- 19 Kasım 2016
- 5.569
- 4.132
- 173
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #244.901
Insaaalllaaaaaaah canim insalllaaaahGüzel sonuclar bekliyorum
Atlattiniz işte Allah'ın izniyleRuyamda ceyrek altin gormustum yorumu size atiyorumBununla birlikte rüyada çeyrek altın görmek, uzun bir zamandır çok sıkıntı çekilen bir hastalıkla ilgili güzel ve sevindirici gelişmeler yaşanabileceği şeklinde yorumlanır.
Eminim aparattan daha kolaydir bebis istiomusunz canimmmAtlattiniz işte Allah'ın izniyle
İlişkiye alismadan düşünmüyorum sonrası nasipEminim aparattan daha kolaydir bebis istiomusunz canimmm
Ben hemen isdiyorummm coook isdiyorz rabbim nasip eder insalllahİlişkiye alismadan düşünmüyorum sonrası nasip
Suan korkmuyorm yaparim die dusunuyrm aparatlari yapiosam onu hayla haylaEvet aparattan daha kolay rahat olun
Amin inşallah canım benimBen hemen isdiyorummm coook isdiyorz rabbim nasip eder insalllah
Ben gittim ultrasyon cekildimInsalllah banada gun verdi bakalm canim.sejnki de mi nohut gbi ne dedi o neyms sendeki gitmedimi duruomu
Ben gittim ultrasyon çekildim fibrokistik yapiya sahip olanlarda oluyo korkulacak bişey yoktur ons ama sen git tedbirini al canim insInsalllah banada gun verdi bakalm canim.sejnki de mi nohut gbi ne dedi o neyms sendeki gitmedimi duruomu
Bnmde oyle herhlde adetim ondan olablr sanirim bakalm sende finrokistmi canim vr hala duruyormu nekdr buyyklkdeBen gittim ultrasyon cekildim
Ben gittim ultrasyon çekildim fibrokistik yapiya sahip olanlarda oluyo korkulacak bişey yoktur ons ama sen git tedbirini al canim ins
4 du yapiosan esliye gecsene canim doktorlar genekde 4 den sonra iliskiye izn veriolarİyi akşamalr herkes ben hergün akşam 4. dilatörü yapıyorum yarım saat çok iyi oluyor yardımcı olabilirim sizlere de çok zor değil hepimiz başaracağız bu hastalıktan.
Bence de cok haklisiniz.Ben kendimi umutsuz vaka gibi görüyordum artik.Evde ne kadar denesem de ilerleyemedim hiç ama doktora gidince hakikaten 3 4 günde oluyor.Zaten biri girince arkasi geliyor gercekten.Evde yapamayan vakit kaybetmeden doktora gitsin bence.Ben 7 yil bosa beklemisim ,en güzel zamanlarimiz gitti.Simdi o ask bile kalmadi neredeyse esimle aramizda.Monoton bir hale dönüstü evliligimizKendisi elinden gelipde atlatamayanlar bence dra gitsin mutlaka çünkü geçen hafta bende hayatta iliskiye giremicem diye düşünüyordum serçe parmağımi sokamiyordum ama Allah razı olsun dört günde bitti herkes yapabilir zor bir tedavi değil. Hep stres le girip mutlu ciktim randevulardan. Ev ödevleri de basit. Ve ben burda çok araştırma yapıp herşeyi öğrendiğim için aparatlardan korkuyordum herkes takılıyorum üç dört büyük filan diyordu. Ama ben en kucuk olandan bi başladım diğerleri çorap söküğü gibi geldi gerçekten aşırı bir acı olmuyor. Şimdiye kadar çektiklerim psikolojik olarak daha acıydı cidden. Bir yerden başlayın lütfen. Ben ilk randevuma gittiğim gün bile Dr beni bıraksa vazgecerdim. Ertelemeyin erteledikce insanin gozunde büyüyor. Kimse vajinismusu yaşamasın kimse ertelemesin ben dört ay geçirdim bu şekilde baktım alışıyorum bu hastalığa, korktum seneler geçirmekten ve gittim dra.
Herşey düzelir inşallah daha güzel olurBence de cok haklisiniz.Ben kendimi umutsuz vaka gibi görüyordum artik.Evde ne kadar denesem de ilerleyemedim hiç ama doktora gidince hakikaten 3 4 günde oluyor.Zaten biri girince arkasi geliyor gercekten.Evde yapamayan vakit kaybetmeden doktora gitsin bence.Ben 7 yil bosa beklemisim ,en güzel zamanlarimiz gitti.Simdi o ask bile kalmadi neredeyse esimle aramizda.Monoton bir hale dönüstü evliligimiz
Allah korusun canim deme öyle bak bi çocuğunuz olsun o aşk nasil alevlenicek insBence de cok haklisiniz.Ben kendimi umutsuz vaka gibi görüyordum artik.Evde ne kadar denesem de ilerleyemedim hiç ama doktora gidince hakikaten 3 4 günde oluyor.Zaten biri girince arkasi geliyor gercekten.Evde yapamayan vakit kaybetmeden doktora gitsin bence.Ben 7 yil bosa beklemisim ,en güzel zamanlarimiz gitti.Simdi o ask bile kalmadi neredeyse esimle aramizda.Monoton bir hale dönüstü evliligimiz
Bak bizede kac sene oldu ama sevgimix ayni şükürBence de cok haklisiniz.Ben kendimi umutsuz vaka gibi görüyordum artik.Evde ne kadar denesem de ilerleyemedim hiç ama doktora gidince hakikaten 3 4 günde oluyor.Zaten biri girince arkasi geliyor gercekten.Evde yapamayan vakit kaybetmeden doktora gitsin bence.Ben 7 yil bosa beklemisim ,en güzel zamanlarimiz gitti.Simdi o ask bile kalmadi neredeyse esimle aramizda.Monoton bir hale dönüstü evliligimiz
İnsallah öyle olur canimAllah korusun canim deme öyle bak bi çocuğunuz olsun o aşk nasil alevlenicek ins
Kastığımız için etten duvar var gibi bende bi anda kasmadım nasil oldu anlamadim acıda yok kasinca birsey varmis gibi orada dimiKasmama engel olamıyorum..o duvar hissi bendede var.acaba dümdüz girince mi o duvara çarpıyor eşiniz sonkinde asagı dogrumu yaptı.ben aynadan bakıyorum delik falan bulamıyorum yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?