Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Evet canim doktor anlatti,teşekkür ederim.Sen de dene bence doktora gidemesen de.Azmedince oluyor aslinda.Doktor sadece sana yol gösteriyor.Bir de o ilk girişi doktor yapmasaydi ben korkudan hiç yapamazdim heralde
Sizde memnun kalmisdiniz. Ayten hanimdan telefondada cok tatliydi ben tek başıma yapamam canim doktor şart

Bende oleyim suan yapamiyorim cok kasiyorum ilk yil yapamadik sonra ilk iliskide esimin destegiyle yaptik ve hamile kaldim bebek cok istiyorduk hamileyken iliski yasakti dogum falan derken 1 sene yapmadik ve ben suan yine korkuyorum cok kasiyorum ne yapicam bilmiyorum etten duvar sanki olmuyor bi turlu

Benim de öyle kasılmalarım oluyor.Ora kapanıyor gibi geliyor ama bu da kendimizi sıktığımızdan oluyor.Ikinip karnini şişirince kaslar gevşiyor ve daha rahat gjriyor.O esnada senin de fazla düşünmeyip itmen lazım yalnız.Doktor bana hep düşünme yap diyor.

Onu hic yapamam dogumda bile hemsirenin elini ittirdim valla en son birakim artik normal dogumdu ondan korkmuyorum ama iliskide alttan muayeneden korkuyorum nasil birsey bu anlayamadim acaba kayganlastirici jeller yardimci olurmu
Canim, bende suan hamileyim. Tek korkum bu. Başa sararmi acaba endişeliyim. Neolur uzatma yenesiye kadar zaten cok cile cektik. Yasanilan aylarin yillarin tek bir anini yasamak da baska bir hemcinsimin yasamasinida hic istemem. Kayganlastirici kullan. Kendini serbest birak. İliskide vajinayi dusunme. Gozunde canlandiriciyosun eminim girdigini dusunuyosun ya da zorlandigini yapma... sen normal dogum yapmis cesaretli bi kadinsin. Kendine guven. Bol kayganlastirici ve nefes.. hadi hallet. Guzel haberler ver ❤

Kızlar günaydın bende tedavide p..... aşamasındayım eğer yaparsam 4.seansı almıcam ama bi cesaret eşimin p..... itemiyorum kendime korku heyecan geliyor aslında alabilcemi biliyorum ama o an çok düşünüyorum dediğiniz gibi bekliyorum öylece

Ins basarirsiniz ınş siz ginede son seansinizo alin doktor eşliğinde devam edin

Bence de yapamiyorsan en iyisi doktora git canım.Ben yaparim belki diye diye bu zamana kadar boşu boşuna beklemişim.Doktor en azından seni cesaretlendirip hızlandırıyor.
Doktor a gitmek en iyisi lütfen gelismeleri yazin unutmayin bazi kişiler unutuyor yazmayi senden haber bekliyceZ

Onu hic yapamam dogumda bile hemsirenin elini ittirdim valla en son birakim artik normal dogumdu ondan korkmuyorum ama iliskide alttan muayeneden korkuyorum nasil birsey bu anlayamadim acaba kayganlastirici jeller yardimci olurmu
Normal dogum nasil yaptiniz gercekten cok ilginç alttan muanede olamiyorsunuz ama demekki oluyor

Ben de hala doktora dokundurmaya korkuyorum.Kendim yapabiliyorum aparati sadece.Kayganlastirici kullan mutlaka,yardimci oluyor.

Doktor bana hep düşünme yap diyor.Biz çok düşünüyoruz.O esnada başka yere odaklanmaya çalis,bacağini falan sık.Doktor bana öyle dedi.

Doktor bana hep düşünme yap diyor.Biz çok düşünüyoruz.O esnada başka yere odaklanmaya çalis,bacağini falan sık.Doktor bana öyle dedi.
İnşallah ..doktor yardımıyla yapıp cesaret geliyor o giriş hissini de biliyorum doktorum bak bundan fazla ne olabilir diyor doğru ama eşle o cesaret gidiyor inşallah hepimiz yeneriz

Ben 1yıl kendim çabaladım ama hiç yol kat edemedim kendi başaranlara da ayrı tebrik ediyorum benden daha cesaretlilerdi ..inşallah hepimiz bi şekilde yeneriz yorucu bir süreç

İnşallah ..doktor yardımıyla yapıp cesaret geliyor o giriş hissini de biliyorum doktorum bak bundan fazla ne olabilir diyor doğru ama eşle o cesaret gidiyor inşallah hepimiz yeneriz
İnşallah canım,ben de eşe gelince yapamam belki diye korkuyorum ama düşünceni sadece sevişmeye odaklarsan olabilir belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…