- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #244.801
Aminn inşallahAynen canim
Aynen bencede ha gayret diyoruz Nabalim bitsin de eskiye geçelim bebek müjdelerini verelim
Şöyle üç ve dördü yapıyorsunuz, dört tam içerdeyken hemen eşi çağırıyorsunuz. Zaten açılmış oluyor kas hemen oluyor4 du evde kac kere aldınız acaba 4 du doktordan aldınız geldiniz denediniz oldu snra 4 du doktora goturdukden sonrami eşli denemeye geçin diyor yada 4 sizdeykenmi geçin diyo
Ay inşallah canim insalllah biter inşallah uyusdurucu kremi ne zaman bıraktınız bu arada canımŞöyle üç ve dördü yapıyorsunuz, dört tam içerdeyken hemen eşi çağırıyorsunuz. Zaten açılmış oluyor kas hemen oluyor
Ay inşallah canim insalllah biter inşallah uyusdurucu kremi ne zaman bıraktınız bu arada canım
Anladım canim inşallah benimde bu sey biterBenim tedavimde sadece dalin bebek yağı var. Aparaata eşe ve kendime sürdügüm. Ek bir krem vs verilmemişti
Senin bidahaki randevun ne zaman canim iyi gidiyitsin masallahAnladım canim inşallah benimde bu sey biter
Evet benim de öyle yapinca olmuştu.Hatta 3 ü ve 4 ü doktor yapmadan kendim yapmistim.Evde ayni seyi yapamiyorum bazen ama.Orda bir yer var,orasi kapanip duvar gibi oluyor bazen.bakın şu yöntem güzel işe yarıyor;
Mesela üç, ilk kısmını sokup bekletin . Bekletin... sonra biraz daha sokup bekletin. Kaslar yavaş yavaş açılıcak
Pazartesi canim 3 bu sefer skntisiz aldim acı olmadan şükürSenin bidahaki randevun ne zaman canim iyi gidiyitsin masallah
Canım 3 de zorlanmisdim bende ya smdi da kolay aldim ama ben gunde 2 kere yapıyorum 1 kere demişti doktorum 2 kere yaparsan yapablrsn ama demişti ben 2 kere yapıyorum da demin yaptım birincide yine acıdı o dediğin bendede oluyo duvar gbi bi kısmı gidiyo sanki devamı ilerlemiyor gbi ama beynin oyunu gene orda devreye giriyor sal kendini nefes al ver sal sal bi itile gitsin ileri geri yapiyormusun dilatoru soktukdan sonra hepsini çıkarmadan yarısını disarda bırakıp tekrar iniliyorum sağ ve sola itiliyorum içindeyken bide 2 3 dk beklet içine soktuğunda dilatoru. Bu arada ben doktora gittiğimden beri dilatorleri hep ben soktum doktor sokmadı bi gecen doktorum söktü bide eşim 4 5 kere söktü relax ol sakin ol gerisi geliyorEvet benim de öyle yapinca olmuştu.Hatta 3 ü ve 4 ü doktor yapmadan kendim yapmistim.Evde ayni seyi yapamiyorum bazen ama.Orda bir yer var,orasi kapanip duvar gibi oluyor bazen.
Sağol canim iste ben de belki yapabilirim diye dusünüyorum ama bir güzel deneyemiyorum ki.Zaman az kaliyor isten gücten,onda da kisitli deneyebiliyorum.Hafta sonu biraz uzun zaman bulursam daha fazla deneyecegim bakalim.Canım 3 de zorlanmisdim bende ya smdi da kolay aldim ama ben gunde 2 kere yapıyorum 1 kere demişti doktorum 2 kere yaparsan yapablrsn ama demişti ben 2 kere yapıyorum da demin yaptım birincide yine acıdı o dediğin bendede oluyo duvar gbi bi kısmı gidiyo sanki devamı ilerlemiyor gbi ama beynin oyunu gene orda devreye giriyor sal kendini nefes al ver sal sal bi itile gitsin ileri geri yapiyormusun dilatoru soktukdan sonra hepsini çıkarmadan yarısını disarda bırakıp tekrar iniliyorum sağ ve sola itiliyorum içindeyken bide 2 3 dk beklet içine soktuğunda dilatoru. Bu arada ben doktora gittiğimden beri dilatorleri hep ben soktum doktor sokmadı bi gecen doktorum söktü bide eşim 4 5 kere söktü relax ol sakin ol gerisi geliyor
Aynen canım insalllah yenerizzzSağol canim iste ben de belki yapabilirim diye dusünüyorum ama bir güzel deneyemiyorum ki.Zaman az kaliyor isten gücten,onda da kisitli deneyebiliyorum.Hafta sonu biraz uzun zaman bulursam daha fazla deneyecegim bakalim.
Merhaba arkadaşlar, ben yurtdışında yaşıyorum 2 gün çimdi Türkiyedeyim. 2 aylık evliliyim ama bizde ilişkiye giremedik (korktuğum için) Eczaneden alabileceğim bir ilaç var mı acaba?
Wemcaine sprey ya da anestol krem
Vemcaine sprey ya da anestol kremMerhaba arkadaşlar, ben yurtdışında yaşıyorum 2 gün çimdi Türkiyedeyim. 2 aylık evliliyim ama bizde ilişkiye giremedik (korktuğum için) Eczaneden alabileceğim bir ilaç var mı acaba?
Ya wemcaineyi bende aldım ama daha hiç kullanmam yakıyor diyolar asli var miVemcaine sprey ya da anestol krem
Pardon ya sizde kullanmamışsınız sanırım . Anestol bende hiç etki etmedi ben emla aldım.onu kullanıyorum ama.wemcaineyi önerdiler onu da aldım ama yakıyo dedikleri için korktum onu kullanmadm daha hicVemcaine sprey ya da anestol krem
Emlada yakıyor canim haberinnn olsunPardon ya sizde kullanmamışsınız sanırım . Anestol bende hiç etki etmedi ben emla aldım.onu kullanıyorum ama.wemcaineyi önerdiler onu da aldım ama yakıyo dedikleri için korktum onu kullanmadm daha hic
Evt cnm yapiyorum ben de bu dediklerini.Soktuktan sonra biraz bekleyip ileri geri yapiyorum alisiyor.Canım 3 de zorlanmisdim bende ya smdi da kolay aldim ama ben gunde 2 kere yapıyorum 1 kere demişti doktorum 2 kere yaparsan yapablrsn ama demişti ben 2 kere yapıyorum da demin yaptım birincide yine acıdı o dediğin bendede oluyo duvar gbi bi kısmı gidiyo sanki devamı ilerlemiyor gbi ama beynin oyunu gene orda devreye giriyor sal kendini nefes al ver sal sal bi itile gitsin ileri geri yapiyormusun dilatoru soktukdan sonra hepsini çıkarmadan yarısını disarda bırakıp tekrar iniliyorum sağ ve sola itiliyorum içindeyken bide 2 3 dk beklet içine soktuğunda dilatoru. Bu arada ben doktora gittiğimden beri dilatorleri hep ben soktum doktor sokmadı bi gecen doktorum söktü bide eşim 4 5 kere söktü relax ol sakin ol gerisi geliyor
Çok.hafif aynen doktor size uyuşturucu kullanıyo muEmlada yakıyor canim haberinnn olsun
Aynen canim yenicez insallahEvt cnm yapiyorum ben de bu dediklerini.Soktuktan sonra biraz bekleyip ileri geri yapiyorum alisiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?