- 19 Kasım 2016
- 5.569
- 4.132
- 173
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #244.821
Evet kullanıyor bende evde egzersizde kullaniyorumÇok.hafif aynen doktor size uyuşturucu kullanıyo mu
Ben hepsini kullandim anestol tam uyusturmadi, emla da ayni sekilde tam uyusturmadi, vemcaine tam uyusturdu sprey sayesinde aparatlari hizlica yaptim 4. Boya kadar zar gidince zaten iyice açıldı şuan aparatlari uyusturmadan direk alabiliyorum eşli de yariya kadar alabildim tam birlesme yapamadik henüz spreyi kesinlikle tavsiye ederim ilk sıkınca yakıyor ama dayanilmicak bir sey degil mentol gibi düşün uyusturunca cok rahat hic bir sey hissetmiyorsunPardon ya sizde kullanmamışsınız sanırım . Anestol bende hiç etki etmedi ben emla aldım.onu kullanıyorum ama.wemcaineyi önerdiler onu da aldım ama yakıyo dedikleri için korktum onu kullanmadm daha hic
Tedavi surecinde bize esli denemek yasak canim sen kendinmi evde yapiosun kendini ne zaman hazir hissediosan esliye gec 4 du aliosan esli da kolay olur die dusunuyorum ben ama yani dilator sert bisiBen hepsini kullandim anestol tam uyusturmadi, emla da ayni sekilde tam uyusturmadi, vemcaine tam uyusturdu sprey sayesinde aparatlari hizlica yaptim 4. Boya kadar zar gidince zaten iyice açıldı şuan aparatlari uyusturmadan direk alabiliyorum eşli de yariya kadar alabildim tam birlesme yapamadik henüz spreyi kesinlikle tavsiye ederim ilk sıkınca yakıyor ama dayanilmicak bir sey degil mentol gibi düşün uyusturunca cok rahat hic bir sey hissetmiyorsun
Ha siz kullandınız soran başka o zman tam dikkat ermedim.sanrim. siz kendiniz evde yapmışsınız anladgm kadariyla peki 4. Yu sonuna kadar alabildiniz miBen hepsini kullandim anestol tam uyusturmadi, emla da ayni sekilde tam uyusturmadi, vemcaine tam uyusturdu sprey sayesinde aparatlari hizlica yaptim 4. Boya kadar zar gidince zaten iyice açıldı şuan aparatlari uyusturmadan direk alabiliyorum eşli de yariya kadar alabildim tam birlesme yapamadik henüz spreyi kesinlikle tavsiye ederim ilk sıkınca yakıyor ama dayanilmicak bir sey degil mentol gibi düşün uyusturunca cok rahat hic bir sey hissetmiyorsun
Sprey mi anestol yada emla miEvet kullanıyor bende evde egzersizde kullaniyorum
Emla.kullaniyorum benSprey mi anestol yada emla mi
Bu spray ne işe yarıyor? Uyuşturuyor mu?Vemcaine sprey ya da anestol krem
Daha kuvvetli bir uyuşturucu normalde disciler kullanıyormuş . Ucu var ucunu vajinaya sokup fislatrak kullanılıyor 3 defa demişlerdi daha önce banaBu spray ne işe yarıyor? Uyuşturuyor mu?
Uyusturunca ne oluyor?
Yaridan fazlasi giriyo cok az bir kismi kaliyo benimHa siz kullandınız soran başka o zman tam dikkat ermedim.sanrim. siz kendiniz evde yapmışsınız anladgm kadariyla peki 4. Yu sonuna kadar alabildiniz mi
P....s alabiliyormusunuz peki bahsettiğiniz 4. Apart demiYaridan fazlasi giriyo cok az bir kismi kaliyo benim
Evet 4. Apartin cok az bir kismi kaliyo eşli denemede yarisina kadar alabildim tam olarak yenemedimP....s alabiliyormusunuz peki bahsettiğiniz 4. Apart demi
Bu aşamaya gelmişsiniz Rabbim.yardimciiniz olsun inşallah onuda en Kısa sürede yaparsınız.Evet 4. Apartin cok az bir kismi kaliyo eşli denemede yarisina kadar alabildim tam olarak yenemedim
Canim nasilsin nasil gidiyor egzersizlerAynen canim yenicez insallah
Hastayimm.malesef canimmCanim nasilsin nasil gidiyor egzersizler
Merhaba. Benim de 1 yıl oldu hala birleşme olmadı. Ben parmak egzersizleri yaptım. Orta parmak, işaret parmağı artık kolay kolay girip çıkartabiliyorum ama bu yeterli olmadı. 2 ay önce aparat aldım onlara çalıştm bu daha iyi geldi parmak egzersizinden. Boy boy aparatlar daha iyi. Zamanla acılıyor bekle içerde. En büyük aparatı alamadm bir türlü ve bugün kızlık zarı ameliyatı oldum.Ekim de evleneli 1 yıl olacak , ama hala ilişkiye girmedim eşimle. Parmak egzersizine başladım serçe parmagimin bir bogumunu alabildim. Bugünde denedim hiç açılmadı... kızlar lütfen yardım edin moralim çok kötü ...
Merhaba. Benim de 1 yıl oldu ve artık beklememelisin. Ben bugün kızlık zarı ameliyatı oldum. Eşinle gidip kızlık zarını aldır. Daha sonra çalışmalarına devam et, çünkü 4 yıl uzun bir süre. Benim doktorum 1 yılı bile cok buldu ve dedi ki ne olursa olsun burayı biz bir açalım dedi.doktorda 2. randevuma gidicem ben de bugün. eşimle gidicez ilk kez. biraz gerginim bana da şans dileyin kızlar. 4 yıl oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?