- 4 Haziran 2017
- 577
- 234
- 103
- 41
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #244.701
Evet eşim yine de bırakmak istemedi,yoksa ne adamlar var doğru söylüyorsun.Kimseye de bir sey belli etmedi bu zamana kadar çok şükür,o konuda şansliyim eşim iyidir yine deOoo geçmezdi gör bak ne değişecekler inanamiyorum bak sen uzun bi süreç geçirdin ve eşin hep yanındaydı neleri var neler duyuyoruz biz yapamıyoruz bisi ama adamlar bizi sevdikleri icin yaninda taşıtlar oyle.olmasa tekmeyi çoktan yerdik
Yaaa kızlar sizdede ilk dilatorden sonra aci oluyormu oturup kalkarken
Biraz olmustu galiba 4 te.
Bence deAtlatacaginiza inanıyorum oraya bişey girdiğini görünce devamı geliyor biraz daha sabır sadece mutlu sona çok yakınız bence
Allah kimsenin yuvasini bozmasın bolluk bereketlik versin bu arada yendikten sonra bebiş isdiomsnz hemenEvet eşim yine de bırakmak istemedi,yoksa ne adamlar var doğru söylüyorsun.Kimseye de bir sey belli etmedi bu zamana kadar çok şükür,o konuda şansliyim eşim iyidir yine de
Aaaaaaaa nasil vermedilerrrBende 5 yıllık evliyim. Son çare murat ulusoya gitmiştim fakat umduğum gibi olmadı ne yazikki. çok korktugumu belirtmeme rağmen aparatla çalışma esnasinda beni sakinlestirecek hicbirey yapmadi. Aksine davranışları çok sertti. ve ben tedavi olamadan o kadar yolu geri döndüm. ücreti girişte odedigimiz için de ne yazikki geri alamadık.
Yaaa sen vajinimus hastasısın nasil.sakinlesdirmez nasil nasil nekdr vermistinz paraBende 5 yıllık evliyim. Son çare murat ulusoya gitmiştim fakat umduğum gibi olmadı ne yazikki. çok korktugumu belirtmeme rağmen aparatla çalışma esnasinda beni sakinlestirecek hicbirey yapmadi. Aksine davranışları çok sertti. ve ben tedavi olamadan o kadar yolu geri döndüm. ücreti girişte odedigimiz için de ne yazikki geri alamadık.
Ama hipnoz yapiyor demislerdi once murat bey için cok uzuldum paraya mi uzulursun hayal kitikliginami ins bundada hayit vardirBende 5 yıllık evliyim. Son çare murat ulusoya gitmiştim fakat umduğum gibi olmadı ne yazikki. çok korktugumu belirtmeme rağmen aparatla çalışma esnasinda beni sakinlestirecek hicbirey yapmadi. Aksine davranışları çok sertti. ve ben tedavi olamadan o kadar yolu geri döndüm. ücreti girişte odedigimiz için de ne yazikki geri alamadık.
Bende sasirdim murat bey icin ilk defa olumsuz haber okudum her giden mutluluk mesajlari atiyordu cok ayip etmişYaaa sen vajinimus hastasısın nasil.sakinlesdirmez nasil nasil nekdr vermistinz para
İstiyiAllah kimsenin yuvasini bozmasın bolluk bereketlik versin bu arada yendikten sonra bebiş isdiomsnz hemen
Aslinda bebek istiyorum ama biraz daha alismak istiyorum yine de sonradan tekrar zorlanmayayim diye.Bakalim kismet tabiAllah kimsenin yuvasini bozmasın bolluk bereketlik versin bu arada yendikten sonra bebiş isdiomsnz hemen
Yaaa sen vajinimus hastasısın nasil.sakinlesdirmez nasil nasil nekdr vermistinz para
Çok üzüldüm gerçekten.Ne yapti peki merak ettim?Bende 5 yıllık evliyim. Son çare murat ulusoya gitmiştim fakat umduğum gibi olmadı ne yazikki. çok korktugumu belirtmeme rağmen aparatla çalışma esnasinda beni sakinlestirecek hicbirey yapmadi. Aksine davranışları çok sertti. ve ben tedavi olamadan o kadar yolu geri döndüm. ücreti girişte odedigimiz için de ne yazikki geri alamadık.
Yazık günah kimbilir nekdr verdiler yaaaa ay cok üzüldüm vallaBende sasirdim murat bey icin ilk defa olumsuz haber okudum her giden mutluluk mesajlari atiyordu cok ayip etmiş
Nasil bagirur ya deli olicam biz zaten özel hastalatiz6 bin tl. Baş dönmem bulantim çok fazla oldu o gün korkudan. bana sürekli bağırdı aparat calismasini yaparken. Tek seferde hepsini yapmamı bekliyordu heralde kendisi
Ya bunun hepsini aliosun tabiki Amaa en önemlisi.motiveee etmek lazımmm yani para kolay kazanılmıyor ki yazık gunaaah ya6 bin tl. Baş dönmem bulantim çok fazla oldu o gün korkudan. bana sürekli bağırdı aparat calismasini yaparken. Tek seferde hepsini yapmamı bekliyordu heralde kendisi
6 bin almis bir de bunun için yuh6 bin tl. Baş dönmem bulantim çok fazla oldu o gün korkudan. bana sürekli bağırdı aparat calismasini yaparken. Tek seferde hepsini yapmamı bekliyordu heralde kendisi
Ya vajinimus kişiden kişiye değişiklik gösterip kimisi cok agir kimisi cok hafif ben inanmıyorum 3 günde yendim diyenlere Neblym 3 günde nabiolar yani Allah yardimcin olsun doktor düşüncen varsa ben cigdem tezcana gidiyorum sanki öz ablam gbi davranışlar sekreterleri kendisi6 bin tl. Baş dönmem bulantim çok fazla oldu o gün korkudan. bana sürekli bağırdı aparat calismasini yaparken. Tek seferde hepsini yapmamı bekliyordu heralde kendisi
Çoookkkk rabbim hayırlısı nasip etsin tabiki şimdiden basladim.folik ast kullanmaya iyi oluyormuş sanirim bebek düşünen kişilerin kullanması gerekirmiş 3 ay rabbim aratmasin kmseyeİstiyi
Aslinda bebek istiyorum ama biraz daha alismak istiyorum yine de sonradan tekrar zorlanmayayim diye.Bakalim kismet tabisiz istiyor musunuz?
Çok üzüldüm gerçekten.Ne yapti peki merak ettim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?