- 18 Kasım 2015
- 13.595
- 17.104
- 298
- 36
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #244.261
Adım atman yenmek için en önemli şey cnm çok sevindim adına inş en hayırlı en güzel zamanda yenersinMerhaba hanimlar ben de sonunda tedaviye başladım.7 yıl olmuştu evleneli ve hep ertelemiştim,doktora gitmeye de korkmuştum.Kendi kendime başarmayı denedim ama yapamadım malesef.En sonunda bir kliniğe gittim ve ilk görüsmeyi gerçekleştirdik,doktor muayene etti ve hiç olmamış dedi.Ben biraz parmak soktuğumu sanıyordum ama olmamış demekki.O da kaslarını sıkıp itmeye çalışirsin ama kaslar serbest kalınca aslında girmediğini anlarsin dedi.Benimki de öyle oldu galiba.Doktor muayene ederken korku ve utanma oldu bende biraz,acıdı gibi hissettim.İkinci randevuda aparat sokucam dedi,bakalım nasıl olacak,korkuyorum
Çok teşekkürler canim☺Adım atman yenmek için en önemli şey cnm çok sevindim adına inş en hayırlı en güzel zamanda yenersin
Nerede tedaviye başladınız acaba sonucunuda paylaşır mısınız burda bizede umut olur hem rabbim güzel şeyler duymayı nasip etsin inşallahÇok teşekkürler canim☺
İstanbul'da Ayten Olgun diye bir doktora gitmeye başladım bakalım tedaviye başlayınca paylaşırım tabi. Ben de burdan cesaret alıp gitmeye karar verdim zaten,size de umut olmayı çok isterim.Güzel dilekleriniz için de çok teşekkür ederim.Umarım hepimiz atlatırız bu hastalığıNerede tedaviye başladınız acaba sonucunuda paylaşır mısınız burda bizede umut olur hem rabbim güzel şeyler duymayı nasip etsin inşallah
İstanbul'da Ayten Olgun diye bir doktora gitmeye başladım bakalım tedaviye başlayınca paylaşırım tabi. Ben de burdan cesaret alıp gitmeye karar verdim zaten,size de umut olmayı çok isterim.Güzel dilekleriniz için de çok teşekkür ederim.Umarım hepimiz atlatırız bu hastalığı
Dr nasıl bir tedavi uyguladı acabaherkese merhaba, 28 eylül akşamı itibariyle bu rahatsızlığı yendim ben de :) jinekolog 2 de psikoloğa gidip çözemediğim, yıllarca aparatlarla uğraştığım, 4 yıldır gölge gibi beni takip edip hayatımı zindan eden vajinismusu dr. burcu çetinkaya sayesinde yendim. yardım isteyen herkese yardım edebilirim. 4 yıl çektim, 2 saatte kurtuldum. anestol+hindistan cevizi yağı+kararlılık biraz da doktorumun tabiriyle boşluğa kendini bırakmak... acı yok, ağrı yok, kan çok az var, bol bol nefes vermek ve o ona odaklanmamak var sadece. lütfen kontrolü eşinize bırakın, fazla düşünmeyin ve o anda isterseniz içinizden şarkı söyleyin, ister dua edin. yani dikkatinizi verecek başka bir şey bulub.bugün 2. denemeyi gerçekleştiricem. yine hafif bir tereddütüm var çünkğ bacak kasılmalarının geçmesi biraz zaman alıyormuş. 2 gündür çok mutluyuz, eşim inanılmaz farklı, sırf o halini görmek için bile tüm sıkıntılara değer. lütfen kendinize bir şans daha tanıyın, korkmayın ve kurtulun bu rahatsızlıktan
Siz nasıl atlattiniz acaba inşallah bende kısa sürede atlatirim çok zor cokBuradaki yazıları okudukça için ürperiyor aynı şeyleri bende yaşadım 9 ay eşimle birliktelik yaşayamadım allah yardımcınız olsun şimdi de bebek için uğraşıyoruz bunların hepsi bizim imtihanimiz allah yardımcınız olsun
Ben herşeyi denedim canım uyuşturucu kremleri bile ama kafada bitmeden olmuyormuş eğer eşim tarafından sorun yoksa parmak egzersizi yaptırıyorlar ben öyle yapmistim. Daha sonra aparat derken eşli denemeye geçtim nefes egzersizleri ile bebe yağı kullanarak yendim...Siz nasıl atlattiniz acaba inşallah bende kısa sürede atlatirim çok zor cok
Dr eşliğinde mi yaptınız bunları pekiBen herşeyi denedim canım uyuşturucu kremleri bile ama kafada bitmeden olmuyormuş eğer eşim tarafından sorun yoksa parmak egzersizi yaptırıyorlar ben öyle yapmistim. Daha sonra aparat derken eşli denemeye geçtim nefes egzersizleri ile bebe yağı kullanarak yendim...
