Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Merhaba güzel kadınlar.
Ben de seneler evvel bu derdi yaşadım ve çok büyük psikolojik baskılarla yendim.
Eski eş olacak adi bana asla destek olmadı. Ben tek başıma , sürekli çabalayarak 1,5 yılda hallettim.
Bunun en büyük düşmanı zihnimiz. Sürekli olarak kendimizi telkin etmeniz gerekiyor ve bol bol kegel egzersizi. Ben hiç bir aparat kullanmadan, sadece parmak egzersizi ve nefes egzersizi ile yendim.
Tabi bu süreçte psikolojik yardımda aldım. İnanın tek gereken uzun uzun egzersiz yapmak. Egzersizden önce ben bebe yağı ya da zeytinyağı sürüyordum.
Kimse uzun yıllara yaymasın bu problemi.
Ve bazı üyeleri okudum. Daha hastalığını yenemeden bebek yapma derdine düşmüşler. Arkadaşlar bu hayatınızın bir gerçeği. Bunu yenmeden yaparsanız, sonrasında yine yüzleşeceksiniz

Kızlar ben vajinusmusu yeneli çok olmadı cocuk istemiyoruz henuz .. esım boşalacagı zaman içimden cıkıyordu.Adet donemim 3 gun geçti hala olmadıö. Umarım hamile değilimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…