- 19 Kasım 2016
- 5.569
- 4.132
- 173
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #245.101
Sakin olarakkkBu kasmayı nasıl bırakıyoruz??
Bende 9 ekimde doktora gittim hastalık.girdi araya 10 gunde yendim.ilk denemem uyusdurucu kremleydi 2 denemem kremsiz.olduuuHayır sadece doktorda yardımıyla alıyorum bazı aparatları evde egzersizim Yok yani yapamadım başta doktora göre çıktan olması lazımdı ama araya regli girdi hastalık nezle grip girdi zamanlama olmadı derken 20 gün geçti bugün denedim söndü
Kelin ilacı olsa durumu ama canım derin nefes alıyoruz gülü koklar gibi sonra mum üfler gibi nefesimizi salıp kendimizi rahat bırakıp belki o an hafif ıkınmamız gerekiyorBu kasmayı nasıl bırakıyoruz??
Kremsiz yapabildinizmi süper buBende 9 ekimde doktora gittim hastalık.girdi araya 10 gunde yendim.ilk denemem uyusdurucu kremleydi 2 denemem kremsiz.olduuu
O an çok heyecanlanıyorum panik olmasam ah doktorda da heyecanlanıyorum ilk girişte sanki salıncağın ucundan aşa düşer gibi bir his oluyor içimdeBende 9 ekimde doktora gittim hastalık.girdi araya 10 gunde yendim.ilk denemem uyusdurucu kremleydi 2 denemem kremsiz.olduuu
uc kisimda biraz zorlanablrsnnn ama itilesin direk esinKizlar ben de egzersizleri yapıyorum 2 parmak alıyorum egzersizler cok rahat oluyor ama esli denemede olmuyobenim gibi durumda olan var mi ya da bunu nasil basaricam pozisyonu ayarlayamiyoruz altta ustte denedim ucu giriyo gerisi yok 4. Boyu cok rahat aliyorum esli olmuyo
2 denemede kremsiz yaptm.sende birak.kremiii canimKremsiz yapabildinizmi süper bu
Aletleri biraktinizmi peki2 denemede kremsiz yaptm.sende birak.kremiii canim
Ben brz ağır bakaydım ben catala ciktim bacaklarım titredi o back koyma yerinde durduramiodum bacağımı ama 10 günde bitirdim kafaya koymak onemli kafada bitirmek keremize bikere ilişkide kllandm 2.de kullanmam dedim kullanamdim bakınız bisi oolmadi korkularınızın ustune gidinO an çok heyecanlanıyorum panik olmasam ah doktorda da heyecanlanıyorum ilk girişte sanki salıncağın ucundan aşa düşer gibi bir his oluyor içimde
Evet kullanmıyorum.onlari canim ilk deneme yapmadan almıştım.bgun denemedim bileeAletleri biraktinizmi peki
Süpersiniz inşallah bende bırakırım en kısa zamandaEvet kullanmıyorum.onlari canim ilk deneme yapmadan almıştım.bgun denemedim bilee
Canım bidaki denemende krem sürme aletide kullanma bana doktorum.kullan dedide kullanmasında yapıyorum.ne gerek var onaaaSüpersiniz inşallah bende bırakırım en kısa zamanda
Bende cesaret edemedim bir türlü kurtulmak istiyorum ama ya yapamazsam diye denemedim maşallah sizeCanım bidaki denemende krem sürme aletide kullanma bana doktorum.kullan dedide kullanmasında yapıyorum.ne gerek var onaaa
Sagol kuzum darısı başına birak onlari kurtulBende cesaret edemedim bir türlü kurtulmak istiyorum ama ya yapamazsam diye denemedim maşallah size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?