- 19 Kasım 2016
- 5.569
- 4.132
- 173
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #244.721
Hayir bi günde hepsini mi denediniz pes Neblym ben sen evde egzersiz baslamdicem dahada kotu.olmussundur allah yardimcin olsun☹☹☹ilk başta beni bir odaya aldı. Orada telkinler verdi. Daha sonra eşimle birlikte muayene odasına aldi. Verdiği telkinleri ben evde pc de dinleyip zaten rahatlamaya çalışıyordum ekstra hipnoz gibi birşey olmadı. 4 aparat denedi. 4. yu hiç yapamadım zaten. İlk 3 de de baya zorlandım.çok ağladım başım döndü midem bulandı. ve sürekli beni azarladi Ağlıyorum diye
Amin canim inşallah olur bir an önce hayirlisiylaÇoookkkk rabbim hayırlısı nasip etsin tabiki şimdiden basladim.folik ast kullanmaya iyi oluyormuş sanirim bebek düşünen kişilerin kullanması gerekirmiş 3 ay rabbim aratmasin kmseye
Ya bu adam 1 gunde bitiriyorum hipnoxla dedi madem.hipnoz yok senin farkin ne allahim insnamiyorum ya vallahi pesilk başta beni bir odaya aldı. Orada telkinler verdi. Daha sonra eşimle birlikte muayene odasına aldi. Verdiği telkinleri ben evde pc de dinleyip zaten rahatlamaya çalışıyordum ekstra hipnoz gibi birşey olmadı. 4 aparat denedi. 4. yu hiç yapamadım zaten. İlk 3 de de baya zorlandım.çok ağladım başım döndü midem bulandı. ve sürekli beni azarladi Ağlıyorum diye
Canim amaci ne biliyomusin 1 günde biriyorum diyoya murat bey bu kardesimizede hepsini bi günde denemiş rabbime havale edelimHayir bi günde hepsini mi denediniz pes Neblym ben sen evde egzersiz baslamdicem dahada kotu.olmussundur allah yardimcin olsun☹☹☹
Yuh ya ne kadar kötüymüs öyle.Ben de yapamazdim o şekilde hepsini birden.Hizli çözücez diye bir anda yapmaya çalisiyorlar bu bizi daha çok korkutuyor,farkinda değiller.Benim doktorum ilk seansta 1 ve 2 yi yapti,sonra sirayla evde çalistirip diğerlerine geçirdi.Zaten kendin yapmaya alisiyorsun böylece.Senin doktorun seni iyice korkutmus,simdi hic deneyemeyeceksin belki korkudanilk başta beni bir odaya aldı. Orada telkinler verdi. Daha sonra eşimle birlikte muayene odasına aldi. Verdiği telkinleri ben evde pc de dinleyip zaten rahatlamaya çalışıyordum ekstra hipnoz gibi birşey olmadı. 4 aparat denedi. 4. yu hiç yapamadım zaten. İlk 3 de de baya zorlandım.çok ağladım başım döndü midem bulandı. ve sürekli beni azarladi Ağlıyorum diye
Yuh ya bir hastaya öyle sey mi denir,ne kadar sinir oldumsert yaklasimından rahatsız olduğum için siz bırakın ben kendim deneyeceğim dedim. yapacak olsan 5 yılda 3 kere doktora gitmissin yapardın şimdiye kadar bırak şu Aparatı şeklinde bağırmasi olmuştu. Hayatta aklımdan çıkmıyor.
Güzel kardesim bu nasil bir insan niye demediniz böyle bkonusamazsiniz bizimle diye 6 lirayı al bide haraket hayal kırıklığı bak sen sakin pes etme canim ben senin için burdaki herkez içinde dua ediyorum ferah kapilari acilacak ins inssert yaklasimından rahatsız olduğum için siz bırakın ben kendim deneyeceğim dedim. yapacak olsan 5 yılda 3 kere doktora gitmissin yapardın şimdiye kadar bırak şu Aparatı şeklinde bağırmasi olmuştu. Hayatta aklımdan çıkmıyor.
