Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Hayir bi günde hepsini mi denediniz pes Neblym ben sen evde egzersiz baslamdicem dahada kotu.olmussundur allah yardimcin olsun☹☹☹

Ya bu adam 1 gunde bitiriyorum hipnoxla dedi madem.hipnoz yok senin farkin ne allahim insnamiyorum ya vallahi pes

sert yaklasimından rahatsız olduğum için siz bırakın ben kendim deneyeceğim dedim. yapacak olsan 5 yılda 3 kere doktora gitmissin yapardın şimdiye kadar bırak şu Aparatı şeklinde bağırmasi olmuştu. Hayatta aklımdan çıkmıyor.

Yuh ya ne kadar kötüymüs öyle.Ben de yapamazdim o şekilde hepsini birden.Hizli çözücez diye bir anda yapmaya çalisiyorlar bu bizi daha çok korkutuyor,farkinda değiller.Benim doktorum ilk seansta 1 ve 2 yi yapti,sonra sirayla evde çalistirip diğerlerine geçirdi.Zaten kendin yapmaya alisiyorsun böylece.Senin doktorun seni iyice korkutmus,simdi hic deneyemeyeceksin belki korkudan

Yuh ya bir hastaya öyle sey mi denir,ne kadar sinir oldumcesaretlendirecegine korkutmus resmen.

Güzel kardesim bu nasil bir insan niye demediniz böyle bkonusamazsiniz bizimle diye 6 lirayı al bide haraket hayal kırıklığı bak sen sakin pes etme canim ben senin için burdaki herkez içinde dua ediyorum ferah kapilari acilacak ins ins

o kadar kötü oldum ki o an hiçbişeyi gözüm görmedi zaten. İki gün mide kampından kipirdayamadim. ayağa kalıyorum baş dönmesi. Eşim gitti yanına ertesi gün. Çok rahatsız damla biz devam edemeyeceğiz demis.ücretin en azından yarısını geri almak istiyoruz demiş. Siz Gidin madem evde aparatlari çalışın takildiginiz yerde geri gelin demiş. 5 saatlik yol. ücreti geri ödeme falan yok yani

Size birsey diyimmi allah bilir işini derim ben ilk netten okudum murat beyi aradim dediki gelin 1 günde bitiyor bide bir kibar anlatamam ya sonra eşim burda yer bulslim dedi ben hipnox farkli yöntem dedim heves lendim allahim kor

Nefes al ver rahatla dio zaten cok.rahattim ya iyikiiiiii gitmişim pazartesi tekrar görüşmeye gdcez duruma göre biticek birlesme olcak
Mesela daha öncede birine sordum ama doğru mu diye teyit amaclı . Nefes alıyosun verirken ikiniyosun ve aparati sokuyosun demi . Birde ses dedğiniz nedir

Bencede biran once yenmek yerine mantarımızın algılaması icin ev ödevlerini veriyolar boşuna vermiolar onlari kendi egzersizimizi.keendimiz yapalım bunu beynimiz algılasın die 1 günde 3 günde Neblym yenen nasil kurtuluyor

Size birsey diyimmi allah bilir işini derim ben ilk netten okudum murat beyi aradim dediki gelin 1 günde bitiyor bide bir kibar anlatamam ya sonra eşim burda yer bulslim dedi ben hipnox farkli yöntem dedim heves lendim allahim kor
Sen oradaki gidicem diodu ocakta canim

Inanin reklâm.amacli.demiyorum yine evde kendi egzersizinizi kendiniz yapabiliosanz yapım eger yapamıyorsanız ben cigdem tezcana gidiyorum hatta parayi Da lap die girer girmez vermedik ilk once konuştuk sonra ben tedavi olmayı kabul ettim aparatları yaptım onlar ödevimi verdi çıkarken parayı verdik surekli ahşaptan yaziolar kendileri haberdar oluolar herseyden inanın kendinizi iyi yerlere emanet edin dahada kötüye gitmesin işler inanın reklam amaclı demiyorum bunu yanlış anlaşılmasın kendi evde egzersiz yapabiliosanz tabikide gtmem doktora ben kendim yapamadigim icin gittim derlerdi okurdum cigdem tezcana yazılan mektupları nasil bukdr içten oluyorlar derdim.gercekten de oyle.icden oyle.samimiler yani tekrar tekrar diyorum.reklam kmse algılamasın ben 3 yil çektim bunu yani yardimci.olmak.isderim.herkrse is egzersize bitiyor ben yaparim diosanz dilatoru akın ayna karşısında yapın eger yapamiyorum edemiyorum diyorsanız beklemeyin ertelemeyin cigdem tezcana bakın allah herkesin yardımcısı olsun kmse yaşamasın boyle.bisey zor gerçekten çok.zor cok üzüldüm o arkadaşa da ne yani sen girisde al.parayi eee bağır çağır olcak.is degil ne hayallerle geliniyor o.yollar ne umutlarla sonu hüsran olmamalıydı

O adini duyuracak diye biz 1 günde acı çekelim oldu.Onu öyle herkes yapar.Ben zaten 7 yıl beklemişim,birkaç gün daha beklesem bir şey eksilmez yani.Önemli olan doktorun beni rahatlatip yapmasi bence.

O adini duyuracak diye biz 1 günde acı çekelim oldu.Onu öyle herkes yapar.Ben zaten 7 yıl beklemişim,birkaç gün daha beklesem bir şey eksilmez yani.Önemli olan doktorun beni rahatlatip yapmasi bence.
Bencedeeee ben ilk gittiğim gün çok kötü oldum yapamicsm dedim doktorum dediki elimi tut vazgeçmek yok dedi sürekli bana güzel şeyler söyledi sonra bı baktim olmuş Allah razı olsun ondan. Elimi tuttu bana güç verdi.

Evet canim öyle olmasi lazim aslinda
Zaten gözümüz korkmasa bunu evde de yapardik.O kadar parayi yalniz aparati acita acita soksun diye vermiyoruz heralde

Aynen yavaş olsun tam. Olsun diyorum

Bacılar kızlık zarı ve vajina genişletme operasyonu oldum. Fiziksel sorunlarım vardı. Dilatörleri sonuncusundayım. Terapileri kendim yapıyordum.dün doktorum deneme verdi ama terapileri eşin yapacak dedi ama malesef ilk dilatör sanki içeri bastırıyor gibi sızı verdi. Sinirlerim bozuldu. Bebe yağın spreyi bozuldu daha çok sinir oldum. Terapiye kendim dvm ettim deneme yapmadım. Terapi pozisyonu çok saçma bel altında yastık başın altında bişey yok bacaklar açık. Bu hastalığı farklı pozisyonda yenen var mı yada terapiyi kendi yapıp eşiyle deneme yapıp yenen var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…