- 4 Haziran 2017
- 577
- 234
- 103
- 41
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #244.361
Ben de kendim başaricam diye çok bekledim,fakat olmadı.Zaten canım biraz aciyinca itemeyip birakiyordum hemen.Doktor zorla da olsa hemen yaptırıyor.Aci falan yok,karnini şişirip it diyor.Ben 1yıl kendim çabaladım ama hiç yol kat edemedim kendi başaranlara da ayrı tebrik ediyorum benden daha cesaretlilerdi ..inşallah hepimiz bi şekilde yeneriz yorucu bir süreç
Prenses bende senin gibi oldum iljinde yarın bi ilişkiyle hamile kaldım sonrada bir daha olmadı. Hatta alttan muayenede sıkıntı yaşadığım için sezeryan doğum oldu. Normal doğuramazsın dedi doktor. Oğlum 9 aylık ve ben hala yenemedim bu illeti . aparatla çalışıyorum dördüncüyü de yapabiliyorum ama eşimle deneyince olmuyor. Aparatla çalışıp yenen biri bana yardımcı olsa. Neyi yanlış yapıyorum kiiiiBende oleyim suan yapamiyorim cok kasiyorum ilk yil yapamadik sonra ilk iliskide esimin destegiyle yaptik ve hamile kaldim bebek cok istiyorduk hamileyken iliski yasakti dogum falan derken 1 sene yapmadik ve ben suan yine korkuyorum cok kasiyorum ne yapicam bilmiyorum etten duvar sanki olmuyor bi turlu
Sen bu şekilde normal doğum nasıl yaptınBende oleyim suan yapamiyorim cok kasiyorum ilk yil yapamadik sonra ilk iliskide esimin destegiyle yaptik ve hamile kaldim bebek cok istiyorduk hamileyken iliski yasakti dogum falan derken 1 sene yapmadik ve ben suan yine korkuyorum cok kasiyorum ne yapicam bilmiyorum etten duvar sanki olmuyor bi turlu
Hayir hayir sakin güzel kardeşim cok guzel ilerlrdinKizlar ben bugün yapamadım yaDün ne güzel kendim yapmistim doktorun karşisinda ama bugün yine yapamadım malesef tekrar başa dönmüş gibi oldum.Çok moralim bozuldu ya
Sadece heyecan yaptin. Normal tam gaz devam ins biticek insKizlar ben bugün yapamadım yaDün ne güzel kendim yapmistim doktorun karşisinda ama bugün yine yapamadım malesef tekrar başa dönmüş gibi oldum.Çok moralim bozuldu ya
Teşekkürler canim inşallah bir dahaki sefere yapabilirim ama simdi 4 beni daha çok korkutuyorSadece heyecan yaptin. Normal tam gaz devam ins biticek ins
Nasil canim bu aparatlar cok merak ediyorumTeşekkürler canim inşallah bir dahaki sefere yapabilirim ama simdi 4 beni daha çok korkutuyor
İnceden kalina doğru giden boru gibi şeyler canimPek anlamiyorum tampon gibimi onami benziyor
Sanirim ondaki amaç vajina esnek onu anlatiyor cesaretlendiriyorİnceden kalina doğru giden boru gibi şeyler canim
Evet genişletiyor biraz da.Yavaş yavaş alıştırıyor.Direk kalindan başlasa çok zor olurdu heralde.Sanirim ondaki amaç vajina esnek onu anlatiyor cesaretlendiriyor
Dikkat et güzel kardeşim son seansina geç kalma sakin adetine denk gelmesin ınş tam gaz devam.et yarin bidaha dene ınş yapacaksinEvet genişletiyor biraz da.Yavaş yavaş alıştırıyor.Direk kalindan başlasa çok zor olurdu heralde.
İnşallah canım,bu nasıl bir hastalıksa bir gün yapıp bir gün yapamıyorsun.Tamamen aşabilecek miyiz acaba biz de bir günDikkat et güzel kardeşim son seansina geç kalma sakin adetine denk gelmesin ınş tam gaz devam.et yarin bidaha dene ınş yapacaksin
Inş ins yapicazİnşallah canım,bu nasıl bir hastalıksa bir gün yapıp bir gün yapamıyorsun.Tamamen aşabilecek miyiz acaba biz de bir gün
Sali günü randevum var.Doktor 4 ü yapacak.Benim 3 ü çalismam lazim ama yapamayinca 4 ü nasil yapicam diye çok korkuyorum.Bugün de yariya kadar gitti ama kaldi öyle.Ne kadar ikinsam da itemedim daha fazla malesefo an modunda olmayabilirsin moralinizi bozmayın bence .. bi gün rahat alıyorsun başka gün heyecan zorlama oluyor tek değilsiniz Yani ..ben malesef adet zamanına denk geldim beklemedeyim
Yaparsin ins yarin nefeslerini al rahatla duani et bizde yaz güzel kardesim iyi haberuSali günü randevum var.Doktor 4 ü yapacak.Benim 3 ü çalismam lazim ama yapamayinca 4 ü nasil yapicam diye çok korkuyorum.Bugün de yariya kadar gitti ama kaldi öyle.Ne kadar ikinsam da itemedim daha fazla malesef
İnsallah canimYaparsin ins yarin nefeslerini al rahatla duani et bizde yaz güzel kardesim iyi haberu
Canim merhaba, aparatla yapip eşle yapamanin tek sebebi aparatta biz sakin sakin ilerliyoruz ama eşle öyle sakin olmuyorPrenses bende senin gibi oldum iljinde yarın bi ilişkiyle hamile kaldım sonrada bir daha olmadı. Hatta alttan muayenede sıkıntı yaşadığım için sezeryan doğum oldu. Normal doğuramazsın dedi doktor. Oğlum 9 aylık ve ben hala yenemedim bu illeti . aparatla çalışıyorum dördüncüyü de yapabiliyorum ama eşimle deneyince olmuyor. Aparatla çalışıp yenen biri bana yardımcı olsa. Neyi yanlış yapıyorum kiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?