Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Sizdede oldumu kasma korku

Bende cok kasiyordum esimin yardimiyla sonunda oldu yavas yavas ittirdi afedersiniz ve ben kasmadim yapicam dedjm oldu ama bidahakine nasil olur bilemiyorum sadece kastigimiz icin olmuyor

Inanin okdrrr guzeeel yazmissiniz ki roman okuyorum sandim biz vajinimus kadinlari hakikaten bi kitap yazsaak olay oluurdu

Kasma eşi itme bacakları kapatma vajinaya dokunamama vajinaya bakamama bunlar zaten vajinismusun belirtileri. Egzersizlerin verilme amacıda bu sebeplerden dolayı

Bak şöyle düşün seni sevmese 7 sene katlanmazdi ayrilslim bitsin derdi çünkü bu gercekten büyük bi sorun ama sabretmis ve bekliyor cok sevdiginden

Insaaalaaah canim 4 du brz evde deneyim.orda cok.kolay aldm evdede oyle olursa esliye gecicez
İlk ücü dene dördü çok rahat alırsın üçten sonra.. banada olmuştu üstüne oturamama ama sen kimseye ne yaşadığını sormadan devamını getir. Çünkü ben çok az bile acımış olsa canım acıdı desem senn suan ondan etkilenirsin bana öyle oluyordu. Sadece şunu söylim dortten sonra eş çok rahat oluyor rahat ol ve kurtul üzerindeki yukten

Aynen cok haklisinz bazen hemen bi yorumdan etkilenebliyorum 4 du cok.kolay aldim.bakalim evdedd ayni sekilde.raht alablcekmym :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…