Güzel kardesim bu nasil bir insan niye demediniz böyle bkonusamazsiniz bizimle diye 6 lirayı al bide haraket hayal kırıklığı bak sen sakin pes etme canim ben senin için burdaki herkez içinde dua ediyorum ferah kapilari acilacak ins ins
Size birsey diyimmi allah bilir işini derim ben ilk netten okudum murat beyi aradim dediki gelin 1 günde bitiyor bide bir kibar anlatamam ya sonra eşim burda yer bulslim dedi ben hipnox farkli yöntem dedim heves lendim allahim koro kadar kötü oldum ki o an hiçbişeyi gözüm görmedi zaten. İki gün mide kampından kipirdayamadim. ayağa kalıyorum baş dönmesi. Eşim gitti yanına ertesi gün. Çok rahatsız damla biz devam edemeyeceğiz demis.ücretin en azından yarısını geri almak istiyoruz demiş. Siz Gidin madem evde aparatlari çalışın takildiginiz yerde geri gelin demiş. 5 saatlik yol. ücreti geri ödeme falan yok yani
Mesela daha öncede birine sordum ama doğru mu diye teyit amaclı . Nefes alıyosun verirken ikiniyosun ve aparati sokuyosun demi . Birde ses dedğiniz nedirNefes al ver rahatla dio zaten cok.rahattim ya iyikiiiiii gitmişim pazartesi tekrar görüşmeye gdcez duruma göre biticek birlesme olcak
Bencede biran once yenmek yerine mantarımızın algılaması icin ev ödevlerini veriyolar boşuna vermiolar onlari kendi egzersizimizi.keendimiz yapalım bunu beynimiz algılasın die 1 günde 3 günde Neblym yenen nasil kurtuluyorYuh ya ne kadar kötüymüs öyle.Ben de yapamazdim o şekilde hepsini birden.Hizli çözücez diye bir anda yapmaya çalisiyorlar bu bizi daha çok korkutuyor,farkinda değiller.Benim doktorum ilk seansta 1 ve 2 yi yapti,sonra sirayla evde çalistirip diğerlerine geçirdi.Zaten kendin yapmaya alisiyorsun böylece.Senin doktorun seni iyice korkutmus,simdi hic deneyemeyeceksin belki korkudan
Sen oradaki gidicem diodu ocakta canimSize birsey diyimmi allah bilir işini derim ben ilk netten okudum murat beyi aradim dediki gelin 1 günde bitiyor bide bir kibar anlatamam ya sonra eşim burda yer bulslim dedi ben hipnox farkli yöntem dedim heves lendim allahim kor
Ben ıkinmiyorum canim kendimi serbest bırakıyorumMesela daha öncede birine sordum ama doğru mu diye teyit amaclı . Nefes alıyosun verirken ikiniyosun ve aparati sokuyosun demi . Birde ses dedğiniz nedir
O adini duyuracak diye biz 1 günde acı çekelim oldu.Onu öyle herkes yapar.Ben zaten 7 yıl beklemişim,birkaç gün daha beklesem bir şey eksilmez yani.Önemli olan doktorun beni rahatlatip yapmasi bence.Bencede biran once yenmek yerine mantarımızın algılaması icin ev ödevlerini veriyolar boşuna vermiolar onlari kendi egzersizimizi.keendimiz yapalım bunu beynimiz algılasın die 1 günde 3 günde Neblym yenen nasil kurtuluyor
Bencedeeee ben ilk gittiğim gün çok kötü oldum yapamicsm dedim doktorum dediki elimi tut vazgeçmek yok dedi sürekli bana güzel şeyler söyledi sonra bı baktim olmuş Allah razı olsun ondan. Elimi tuttu bana güç verdi.O adini duyuracak diye biz 1 günde acı çekelim oldu.Onu öyle herkes yapar.Ben zaten 7 yıl beklemişim,birkaç gün daha beklesem bir şey eksilmez yani.Önemli olan doktorun beni rahatlatip yapmasi bence.
Evet canim öyle olmasi lazim aslindaBencedeeee ben ilk gittiğim gün çok kötü oldum yapamicsm dedim doktorum dediki elimi tut vazgeçmek yok dedi sürekli bana güzel şeyler söyledi sonra bı baktim olmuş Allah razı olsun ondan. Elimi tuttu bana güç verdi.
Aynen yavaş olsun tam. Olsun diyorumO adini duyuracak diye biz 1 günde acı çekelim oldu.Onu öyle herkes yapar.Ben zaten 7 yıl beklemişim,birkaç gün daha beklesem bir şey eksilmez yani.Önemli olan doktorun beni rahatlatip yapmasi bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?