Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Dört aylık evliyim ben catalda kasilmadim ama birinci aparatı Dr sokarken geri çekin filan dedim ama çekmedi çok titredim ilkinde bugün biraz daha hafifdi kasmam
Benim de ayni olmustu,sonra bana verdi biraz rahatlayip kendim yapmaya basladim.Doktor olmasa 1 i hayatta yapamazdim.Çok fena oldum çünkü o yapinca.

Benim de ayni olmustu,sonra bana verdi biraz rahatlayip kendim yapmaya basladim.Doktor olmasa 1 i hayatta yapamazdim.Çok fena oldum çünkü o yapinca.
Yaaaa valla bgun yaptı doktor banada ben yaptıktan sonra yaptı ama bi gram bisi anlamadim.sonra eşime verdi o yaptı ilk bende doktor oraya kremi sürünce kotu.olmustum ilk zaman zaten çatalda bayılıyorum nerdeyse

O zaman ilerlediğiniz zaman burdan benden alıntı yaparak bilgilendirirmisiniz . O küsme bizdede var hergun tripliyiz. az da bahane edyrum kendime gbi geliyor ama bilemyrum
Tabi bilgilendiririm canim.Artik olsun istiyorum ama hep böyle zamanlarda küçücük sebeplerden küsüyoruz malesef.Vajinismus yetmiyormuş gibi bir de esimin çocukluklariyla uğrasiyorum.O da bir büyüse

Yaaaa valla bgun yaptı doktor banada ben yaptıktan sonra yaptı ama bi gram bisi anlamadim.sonra eşime verdi o yaptı ilk bende doktor oraya kremi sürünce kotu.olmustum ilk zaman zaten çatalda bayılıyorum nerdeyse
Ben de bayilacak gibi olmustumSizin doktor eşi de mi alip yaptiriyor?Benimki yalniz beni odaya alip yapti.

Her bi dilator gecisdemi boyleoluyor acaba açıyor oram suan oturup.kalkarken fln

Çok garipmis ya biz onu yapamazdik.Eşim de ben de utangaçiz çünkü.Doktor esimi bi görüsmeye çagirdi.Bizimki hemen beni ne yapacakmis,ben bir sey yapmam demeye fln baslamisti
Yaaa bende diyorum iyiki esimde var cunku ona baktıkça dahada gayret gosteriyorum orda nefes alması bana yetiyor

Yaaa bende diyorum iyiki esimde var cunku ona baktıkça dahada gayret gosteriyorum orda nefes alması bana yetiyor
Öyle olmaniz daha iyi canim,demekki aranizda güçlü bir bağ var.Birbirinize çok yakinsiniz.Bizde cinsellik olmaya olmaya yillar geçtikce soğukluk basladi sanki.İletisim sorunu da yasiyoruz zaten çoğu zaman.İnşallah bu sıkıntılar da geçer bunu atlatinca

Ooo geçmezdi gör bak ne değişecekler inanamiyorum bak sen uzun bi süreç geçirdin ve eşin hep yanındaydı neleri var neler duyuyoruz biz yapamıyoruz bisi ama adamlar bizi sevdikleri icin yaninda taşıtlar oyle.olmasa tekmeyi çoktan yerdik

Buna benim drum izin vermedi
İlk kendi yapıp eşime verdi esime güvenip kendimi bırakmam lazimmis
Aslinda o da doğru ama ben hala çok kötü oluyorum doktor yaklasirken bile.Yapmayin ne olur ben yapayim diyorum,o da kabul ediyor.O ilk aci beni daha fena yapti sanki,gözümü iyice korkuttu.İnşallah atlatirim alistikça

Aslinda o da doğru ama ben hala çok kötü oluyorum doktor yaklasirken bile.Yapmayin ne olur ben yapayim diyorum,o da kabul ediyor.O ilk aci beni daha fena yapti sanki,gözümü iyice korkuttu.İnşallah atlatirim alistikça
Atlatacaginiza inanıyorum oraya bişey girdiğini görünce devamı geliyor biraz daha sabır sadece mutlu sona çok yakınız bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…