Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bakın şu yöntem güzel işe yarıyor;
Mesela üç, ilk kısmını sokup bekletin . Bekletin... sonra biraz daha sokup bekletin. Kaslar yavaş yavaş açılıcak
Evet benim de öyle yapinca olmuştu.Hatta 3 ü ve 4 ü doktor yapmadan kendim yapmistim.Evde ayni seyi yapamiyorum bazen ama.Orda bir yer var,orasi kapanip duvar gibi oluyor bazen.

Evet benim de öyle yapinca olmuştu.Hatta 3 ü ve 4 ü doktor yapmadan kendim yapmistim.Evde ayni seyi yapamiyorum bazen ama.Orda bir yer var,orasi kapanip duvar gibi oluyor bazen.
Canım 3 de zorlanmisdim bende ya smdi da kolay aldim ama ben gunde 2 kere yapıyorum 1 kere demişti doktorum 2 kere yaparsan yapablrsn ama demişti ben 2 kere yapıyorum da demin yaptım birincide yine acıdı o dediğin bendede oluyo duvar gbi bi kısmı gidiyo sanki devamı ilerlemiyor gbi ama beynin oyunu gene orda devreye giriyor sal kendini nefes al ver sal sal bi itile gitsin ileri geri yapiyormusun dilatoru soktukdan sonra hepsini çıkarmadan yarısını disarda bırakıp tekrar iniliyorum sağ ve sola itiliyorum içindeyken bide 2 3 dk beklet içine soktuğunda dilatoru. Bu arada ben doktora gittiğimden beri dilatorleri hep ben soktum doktor sokmadı bi gecen doktorum söktü bide eşim 4 5 kere söktü relax ol sakin ol gerisi geliyor

Sağol canim iste ben de belki yapabilirim diye dusünüyorum ama bir güzel deneyemiyorum ki.Zaman az kaliyor isten gücten,onda da kisitli deneyebiliyorum.Hafta sonu biraz uzun zaman bulursam daha fazla deneyecegim bakalim.

Sağol canim iste ben de belki yapabilirim diye dusünüyorum ama bir güzel deneyemiyorum ki.Zaman az kaliyor isten gücten,onda da kisitli deneyebiliyorum.Hafta sonu biraz uzun zaman bulursam daha fazla deneyecegim bakalim.
Aynen canım insalllah yenerizzz

Vemcaine sprey ya da anestol krem
Pardon ya sizde kullanmamışsınız sanırım . Anestol bende hiç etki etmedi ben emla aldım.onu kullanıyorum ama.wemcaineyi önerdiler onu da aldım ama yakıyo dedikleri için korktum onu kullanmadm daha hic

Pardon ya sizde kullanmamışsınız sanırım . Anestol bende hiç etki etmedi ben emla aldım.onu kullanıyorum ama.wemcaineyi önerdiler onu da aldım ama yakıyo dedikleri için korktum onu kullanmadm daha hic
Emlada yakıyor canim haberinnn olsun

Yaa kizlar ben hala regal olamadım acaba egzersizler yüzünden flnmi krem bebe yagi fln etki mi etti acep

Evt cnm yapiyorum ben de bu dediklerini.Soktuktan sonra biraz bekleyip ileri geri yapiyorum alisiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…