Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Sen kendin 4 du al ilk baştan dene sonra eşine ver kendini sal.skma sktigin icin yanlışdır bende 3 deyim nekdr rahat bırakırsan okdr rahat gidio hic bisey düşünme bak sonuna gelmişsin relax ol allah yardimcin olsun uyusdurucu krem kullaniomsn

Canim ben murat beyi ilk 1 gunde bitiriyor diye duyunca aradim 6 bin demisti eşim istemedi uzak diye istanbulda buluruz dedi ocakta. Aci bademde dilek ocala ins 4000 istedi o
Iyi araştır canim gitcen doktoru para kolay kazanılmıyor allah herkesin yardımcısı olsun

Kizlarrr doktorda 2 ve 3 gayet.kolay aldim.anlamadim.bile.ama.evdr inanın.3 u yaparken gözümden yaşlar geldi canim.asiri yandı 2 de denedydim evde onu yaparken uyusdurucunn etkisimi gitti 2 yaptıkdan sonra tuvalete gitmiştim.bide 3 e oyle devam.ettim.yandim.ne yandım aksama.nabarim acaba ama korkutmak.isdemiyorum.kendimi nabcam byle ilk.oldugu.icinmi acaba yandi evde.ilk denemem.3u

Doktorda acaba bacaklarini tam ve daha rahat aciyosunuz onda yanma olmuyodur evdede iyice acmaya çalışın

Doktorda acaba bacaklarini tam ve daha rahat aciyosunuz onda yanma olmuyodur evdede iyice acmaya çalışın
Yok açıyorum zaten rahatım ama kremin uyusuklugumu gecti noldu blmiyorum doktorda bi gram bisi anlamadim evde sanki yırtıldı oram

Ben hiç uyusturucu krem kullanmiyorum.Doktorum alisma diye vermedi.Benimki de acidi ama o kadar olmamisti.
Herhlde kastım.kendimi acıdiii o yuzden kremdir yapabilmen ne güzel doktor daha mi guzel sürüyor kremi ben anlamadim evde bnde sürüyorum ama grrken cikarken acı duyuyorum yine

Herhlde kastım.kendimi acıdiii o yuzden kremdir yapabilmen ne güzel doktor daha mi guzel sürüyor kremi ben anlamadim evde bnde sürüyorum ama grrken cikarken acı duyuyorum yine
Doktor bir de yapmadan önce titresimli bir sey tutturuyor bir süre oraya asistanina.O gevsemeyi ve oranin islanmasini sağliyor.Böylece aparat daha rahat giriyor.Bu yüzden de uyusturmaya gerek kalmiyor aslinda.

Doktor bir de yapmadan önce titresimli bir sey tutturuyor bir süre oraya asistanina.O gevsemeyi ve oranin islanmasini sağliyor.Böylece aparat daha rahat giriyor.Bu yüzden de uyusturmaya gerek kalmiyor aslinda.
Belkide kademe.kademe ya buda canim.sahsen ben evde kremi sürüyorum ama yine canim.aciyor benim ya tam uysdrmuyrm ya az sürüyorum doktorun orda bi gram bisi anlamiyorum

Belkide kademe.kademe ya buda canim.sahsen ben evde kremi sürüyorum ama yine canim.aciyor benim ya tam uysdrmuyrm ya az sürüyorum doktorun orda bi gram bisi anlamiyorum
Valla biraz ayip olacak ama oranin biraz islanmasini sağlaman lazim canim.Bunun icin de biraz dokunarak haz almayi saglayabilirsin.Öyle daha rahat girer.

Valla bende smdi 2 egzersizimi yaotim bgun gene acısı gene amaa vazgeçmedim.yine itiledim valla benden korksun dedim.artik ben ondan değil
Haklisin canim valla öyle olmak lazim ama ben su an pek yapamiyorum malesef.Çünkü eşimle aramizdaki sorunlar beni biraz isteksiz yapti bu konuda.Bazen resmen aramizda aşilmaz duvarlar olduğunu ve eşimin beni sevse de eskisi gibi arzulamadiğini hissediyorum.Bu da gerçekten gururuma dokunuyor ve yeterince çaba sarfetmememe neden oluyor.Birkaç gündür de birbirimize karşi çok soğuğuz malesef

Ne soğuyorsunuz nedeeeen dahada sarilmaniz lazim.bakin yeniden ve kurtulucaksiniz hersey daha guzel.olacak iyi duşunun esinede soyle egzersizde eşinin motivasyon beni cok heveslendiriyor hadi askim ilerleyen günlerimiz icin diyor canim.acisada itiliyorum inan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…