Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ben yendim canım

Nefes egzersizini nasıl.yaptiniz ne olur söyleyin , ben nefesimi ayarlayamyrum nefes çok önemli diyorlar

Kızlık zarınızı neden aldırdınız kalın mi dedi doktor

benim araya regl girdi, idrar yolları enfeksiyonu girdiii yüz kere tedavim bölündü ama evet bitti sonunda. 4 ten sonra eşi alabiliyorsunuz zaten. Ankara da doktorum
ben dördüncüyü rahatlıkla alabiliyorum ama eşli denemede sıkıntı yaşıyorum olmuyor. Siz aşmışsınız neyi yanlış yapıyorum yardım edebilir misiniz

ben dördüncüyü rahatlıkla alabiliyorum ama eşli denemede sıkıntı yaşıyorum olmuyor. Siz aşmışsınız neyi yanlış yapıyorum yardım edebilir misiniz

Eşli denemenin hangi aşamasında nasıl bir sıkıntı yaşıyorsunuz? Tam dördüncü aparatı cıkardıgınız saniye eş giriş yapsın

Normal doğum yaptım ve sorun bitti. Eğer doğum yapma gibi bi durumunuz söz konusu değilse perine masajı yapın en etkili yöntem o. Perine masajı psikoloji olarak da sizi rahatlatır.

Ben de 4ü yapamamistim yazmistim gecen hatta.Bu sefer önce 3 ü denedim,olmadi hemen,biraz bekledim ugrastim falan.Sonra oldu biraz ileri geri yapip 4 ü denedim ve olduEn son neredeyse iki hafta önce doktorun yaninda yapmistim,bir daha da yapamamistim evde.Sonunda yaptim bunu çok mutlu oldumEsli deneyince de inşallah olur böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…