Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

O spreyi ben dişçide dişime sıktırıyodum anestezi ignesinden önce.agzımı kırsalar hissetmezdm o derece etkili yani.ve dedigi gibi uzun sürüyor iki saati buluyor.ama eşte sönme olayını bilmiyodm demekki iyice uyuşunca yapcak

Acisiz olmasini sagliyo ve siz hic giris olurkende hissetmiyorsunuz dimi hiç acik acik soruyorum kusura bakmayın
Aynen öyle oluyor.. tabi tedirgindim ama beklediğim gibi olmadı ..deriiinn nefes aldım bacağımı tamamen açtım PO... altıma yastık koydum hatta yatak odası istemedim kötü yaşanmışlıklar var oturma odasında bi bacağımı kanepeye dayadımdiğerini açtım öyle oldu ve 1.5 yıl sonunda inş bitirdim

Bizi yakan eşide yakıyor onlarında p.. ucu farklıya yani deri olarak afedersiniz

Tebrik ederim yaa cok sevindim sizin adiniza ozelden msj atamadim, bende spreyle denemistim hatta icine de sıktım ama esli denerken yine baski oldu cok yapamadik siz nasil basardiniz acik soruyorum ama ilk giriste hemen oldumu aci hissettiniz mi

Daha once egzersiz yapmis miydiniz

Benim aşamalarım biraz farklı ben doktor eşliğinde başardım ama benim ev ödevim Yoktu egzersizlerim ilk doktorla tek parmak yaptım evde kendin deneyebilirsiniz dedi ama ben asla parmağımı sokamadım doktorda hep seanslarda kendi yaptı sadece bebe yağıyla ve ultrason jeliyle ben kendim evde p... korkum olduğu İçin sprey sıktım aslında doktorum asla gerek Yok bebe yağı yeterli demişti ve bebe yağıyla yapan uyuşturucu ilaçla hayli hayli yapar diye gaz verdim kendime öyle oldu kafamda bitirmiştim bu akşam olacak diye ilk bi kaç denedik 3.de oldu

aslı da içeri sprey sıkmaya gerek YÖK çünkü sadece vajina giriş kasları çok kuvvetli kastığınız için acı hissediyorsunuz içerisi zaten sinir YÖK giriş sağlansada bile hissetmiyor insan çok fazla
Baskıda ilk girişte olur çok normal ama hareket ettikçe hiç hissetmeyeceksin vajinada penis gibi uyarıldıkça içeriye doğru genişliyor
Ve uzunluğu artıyor
Korkmayın deneyin yıllarınız vermeyin kızlar

Kızlar sanırım bende başardım yani uyuştucu spreyde sıktım ve eşim oldu tamam dedi ben diyorum emin misin yarısı girmiştir daha Yok oldu dedi eşime inanaraktan çok şükür başardım kızlar
Hayırlı olsun canim

Dayim vefat etmisti o yüzden bakamadim canim,adet oldum ama 10 gün gecikti.Hala doktor muayenesinden korkuyorum ben.Yalnizca kendim aparatlari yapabildim daha,iliski olursa belki ancak o zaman alisirim
Yaaaa başınız sağolsun canim aparatları yapıosun artik sen tamam ilerisi gelir.merk.etme

Kızlar 3 ylda ben neler denedim.neler amaaa işin aslı oraya bişeyin girdiğini beynimizin algılaması nekdr uyusdurrsan uyuştur yatağa yapıcaz die yatıyoruz beyin direk orayı kasıyor istemiyoruz girmesini o yuzden eş nekdr zorlarsa zorlasın giremiyor. Yani bunun tek çıkarı egzersiz bişeyin girdiğini oraya görmeniz lazim algilaamsi lazim beynimizin kremler spreyler cidden bahane 1.denememde kremle.oldu 2 3 4 denemeler kremsiz oldu gene aynı gene aynı

Spreyle denerim.kremle deneyeyim demeyin zaman kaybetmekden baska bisey degil kremi yada spreyi sıkın egzersiz yapın nekdr cok egzersiz okdr cok.mutlu ediyor ve ilerliyorsunuz her egzersizde farkediyorsunuz ben bunu yapıyorsam p yi alirim die düşünüyorsunuz ama oraya bisi sokmadan kremle spreyle yeneyim edeyim malesef olmuyor

Canim esim ocakta gidicez diyor takti bide maddi olarak tabiki bilmiyorum ama beklemrk kötü canim cok
Beklemeyin canim fazla,aslinda arastirip özel bir hastaneye bile gidebilirsin.Doktor iyi olduktan sonra farketmez,daha ucuz olan yerler de varmis.Hepsi ayni seyi yapiyor zaten de önemli olan doktorun sana yaklasimi.

Beklemeyin canim fazla,aslinda arastirip özel bir hastaneye bile gidebilirsin.Doktor iyi olduktan sonra farketmez,daha ucuz olan yerler de varmis.Hepsi ayni seyi yapiyor zaten de önemli olan doktorun sana yaklasimi.
Benim bulunduğum şehirde özel hastaneydi ..eğitimini seminerlerini almış bir kadın Doğum doktoru..her seans sonrası çıkışta danışmaya ücret ededik ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…