Ben psikiyatrise gittim parmak egzersizi yapma mi söylediler onu başardığımı gördüm sonra aparat gectim sürekli eşli çağırıyorlar 1 kere eşimle gidebildim işinden dolayı sonra burdaki bu durumu yaşayanların yaptıklarını uyguladım yendim ama yinede arada kasılmaların oluyorDr eşliğinde mi yaptınız bunları peki
Teşekkür ederimBen psikiyatrise gittim parmak egzersizi yapma mi söylediler onu başardığımı gördüm sonra aparat gectim sürekli eşli çağırıyorlar 1 kere eşimle gidebildim işinden dolayı sonra burdaki bu durumu yaşayanların yaptıklarını uyguladım yendim ama yinede arada kasılmaların oluyor
Kafanızı meşgul edecek bir şeyler bulmanızı öneriyorum ben. Ben de çok heyecanlanirdim. Başka şeylerle meşgul olunca biraz daha rahat oluyor. Kasildiginiz zaman derin nefesler alıp verin sadece nefese odaklanin. O zaman daha rahat oluyor.Merhaba, ben sanırım ilk mayis ayında yazmıştım farklı bi başlık altında destek almaya çalışmıştım . Ama ben o zamandan bu zamana pek bisey yapamadım . Dilator aldım 2. aparati rahatca alabilyrum tabi emla kremle ustune oturur sekilde yada bacaklarim acik pozisyonda . Ama ben hala nefes olayini yenemedim . Ve yapacagimizi dusundugum zaman heycanlaniyrum kalbim hızlı hızlı çarpmaya başlıyor doktorun biri rahatlamam için diazem önerdi aldım ama onunda pek faydasını göremedim . Ben heycanlandgim için çok kasiiliyorum . Bana onerrebilceginiz bisey var mi . Yardımlarınıza ihtiyacım var
cevap verebilecek biri yok muu ?Merhaba kızlar, ben yeneli 13 gün oldu. İlk ilişkimizde kanamam olmamıştı. Hatta daha sonraki bircok ilişkimizde de kanama olmadı. Ama birkaç gün önce ilk girişte hafif bir yanma ve anında kanamam oldu. Aynadan bakınca kızlık zarinda bir yırtık olduğunu gördüm. 2 gün ara verdik sonraki ilişkide yine hafif kanamam oldu ama girişten sonra kanama kesildi, sıkıntı olmadı, bir sonraki de kanamasiz ve rahattı. Son ilişki de yine kanama oldu. Neler oluyor anlamıyorumfikir ve öneriye ihtiyacım var..
Siz kendiniz mi yendiniz peki.doktor yardımıyla mi. Birde sorduğunuz soruya gelince kızlık zarını göremezsiniz diye biliyorum yanlış bilmiyorsam . Vajina girişi tahriş olmuş olabilir kanamalar ondan kaynaklanıyordur.Kafanızı meşgul edecek bir şeyler bulmanızı öneriyorum ben. Ben de çok heyecanlanirdim. Başka şeylerle meşgul olunca biraz daha rahat oluyor. Kasildiginiz zaman derin nefesler alıp verin sadece nefese odaklanin. O zaman daha rahat oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?