bir korunma yöntemi değil demişti benim doktorum. Bu yöntemle hamile kalma ihtimali varmış ama çok çok düşük. Bence hamile değilsinizdir mevsim geçişi zamanı tam da. O etkilemiş olabilir.Birtakım sebeplerden henuz istemiyoruz
İnşallah canım yaDoğru bir korunma yöntemi değil demişti benim doktorum. Bu yöntemle hamile kalma ihtimali varmış ama çok çok düşük. Bence hamile değilsinizdir mevsim geçişi zamanı tam da. O etkilemiş olabilir.
Hamilemisiniz merak ettim test falan yaptiniz miİnşallah canım ya
Yapmadim adet donemimi bekliyorum canimHamilemisiniz merak ettim test falan yaptiniz mi
Bende gününüz geçti sanmistim hayirlisi olsun diyelimYapmadim adet donemimi bekliyorum canim
Allah kalbinize göre versin ınşYapmadim adet donemimi bekliyorum canim
Gecti canim olurum belki diye bekliyorum 6 gun gecti nerdeyseBende gününüz geçti sanmistim hayirlisi olsun diyelim
AmiBende gününüz geçti sanmistim hayirlisi olsun diyelim
insallah canim ama suan esim istemiyor bende hazir degilimAllah kalbinize göre versin ınş
Evdeki testlerden yapsaniz cikar emin olun hayirlisin oldunGecti canim olurum belki diye bekliyorum 6 gun gecti nerdeyse
Ne diyelim hayirlisi olur ins kalbinize göre vetsin rabbimAmi
insallah canim ama suan esim istemiyor bende hazir degilim
Yarın yapıcam kuzu galiba test ac karnına yapışıyprmus siz ne yaptınız yendın mi bu belayıEvdeki testlerden yapsaniz cikar emin olun hayirlisin oldun
Yokkk esim ocak ayinda maddi olarak tamam olucsz diyo bende artik olsun bitsin istiyorum cok. Düşünmekten hasta bile oldum allah yardimcimiz olsunYarın yapıcam kuzu galiba test ac karnına yapışıyprmus siz ne yaptınız yendın mi bu belayı
Ben kızıma hamileykwn yapmistim ondan testen ac karna tok karna farketmez hayirlisi olsun bize yazarsiniz bu arada çocuk dunyanin en en muhtesem.şeyiYarın yapıcam kuzu galiba test ac karnına yapışıyprmus siz ne yaptınız yendın mi bu belayı
Evet negatif zaten zamanımız daha var demiştiniz bebek için ınş kalbiniz ce olsun herşeyKızlar demek istedim
Canım benim seninde cok tatlısınEvet negatif zaten zamanımız daha var demiştiniz bebek için ınş kalbiniz ce olsun herşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?