- 3 Aralık 2018
- 6.274
- 48.685
- 548
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #244.781
Aynen katılıyorum sana bende bu yollardan gectim şükür altattim2 yi yapan 3 ü de yapar. Tedavideki tek mantıkta o. Kendiniz kendinizi engelliyorsunuz. O an biraz dişinizi sıkın bir baktınız ileriye gitmiş. 2 ile 3 cok farklı değil. Hadi olacak !!!
Evet haklisiniz öyle gerçekten ama birakmayacagim kararliyim yine de esim beni biraz yildirsa da kendim icin yapmam lazim en azindan.Çok tesekkürlerÇiş gelince lütfeeeen bırakmayın. Aparat calışmasından önce çişinizi mutlaka yapın. Ama baktınız ki çalışma ortasında da çiş geliyor ( çok doğal) gidin yapın gelin YENİDEN 1 den başlayaral devam edin. Bırakmak asla yok. Bırakırsanız hayat böyle devam eder.
Bi egzersizimde afdersnz ama.cisim gelmişdi bende egzersizi yaptikdan sonra gderim die düşündüydüm kendimi sknca dilator zor girmiştiÇiş gelince lütfeeeen bırakmayın. Aparat calışmasından önce çişinizi mutlaka yapın. Ama baktınız ki çalışma ortasında da çiş geliyor ( çok doğal) gidin yapın gelin YENİDEN 1 den başlayaral devam edin. Bırakmak asla yok. Bırakırsanız hayat böyle devam eder.
Oradaki sinirleri de uyarıyormuş dilatör. Ondan çişimiz geliyormuş. Gidin yapın ama egzersize devam edin en baştan alarak. Benim de hep geliyordu :)Bi egzersizimde afdersnz ama.cisim gelmişdi bende egzersizi yaptikdan sonra gderim die düşündüydüm kendimi sknca dilator zor girmiştidedim yapmadan once girsemde egzeris yaparken yine geliyor
Yaaaa günde 2 kere calisiyorim 20 dk dan 15 dk indirildi ödevlerim oyle olunca alıştı herhlde bünyemm 3u zor aldığınız oldumu sizindeOradaki sinirleri de uyarıyormuş dilatör. Ondan çişimiz geliyormuş. Gidin yapın ama egzersize devam edin en baştan alarak. Benim de hep geliyordu :)
Insallah canim gözlerim kapalıydı 2 ve 3 alırken doktorun yanında bisi hissetmedim hatta 4 du verseydi onuda alırdım bi acı fln yokdu evde denedim ilk 3u gözlerimden ysdlsr aktı 2 kere yaptim evde 3 canim acio ama yapcak bisi yokBende bugün üçü aldım ama ikiyle bı farkını hissetmedim inşallah evde yaptığımda da öyle olur
Yaaaa günde 2 kere calisiyorim 20 dk dan 15 dk indirildi ödevlerim oyle olunca alıştı herhlde bünyemm 3u zor aldığınız oldumu sizinde
Doktorun yanında cesarete geliyorumInsallah canim gözlerim kapalıydı 2 ve 3 alırken doktorun yanında bisi hissetmedim hatta 4 du verseydi onuda alırdım bi acı fln yokdu evde denedim ilk 3u gözlerimden ysdlsr aktı 2 kere yaptim evde 3 canim acio ama yapcak bisi yok
Insallah canim gözlerim kapalıydı 2 ve 3 alırken doktorun yanında bisi hissetmedim hatta 4 du verseydi onuda alırdım bi acı fln yokdu evde denedim ilk 3u gözlerimden ysdlsr aktı 2 kere yaptim evde 3 canim acio ama yapcak bisi yok
Sizin tamamen birimi şimdi peki hangi doktora gidiosunzben dörtte takılmıştım. Doktoru arayıp ağlayarak “dördü istemiyorum yapmayacagım olmuyor demiştim. Üçü alabilen dördü kesinlikle alır hayır öyle bir şey yok, derhal başlıyorsun dedi. Dişimi sıktım konuştuktan sonra hoop dörtte oldu. Hala dört muhteşem olmuyor cünkü cidden büyük ve sert bir cisim. Yani mantık hep bu. 2 yi alan 3 ü de alır. Ha gayret
Sizin tamamen birimi şimdi peki hangi doktora gidiosunz
Kesinlikleee bende öyleDoktorun yanında cesarete geliyorumevde kesinlikle yemezmisimm
Sanırım benimde giricek reglllll malesef uyusdurucu kremi ne zaman biriktiriyor doktor acababenim araya regl girdi, idrar yolları enfeksiyonu girdiii yüz kere tedavim bölündü ama evet bitti sonunda. 4 ten sonra eşi alabiliyorsunuz zaten. Ankara da doktorum
Bence eşle daha kolay olur çünkü bunlar sertKesinlikleee bende öyleinan su dilatorler kotu biran once bitse de esliye gecseek
Bekletiyorum ama cidden canim cok acıyoooo ben 1 yaparken yapamadiydim evde agladim sorna cocuk oyunca gbi geldi o bu biraz büyük olunca baskı hissediyorum onuda geçtim itiledikce canim acio ama itilemekden vaz geçmiyorumbakın şu yöntem güzel işe yarıyor;
Mesela üç, ilk kısmını sokup bekletin . Bekletin... sonra biraz daha sokup bekletin. Kaslar yavaş yavaş açılıcak
Aynen canimBence eşle daha kolay olur çünkü bunlar sert
Aynen bencede ha gayret diyoruz Nabalim bitsin de eskiye geçelim bebek müjdelerini verelimBence eşle daha kolay olur çünkü bunlar sert
4 du evde kac kere aldınız acaba 4 du doktordan aldınız geldiniz denediniz oldu snra 4 du doktora goturdukden sonrami eşli denemeye geçin diyor yada 4 sizdeykenmi geçin diyobenim araya regl girdi, idrar yolları enfeksiyonu girdiii yüz kere tedavim bölündü ama evet bitti sonunda. 4 ten sonra eşi alabiliyorsunuz zaten. Ankara da doktorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?