- 18 Kasım 2015
- 13.595
- 17.104
- 298
- 36
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #244.301
Onu bilmiyorum normal mı sezaryan mı cnmAaa zehra normal dogum mu yapti merak ettim Allah analı babalı büyütsün inşallah
Masallah size çok güzel yol almissinizBugün doktora gittim ve doktor iki aparati sirayla yapti.İlk girerken çok korktum ve kendimi çok kastım.Bayılacak gibi oldum bir an.Sonra yavaş yavaş sakinleştim.Doktor bana verdi sonra aparatı,kendim yaptım biraz.Evde de 100 kere yap dedi.Fakat çok korkuyorum hala. 3.ve 4.aparati nasil yapicam bilmiyorum
Teşekkür ederim ama çok kasılıyorum malesefMasallah size çok güzel yol almissiniz
Ins basarirsiniz ınşTeşekkür ederim ama çok kasılıyorum malesef
Ileri derecemiydi hastaligibix sizinTeşekkür ederim ama çok kasılıyorum malesef
Evet öyleymiş.Öyle bir kasiliyorum ki orasi tamamen kapaniyor bazen.İkinci aparatı yapmama rağmen ilk girişte hep zorlaniyorum.Geçecek mi acaba ofIleri derecemiydi hastaligibix sizin
Cnm ilk girişte bu sıkıntıyı yaşamayanlar bile zorlanıyormuş gayet normal nolur pes etme devam et güzel günler yakında..Evet öyleymiş.Öyle bir kasiliyorum ki orasi tamamen kapaniyor bazen.İkinci aparatı yapmama rağmen ilk girişte hep zorlaniyorum.Geçecek mi acaba of
Teşekkürler canim İnşallah biter şu iş de kurtulurum.Artık çok sıkıldım,sevişme isteğim bile kalmadı vallaCnm ilk girişte bu sıkıntıyı yaşamayanlar bile zorlanıyormuş gayet normal nolur pes etme devam et güzel günler yakında..
Tabiki etkiler cnm sonu olmayınca insan istemezTeşekkürler canim İnşallah biter şu iş de kurtulurum.Artık çok sıkıldım,sevişme isteğim bile kalmadı valla
Evet canim öyle oluyor.Tabiki etkiler cnm sonu olmayınca insan istemez
Sizle ayniyiz sanirim ama siz gine çok güzel yol almissiniz eminim basardim diye ins yazicaksiniz ınşEvet öyleymiş.Öyle bir kasiliyorum ki orasi tamamen kapaniyor bazen.İkinci aparatı yapmama rağmen ilk girişte hep zorlaniyorum.Geçecek mi acaba of
Bana yardım edermisinMerhaba sadece zeytinyağı ile yendimbakma sen herkezin dilatör, parmak egzersizi yaptığına, ben hiç yapmadım daha doğrusu yapamadım elimi ne zaman vajinama götürsem mide bulantım ve baş dönmem başladı, tamamen psikolojik bir tepki yani (SANSÜR!) verdiğin tepkiyi kendi elinede veriyosun çok normal çünkü zaten derdimiz bilinçaltımıza gizli gizli işlemiş olan yanlış bir sürü bilgi, duygu, olay görüntü vs...
