Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Bugün doktora gittim ve doktor iki aparati sirayla yapti.İlk girerken çok korktum ve kendimi çok kastım.Bayılacak gibi oldum bir an.Sonra yavaş yavaş sakinleştim.Doktor bana verdi sonra aparatı,kendim yaptım biraz.Evde de 100 kere yap dedi.Fakat çok korkuyorum hala. 3.ve 4.aparati nasil yapicam bilmiyorum

Masallah size çok güzel yol almissiniz

Evet öyleymiş.Öyle bir kasiliyorum ki orasi tamamen kapaniyor bazen.İkinci aparatı yapmama rağmen ilk girişte hep zorlaniyorum.Geçecek mi acaba of
Cnm ilk girişte bu sıkıntıyı yaşamayanlar bile zorlanıyormuş gayet normal nolur pes etme devam et güzel günler yakında..

Bana yardım edermisin

Sizle ayniyiz sanirim ama siz gine çok güzel yol almissiniz eminim basardim diye ins yazicaksiniz ınş
Çok teşekkürler inşallah siz de başarirsiniz.Doktora gitmiyorsaniz gidin mutlaka,çünkü ben kendi kendime hayatta yapamazmisim diyorum şimdi.Doktor bir çirpida yapiveriyor siz ne kadar korksaniz da

Çok teşekkürler inşallah siz de başarirsiniz.Doktora gitmiyorsaniz gidin mutlaka,çünkü ben kendi kendime hayatta yapamazmisim diyorum şimdi.Doktor bir çirpida yapiveriyor siz ne kadar korksaniz da
Yani o.parmak olayi fikri bile berbat geliyo bu iste ilk once parmak muanesiyle basliyi rabbim bana bize yardim etsin ins

Yani o.parmak olayi fikri bile berbat geliyo bu iste ilk once parmak muanesiyle basliyi rabbim bana bize yardim etsin ins
Bana parmak yaptirmadi doktor.Ben evde parmakla denemistim ama çok az gidebilmistim.Aparati falan hic yapamiyordum.Doktor önce kendi yapti aparati sonra bana yaptirdi.Ama o yapmasaydi ben hayatta yapamazdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…