- 4 Haziran 2017
- 577
- 234
- 103
- 41
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #244.841
Ay ne güzel maşallah siz halletmissinizBende atlattım çok şükür rabbim herkese kurtulmayı nasıp etsin
amin inşallah kimse bu rahatsızlığı uzun süre yaşamasinAy ne güzel maşallah siz halletmissinizdarisi bizim basimiza
Bende atlattım çok şükür rabbim herkese kurtulmayı nasıp etsin
Cok sevindim kac seansta bitti bide farkli bisey yaptimiBende atlattım çok şükür rabbim herkese kurtulmayı nasıp etsin
Farklı bişey yapmadı 4 seansta bitti 4 günde yaniCok sevindim kac seansta bitti bide farkli bisey yaptimi
ben yendim canımMerhaba. Benim de 1 yıl oldu ve artık beklememelisin. Ben bugün kızlık zarı ameliyatı oldum. Eşinle gidip kızlık zarını aldır. Daha sonra çalışmalarına devam et, çünkü 4 yıl uzun bir süre. Benim doktorum 1 yılı bile cok buldu ve dedi ki ne olursa olsun burayı biz bir açalım dedi.
Nefes egzersizini nasıl.yaptiniz ne olur söyleyin , ben nefesimi ayarlayamyrum nefes çok önemli diyorlarOldu arkadaşlar sonunda kurtuldum bu illetten ,ne doktor ,ne egsersiz eşimle ailesi yüzünden tartismistik bir gün önce aklıma koydum canımı Dişime takip yapacağım dedim acırsa acısın çünkü evliliğim kötüye gidiyordu, güzel bir duş aldim ilk önce ,sakinleştirici hap yuttum bir tane ,spreyimi ve kayganlastiricimi da aldım eşime hadi dedim , ve oldu bol nefes alıp verdim , gözlerimizde kapadim ,çok mutluyum , boşuna bu eziyeti kendime yapmışım .
Kızlık zarınızı neden aldırdınız kalın mi dedi doktorMerhaba. Benim de 1 yıl oldu ve artık beklememelisin. Ben bugün kızlık zarı ameliyatı oldum. Eşinle gidip kızlık zarını aldır. Daha sonra çalışmalarına devam et, çünkü 4 yıl uzun bir süre. Benim doktorum 1 yılı bile cok buldu ve dedi ki ne olursa olsun burayı biz bir açalım dedi.
Nefesini burundan alıyorsun karnını sisirerek ağzından mum üfler gibi yavaş yavaş veriyorsun nefesi verirken aparatı sokuyorsunNefes egzersizini nasıl.yaptiniz ne olur söyleyin , ben nefesimi ayarlayamyrum nefes çok önemli diyorlar
Ikiniyomusunz peki yani nefes verirken ikinmamiz mi lazımNefesini burundan alıyorsun karnını sisirerek ağzından mum üfler gibi yavaş yavaş veriyorsun nefesi verirken aparatı sokuyorsun
ben dördüncüyü rahatlıkla alabiliyorum ama eşli denemede sıkıntı yaşıyorum olmuyor. Siz aşmışsınız neyi yanlış yapıyorum yardım edebilir misinizbenim araya regl girdi, idrar yolları enfeksiyonu girdiii yüz kere tedavim bölündü ama evet bitti sonunda. 4 ten sonra eşi alabiliyorsunuz zaten. Ankara da doktorum
Hayır ikinmayin ikinmak yok rahatlayacaksaniz nefes verirken hafifliyormus gibi mum üfler gibi aparatı içinize alinIkiniyomusunz peki yani nefes verirken ikinmamiz mi lazım
Farklı bişey yapmadı 4 seansta bitti 4 günde yani
Peki esli hirlesmede aci oldumu hiçHayır ikinmayin ikinmak yok rahatlayacaksaniz nefes verirken hafifliyormus gibi mum üfler gibi aparatı içinize alin
Evet uyuşturuyor . hiç bir acı hissi duymıyorsunBu spray ne işe yarıyor? Uyuşturuyor mu?
Uyusturunca ne oluyor?
Evet baya yakıyor ama on dakika kadar. Sonrasında uyıştuğu için hiçbir şey hissetmiyorsun. Bir saat kadar uyuşutuyorYa wemcaineyi bende aldım ama daha hiç kullanmam yakıyor diyolar asli var mi
Ben daha çok yeniyim alışma sürecindeyim enfeksiyon kaptım sanirim yanmam vat ama dörtten sonra gayet rahat eşle oluyorPeki esli hirlesmede aci oldumu hiç
Ohh cok şükürBen daha çok yeniyim alışma sürecindeyim enfeksiyon kaptım sanirim yanmam vat ama dörtten sonra gayet rahat eşle oluyor
ben dördüncüyü rahatlıkla alabiliyorum ama eşli denemede sıkıntı yaşıyorum olmuyor. Siz aşmışsınız neyi yanlış yapıyorum yardım edebilir misiniz
Kalın demedi. Acı duyucam hissinden kurtulmam gerektiğini söyledi artık. Kasılmam da egzersizler sayesinde azalmıştı. 1 hafta sonra deneyecegız ınsallahKızlık zarınızı neden aldırdınız kalın mi dedi doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?