Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Bak şöyle düşün seni sevmese 7 sene katlanmazdi ayrilslim bitsin derdi çünkü bu gercekten büyük bi sorun ama sabretmis ve bekliyor cok sevdiginden
Şimdi de hiç umrunda değil gibi.Olsa da olur olmasa da olur der gibi davraniyor.Doktor iliski deneyin dedi dedigim halde hiç yapalim demedi.Sanki adamda cinaellik istegi bitmis

Bende takip edip hayırlı haberinizi bekliyorum. İnanıyorum ki başarıp bizede destek olacaksınız. güç sizde unutmayın
Guc hepimizdeee inanin guvenin kendinise ben 3 yildir burdayim 3 yildr herkes egzersiz egsersiz deedi yapamadim.edemedim.doktor sayesinde bunu basardim inanin kolay dilator ve emla lazim.gerisi corap sokugu gbi geliyorrr

Şimdi de hiç umrunda değil gibi.Olsa da olur olmasa da olur der gibi davraniyor.Doktor iliski deneyin dedi dedigim halde hiç yapalim demedi.Sanki adamda cinaellik istegi bitmis
Himmm canim burda su soz devreye girer yuvayi dışı kus yapar sende gururunu kenara atip bu işi halledicrksin bak ınş hersey güzel olur

Himmm canim burda su soz devreye girer yuvayi dışı kus yapar sende gururunu kenara atip bu işi halledicrksin bak ınş hersey güzel olur
Doktorum da soruyor sürekli yap bir an önce diyor.Mahcup oldum ona da valla hep benim çekingenligim isteesim yaklasmayinca yaklasmiyorum ben de.Hafta sonu yapabilirsem deniycem bakalim adet olmazsam bir de

Doktorum da soruyor sürekli yap bir an önce diyor.Mahcup oldum ona da valla hep benim çekingenligim isteesim yaklasmayinca yaklasmiyorum ben de.Hafta sonu yapabilirsem deniycem bakalim adet olmazsam bir de
Yaaa canim.de esine deneyelim gbisine o.demiyor madem sen teklifini yap sonra yapalim.die can aticakdir eminimmm hadi semle.ayni gun bitirelim.bu isi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…