Dilatör yada parmak yapmasanda iyileşebilirsin, kimse mümkün değil diyemez keza karşısına ben çıkarım, ben yaptım oldu
Şimdi
Derin bir nefes al ve karar ver
Ben hasta değilim ve bu işi başarıcam kendim için yapıcam bunu de tekrarla her an her aklına geldiğinde
Sonra kendine sor seni gerçekten rahatsız eden ne hangi an hangi duygu ile tepki verip kasılıyorsun
Sebebi buldunmu şimdi sıra tam tersine ikna etmekte zihnini
Vajinanı incele hem ayna ile hemde internetten anotomik yapısı ile ilgili görselleri incele bol bol yap elini korkak alıştırma, sonra aç google neyden korkuyorsun ne yi merak ediyorsun araştır oku ama bak özellikle yazıcam İşin UZMAN ı olmuş kililerin yani tıp hekimlerinin yazılarını oku, gerisini takma herkezin yaşadığı farklıdır sonuçta, kas egzersizi yap kontrol için adı kegel ve çok basit bir egzersiz aksatma yap, meditasyon yap mutlaka play storeda var bir sürü sana sakin kalman zihnini kontrol etmen olumlu düşünebilmen ve nefes kontrolü için çok faydası olucak görüceksin, sonra sadece (SANSÜR!) vajina ağzına değdirmeye alıştır kendini denemeler yap gerisini zorlama sadece oraya ıslak ve kaygan bir şey değmeye alışsın vajinan, you tube da kadın ve cinsellik ile ilgili olumlama ve telkinler var seç bir tane her gün bir kez iki kez dinle, bir kaç cümle kur olumlu olsun bunu başaracağına dair her gün kendi sesini duyarak kendine tekrarla hatta yaz, bol bol dopru bilgi yüklemeyi sakın unutma zihnine çünkü işimiz aslında dilatörle parmakla filan değil sadece zihnimizi ikna etmekle birazda cesur ol o iş tamamdır ben sürekli şunu derdim başta acıycak acıycak fakat sonra baktım herkez acımıyormuş diyor bende bir değişiğini tekrar ettim kendime acırsa acısın iğne olurkende acıyor kontrol bende acırsa dururum... ve sonuç olarak bu çok basit bir işmiş çok saçma bir süreçle kendimi heba etmişim dedimkorkma karar ver ve başla
Çok teşekkürler inşallah siz de başarirsiniz.Doktora gitmiyorsaniz gidin mutlaka,çünkü ben kendi kendime hayatta yapamazmisim diyorum şimdi.Doktor bir çirpida yapiveriyor siz ne kadar korksaniz daSizle ayniyiz sanirim ama siz gine çok güzel yol almissiniz eminim basardim diye ins yazicaksiniz ınş
Yani o.parmak olayi fikri bile berbat geliyo bu iste ilk once parmak muanesiyle basliyi rabbim bana bize yardim etsin insÇok teşekkürler inşallah siz de başarirsiniz.Doktora gitmiyorsaniz gidin mutlaka,çünkü ben kendi kendime hayatta yapamazmisim diyorum şimdi.Doktor bir çirpida yapiveriyor siz ne kadar korksaniz da
Doktorada gidicez ama eşim bekliyorÇok teşekkürler inşallah siz de başarirsiniz.Doktora gitmiyorsaniz gidin mutlaka,çünkü ben kendi kendime hayatta yapamazmisim diyorum şimdi.Doktor bir çirpida yapiveriyor siz ne kadar korksaniz da
Bana parmak yaptirmadi doktor.Ben evde parmakla denemistim ama çok az gidebilmistim.Aparati falan hic yapamiyordum.Doktor önce kendi yapti aparati sonra bana yaptirdi.Ama o yapmasaydi ben hayatta yapamazdim.Yani o.parmak olayi fikri bile berbat geliyo bu iste ilk once parmak muanesiyle basliyi rabbim bana bize yardim etsin ins
Ozel doktora mi gidiyorsunuz istanbuldamisinixBana parmak yaptirmadi doktor.Ben evde parmakla denemistim ama çok az gidebilmistim.Aparati falan hic yapamiyordum.Doktor önce kendi yapti aparati sonra bana yaptirdi.Ama o yapmasaydi ben hayatta yapamazdim.
Evet ist.te özel doktora gittim.Benimki biraz ileri dereceymiş.Atlatmam zor galiba.Başka yerlere gitmeyi de düşündüm fakat korktum.Biraz masrafli olsa da başka şansim kalmadi artik.Ozel doktora mi gidiyorsunuz istanbuldamisinix
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?