Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Öyle demeyin lutfen ins ins kalpten duam atlaticaksiniz ınş nereye gidiyorsunuz bende istanbuldayim
Çok teşekkür ederim,inşallah hepimiz atlatiriz bu hastaliği.Yarin randevum var ama çok gerginim şu an.Kendimi kastiğim için doktor ilk yaptigi zaman çok kötü olmuştum.Yine ayni şeyi yaşamaktan korkuyorum.Gittiğim doktor Ayten Olgun canim.

Aaa biliyorum onu aradim ben konuştum onunla gel 3 senasta kesin coxucem dedi sizde bana umut olursunuz ins yarinki randevunuzdan sonra yazin ins ins dularim sizinle herşey cokkkkk güzel olit kardeşim

Bide doktor nasil biri telefonda benim le cok tatli konuşmuştu

Bide doktor nasil biri telefonda benim le cok tatli konuşmuştu
Aslinda doktor çok iyi ama ben çok korkağım.Espiri falan yapiyor genelde.Yalniz ilk yaptiginda çok korktum.Eline düşünce de kurtuluşun yok,yaptirana kadar birakmiyor seniMesela yarin randevuyu erteleyelim ben daha alişamadim ikinciye dedim.Ertelemek yok,gerekirse uyuma çaliş dedi

Ozaman süper ayten hanimi tebrik ederim sizden de çok güzel haberler bekliyorum ins yarina

Ben bugün üçüncü aparati da yaptim sonundaDoktora gitmistim,cok korkuyordum ben yapayim dedim en iyisi ve yaptım çok şükür.Bunu yapinca korkularim biraz geçti ve çok rahatladim.İnşallah 4. de olacak bu gidisle,çok mutlu oldum ya boşuna beklemişim bu kadar

Bidadaki kontrol ne zaman cnm? Tabiki yapıcaksın merak etme

Supersin kardesim süperbizede umut oluyorsun

Kaç seans demisti size biter diye bidakine 3.seans dimi ins

Himmm cesaretin var dimi artik yaparsiniz allshin izniyle haftaya basardim yazisi bekliyoruz
Dün çok korkuyordum canim yazmistim hatta buraya.O muayene masasina geçince bugün öyle bir korktum ki ağlayacak gibi oldum.Doktor 3 ü yapicaz diyince korkudan doktora ben yapayim dedim ve ıkınarak ittim.Sonra da baktim giriyor,çok mutlu oldum.Yani doktorun korkusuyla yaptimDoktor ilk yaptiginda biraz acimisti,çünkü kendimi çok fazla kasmisim.Kendim yapmaya baslayinca aci olmadiğini gördüm.Sadece biraz baski oluyor.Bir de ilk giriste bir yerden gecerken biraz zor oluyor.Orda karnimizi sisirip nefesi verirken itmemiz gerekiyor.

O ikinmalari doktor anlatti dimi ay masallah maşallah cok güzel ilerliyorsunuz

Gerçek ilişki de aynen böyle cnm sadece baskı oluyo kendini kasınca acı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…