Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Hayır sadece doktorda yardımıyla alıyorum bazı aparatları evde egzersizim Yok yani yapamadım başta doktora göre çıktan olması lazımdı ama araya regli girdi hastalık nezle grip girdi zamanlama olmadı derken 20 gün geçti bugün denedim söndü

Bende 9 ekimde doktora gittim hastalık.girdi araya 10 gunde yendim.ilk denemem uyusdurucu kremleydi 2 denemem kremsiz.olduuu

Kizlar ben de egzersizleri yapıyorum 2 parmak alıyorum egzersizler cok rahat oluyor ama esli denemede olmuyo benim gibi durumda olan var mi ya da bunu nasil basaricam pozisyonu ayarlayamiyoruz altta ustte denedim ucu giriyo gerisi yok 4. Boyu cok rahat aliyorum esli olmuyo

uc kisimda biraz zorlanablrsnnn ama itilesin direk esin

O an çok heyecanlanıyorum panik olmasam ah doktorda da heyecanlanıyorum ilk girişte sanki salıncağın ucundan aşa düşer gibi bir his oluyor içimde
Ben brz ağır bakaydım ben catala ciktim bacaklarım titredi o back koyma yerinde durduramiodum bacağımı ama 10 günde bitirdim kafaya koymak onemli kafada bitirmek keremize bikere ilişkide kllandm 2.de kullanmam dedim kullanamdim bakınız bisi oolmadi korkularınızın ustune gidin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…