- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #244.881
Canim allah yardimcin olsun bende ayniyim bilmiyorum ne olucak rabbim ins kolayliginida verirKızlar yorumları okudukça aglayasım geliyor.inşallah başarırsınız...ama ben dilatör soktum deninxe bile ürperiyorum.bu sebepten doktora bile gidemiyorum.Cünkü biliyorum bana da size verilem ödevlerden verecek.ama ben bırakın dilatörü o koltuga bilr oturamıyorum...kendiliğindende olmuyoruz.eşimle denemiyoruz bile resmen.neyle sınanıyorum ben bilmiyorum.diş için kullanılan uyuşturucu kremi sıksam p..s girdiğinde cıktıgında falan hissedermiyim acaba..cok caresizim cok......
Bana da öyle bir sey geldi ama gitmedim doktora.Bayadir da var galiba dikkat etmemistim.Akinti falan oluyor mu peki göğsünde?Bir de meme basi iceriye çöker diyorlar ama benimki hep çöküktü zaten anlayamadim.Ahhhh canim ahhh neler neler hasya oldum yapamityorum smdi de bisi fark ettim.2 gundur bgun doktora gittim kotu bisi degil dedide isde kfama takmisdim 2 gun bgun gittim.gogsumu gsderdim.elime nihut gbi bisi geliodu 2 gundur de ulturosn gunu verdi onu cekincem ama kotu bisi degil dedi arkadasimla knsdm genelde her kadinda vardir dio sislerde varmi bylw bisi nolur biri bis desn
Ben de sizin gibi lazere gittiğimde bile huylaniyordum.Doktora gidip atlattim biraz ama hala doktor degerken korkuyorum.Kendim aparati yapabiliyorum ama.Kendi başına egzersiz yapıp başaranlar nasıl yaptığını yazabilir mi egzersizleri lütfen 2 seneyi geçti napcamı bilmiyorum genital temixliğimi bile kendim yapamıyorum. Ben kuaföre gidiyorum vajinismus yüzünden oda heralde böyle. Olan var mı kusförde bile. Kasılıyorum
Akinti yok canim ucuda.cikik doktors gittiydm dun kotu bisi dgl.kist olablr deei ulturosna gun verdi bakalmBana da öyle bir sey geldi ama gitmedim doktora.Bayadir da var galiba dikkat etmemistim.Akinti falan oluyor mu peki göğsünde?Bir de meme basi iceriye çöker diyorlar ama benimki hep çöküktü zaten anlayamadim.
Insalllah banada gun verdi bakalm canim.sejnki de mi nohut gbi ne dedi o neyms sendeki gitmedimi duruomuCok gecmis olsun ama korkmA canim bendede var o benim ultrasyondada sorun çıkmadi.Sesin cikmayinca tahmin ettim aksilk oldugunu ama rahat ol ins bisey cikmiycak
Doktora git catala cikiosun mecburen bunu yapmak zorundasin burdaki.kmse catali sevmiyor hatta vajinimus olmayanlar bile sevmiyor ama bunu btirmek icin yapmak zorundays ben ilk ciktitimda catala bnm bacaklarim titredi hoppladi sonradan kendine geldi alisdm rahat bi srkildr cikabliyorum catalaKızlar yorumları okudukça aglayasım geliyor.inşallah başarırsınız...ama ben dilatör soktum deninxe bile ürperiyorum.bu sebepten doktora bile gidemiyorum.Cünkü biliyorum bana da size verilem ödevlerden verecek.ama ben bırakın dilatörü o koltuga bilr oturamıyorum...kendiliğindende olmuyoruz.eşimle denemiyoruz bile resmen.neyle sınanıyorum ben bilmiyorum.diş için kullanılan uyuşturucu kremi sıksam p..s girdiğinde cıktıgında falan hissedermiyim acaba..cok caresizim cok......
Amin canim ilk zamanlar bende kotuydum.sonradan saldim cayira dedik zaman geciyor insanlar bebek die soruo cok bunaldiydim artik gittim insallah bu hafta yeniceemmÇok zor bişey Allah kiöseye vermesin inşallah bu dertten ne kadar insan varaa kısa sürede geçsin çok üzülüyorum olmucak hiissinede kapılıyorum arada ilk zamanlar daha kötüydüm her gün ağlıyodum şimdi alıştım kendimi rahatlatmaya uğrsşıyorum deniyoruz az oluyo ama ilerledikçe kasılmam. Artıyo sakinleştiriyorum kendimi ama farkında olmadan tekrar kasıyo önüne geçemiyorum onun kas gevşelticiler bile denedim hiç bi işe yaramadı
Kasmama engel olamıyorum..o duvar hissi bendede var.acaba dümdüz girince mi o duvara çarpıyor eşiniz sonkinde asagı dogrumu yaptı.ben aynadan bakıyorum delik falan bulamıyorum yaaaaBende cok caresizdim cok kasiyordum kendimi biraktim yoruldum cunku cok yiprandim bi baktim olmus esime sordum ne ara oldu diye cok sevindim kasilinca olmuyor
O duvarlari yikicaksin canim senin elinde bende sen gbi deligi goremiodum inan doktorda gordum ben deligi yani bukadr blmiyor tanimiyoruz kendimiziiiKasmama engel olamıyorum..o duvar hissi bendede var.acaba dümdüz girince mi o duvara çarpıyor eşiniz sonkinde asagı dogrumu yaptı.ben aynadan bakıyorum delik falan bulamıyorum yaaaa
Ay bittimi canim coook sevimdim bende hastayim bakalim yarin son gun bide yarin 4 du alicam sana doktor 4 du verdikdem sonra esli denemeye gec dedimiKendisi elinden gelipde atlatamayanlar bence dra gitsin mutlaka çünkü geçen hafta bende hayatta iliskiye giremicem diye düşünüyordum serçe parmağımi sokamiyordum ama Allah razı olsun dört günde bitti herkes yapabilir zor bir tedavi değil. Hep stres le girip mutlu ciktim randevulardan. Ev ödevleri de basit. Ve ben burda çok araştırma yapıp herşeyi öğrendiğim için aparatlardan korkuyordum herkes takılıyorum üç dört büyük filan diyordu. Ama ben en kucuk olandan bi başladım diğerleri çorap söküğü gibi geldi gerçekten aşırı bir acı olmuyor. Şimdiye kadar çektiklerim psikolojik olarak daha acıydı cidden. Bir yerden başlayın lütfen. Ben ilk randevuma gittiğim gün bile Dr beni bıraksa vazgecerdim. Ertelemeyin erteledikce insanin gozunde büyüyor. Kimse vajinismusu yaşamasın kimse ertelemesin ben dört ay geçirdim bu şekilde baktım alışıyorum bu hastalığa, korktum seneler geçirmekten ve gittim dra.
Evet canımAy bittimi canim coook sevimdim bende hastayim bakalim yarin son gun bide yarin 4 du alicam sana doktor 4 du verdikdem sonra esli denemeye gec dedimi
Evet az kaldi cok inaniyorum.kendime guvenim geldi hastalgm bitio yarin ve yarin doktorima gidiorz 4 du almayaaaaEvet canımAllah'a şükürler olsun sizde bitmiş sayılırsınız
Güzel sonuclar bekliyorumEvet az kaldi cok inaniyorum.kendime guvenim geldi hastalgm bitio yarin ve yarin doktorima gidiorz 4 du almayaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?